Kafamı nereye vursamm ?

hala kafanda ne soru işareti var tekme yemek ne nişanlıyken bunu diyen evlendiğinde daha neler der oooooo düşünülecek bişey kalmamış

Bi de adamla barışmak için yanina mi gittin.

Geldim ki daha rahat tekme atasın. Uzaktan atarsan istediğin kadar randıman alamazsin diye üzüldüm diye de belirttin mi?

Çok üzgünüm senin için.

Evet bitirmek zor olabilir. Ama bu zorluk senin için değil ki...

Bitiren karşı taraf olduguna göre zorluğu onlar düşünsün. Ki onlara zor gelmiyor burdan bakınca.

Hakim karşısında boşanmak istemek daha zor gelecek. Bu sözümü unutma.

Nefret ettiğin ataerkil düzenin bir parçası da sen oluyorsun... nişanlına ayrılmamak için yalvarırken ona bir "erkek" olarak ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatıyorsun...

Senin kendine yaptığını bir gezegen dolusu adam sana yapamazdı ya.

Bu seneki kurban bayramınin kurbani sen olacaksın.

Hadi Allah niyetinizi kabul etsin.

Tek umudum nişanlın vaad ettiği üzere sana tekmeyi basar da... hayatta 1 kere tekme yersin.

Evlenip hayat boyu tekme tokat yemekten çok daha iyidir.

Açıkçası önce kendisi geldi hocaya gitmiş büyü varmış onda ondan böyleymiş falan dedi
kurallarımı kabul et devam edelim dedi
istekli olduğu için gittim
zorla kimse kimseyle evlenmez
Aha "kurallarimi kabul et" erkeği ve eski sevgilim. Biz de ciddi düşünüyorduk araya ayrılık girdi ve bana "kurallarimi kabul et devam edelim" dedi. Ben çıldırdım tabi. Şartlı şurtlu sevgi mi olur dedim. Sen kimsin sadrazam sıpası mısın ki ben senin kurallarina uyup seninle birlikte olma şerefine nail olcam kimsin sen dedim. Dedim de dedim. Şimdi diyorum ki az bile demişim keşke daha da ezseydim.

Prenses evet adamı çileden çıkardın ama bu konuda %100 haklısın. Sana kimsenin kural koymasına izin verme. Sevginin kuralı yoktur, olamaz. İnan nişan atmak kucağında karnında çocukla boşanmaktan iyidir. Sen haklısın sakın geri adım atma.

SÖYLEDİKLERİNİZ CANIMI ÇOK ACITTI OLSUUN HAKLISIN ÇÜNKÜ ŞUAN AĞLIYORUM

Çok fazla trip atmamak, maddi konuları ona bırakmak tabi her konuyu değil pahalı şeyleri alırken bir de başkalarının yanında bağırmamak
Kurallar basitmiş ama çok kaba biri oldu bence nişanlın. Sen de bu kuralı koy. Bir dahaki argo konuşmanda terk ederim de ve düğünü erteleyin. Ailenden de özür dilesin senin şartların da bunlar olsun. Madem öyle kısasa kısas

Konuştuk az önce yan yanaydık evimize gitmek istiyordu ben de git dedim anahtarı sana veririm dedim sen de gel dedi gittik güzeldi her şey çok iyiydi özür dilerim her şey için dedi onlarıj hiçbirisi gerçek duygularım değildi sinirden kızgınlığımdan söyledim dedi ailem abarttı dedi burda çok huzurluyuz mutluyuz başka bir şey istemiyorum benim ailemde senin ailende umrumda değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…