- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Çalışmam mı ?sen çalışırsın da ben eksik kalır mıyım? 6 da çıktık ama. Zalımın oğlu !!!
@Safsarisinforevermorrenk
ben size daha komiğini anlatayım nevresimle ilgili.
Annemler tutturdu gelin yatağı yapacağız diye
Böyle ayrı runner gibi bişeyleri var dedim bu ne
( pikeciye yaptırmışlar düşünün pembe renkli )
işte kan yatağa geçmesin bilmem ne diye o serilirmiş o runnerın üstüne denk getircekmişiz onu saklayacakmışım sonra
dedim ki ya deli misiniz belki mutfakta yapıcaz biz belki banyoda belki yerde size ne
annem terlik fırlatıp terbiyesiz falan saydırmıştı
sonuç benim ikeadan aldığım siyah nevresimim serildi
bu arada yün yorgan işi bizde de oldu kv eğer istersen yaptırabilirim dedi. dedim ki anne delirme
ona verceğin parayla sinemaya gidip alışveriş yapalım kendimize
direkt kabul etti sinema işini
benim yatak örtüm bile yok çok şükür üç sene oldu evleneli hiç yatağımı toplamadım. ne de olsa benden başka giren yok. niye toplayayım ki akşam yine bozulcakAğzına sağlık ❣
Hakediyorlar kime neyse bizim yatak odamızdan
Bende çok abartılı olmayan beyaz yatak örtüsü almıştım annem beğenmedi her zaman ki gibiben gelinlik gibi bir şey alırsın sandım diyor birde 2 gece kullandım yıkadım ütüledim hala dolapta duruyor
Allahtan benim kv çok kafa dengi ne bohça yaptık ne bir şey. en sinir olduğu şeydir gelenek görenek. bir şeye ihtiyacın varsa söyle der hep geçer. bugün bile kitap fuarındaydık ordan avm gezdik yedik içtik döndükIzmır de yaşarken ne yün yorganı dedim ya ben kafayı yemişler çeyiz diyesinema daha mantıklı en azından insanın ufku genişler yorgan ne ise yarıyorsa
Demekki bıtkınlik vermiş ki adam o dereceye gelmiş her suçu erkeklerde aramayin lütfen hiçbir esnaf yoğurdum ekşi demez !!Ailenden iğreniyorum demek bir hata değil.
7 bin mi?3 senelik evliyim. 1,5 sene nişanlı kaldım. Yani 4,5 sene önce nişan alışverişime 7 bin harcandı kimsede ağzını açıp laf söylemedi. 600 lirayı olay yapmışlar. Madem hiç çıkarmayacaklardı alışverişe bohça olmayacak deselerdi. Bas tekmeyi kurtul daha bunun mobilya gelinlik ıvır zıvır alışverişi var.
Kız alıştıra alıştıra anlatAllahtan benim kv çok kafa dengi ne bohça yaptık ne bir şey. en sinir olduğu şeydir gelenek görenek. bir şeye ihtiyacın varsa söyle der hep geçer. bugün bile kitap fuarındaydık ordan avm gezdik yedik içtik döndük
bir cenazede kadının biri niye gelinini getirmiyorsun hiç görmedik kendisini demiş o da ne işi var senin gibi yaşlılarla demiş
dedim ki anne keşke seninle evlenseydim
Ay uzak dur yaAilemden özür dilemedi ama ve ailenden iğreniyorum dedi anlıyor musunuz
Ayyy keşke o kadar gereksiz şeyler ki 70 tane havlu 50 tane patik 5 takım bohça havlusuyla iç çamaşır ıvır zıvır insan altın yapardı ama yapmadılar. Evlendikten sonra ilk işim havluları ve patikleri dağıtmak oldu7 bin mi?
Araya buzdolabı falan da mı girdi
Baktın ki havluya patiğe yüklenecekler altını pahalı alaydın o kadar uçamazlardı belkimAy uzak dur ya
Ayyy keşke o kadar gereksiz şeyler ki 70 tane havlu 50 tane patik 5 takım bohça havlusuyla iç çamaşır ıvır zıvır insan altın yapardı ama yapmadılar. Evlendikten sonra ilk işim havluları ve patikleri dağıtmak oldugeri kalan çeyizleri de kızım oldu ona saklıyorum. Daha kullanmadıklarını var öyle doldurmuşlardı. Keşke hepsini küçük altın yapsaydılar zengindim.
O zamanlar saf salak ben 50 telaalik beğenmiştimBaktın ki havluya patiğe yüklenecekler altını pahalı alaydın o kadar uçamazlardı belkim
En azından 400 telaalik fondöten alsaydın bak adetmiş o da
hiçbir şeycik olmaz çok şükür.Kız alıştıra alıştıra anlat
Taksit taksit yaz
Böyle mesajlar yükleme bir anda
İnsanlar şoka uğruyor
Mesajlarının sonuna nazar boncuğu falan serpiştir
Şu açıdan söyledim; kvsiyle kanka gibi olan gelin çok azdırhiçbir şeycik olmaz çok şükür.
ben de böyle mesajları görünce şoka uğruyorum gerçekten
3 günlük dünya yaaa 3 günlük
bi abla anlatmıştı aynı bu üşüyen piremses gibi her şeyin en güzelini aldırmış milleti borca sokmuş burnundan getirmiş insanların balayındayken 17 ağustos depremi olmuş döndüğümüzde o evden sadece toz bulutu kalmıştı geriye diye anlatmıştı.
apartmandan sağ çıkan olmamış.
o kadar mütevazi yaşıyor ki şimdi.....
kızlarımız kendilerini princess of the royality görmeye devam ettikçe böyle sürüp gidecek.Şu açıdan söyledim; kvsiyle kanka gibi olan gelin çok azdır
Maşallah diyeyim
Aç gözlülük son getirir derler
Böyle olacağı belliydi zaten
Nişan bohçası tepsi getirme götürme çeyiz serme tamamen ticaret geliyor bana hiç sevmiyorum
Evlilik mi açik arttırma mi belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?