Kafamı nereye vursamm ?

bu arada yün yorgan işi bizde de oldu kv eğer istersen yaptırabilirim dedi. dedim ki anne delirme
ona verceğin parayla sinemaya gidip alışveriş yapalım kendimize
direkt kabul etti sinema işini

Çalışmam mı ? sen çalışırsın da ben eksik kalır mıyım? 6 da çıktık ama. Zalımın oğlu !!!

Ya nolcaz biz böyle herkes yatışta ülkeyi seninle ben kaldırıyoruz gülüyorum falan ama 4 e kadar başım ağrıdı sinirden sana da üzüldüm kuzum ne yazık ki ülkemiz bu halde

Ağzına sağlık ❣
Hakediyorlar kime neyse bizim yatak odamızdan
Bende çok abartılı olmayan beyaz yatak örtüsü almıştım annem beğenmedi her zaman ki gibi ben gelinlik gibi bir şey alırsın sandım diyor birde 2 gece kullandım yıkadım ütüledim hala dolapta duruyor

bu arada yün yorgan işi bizde de oldu kv eğer istersen yaptırabilirim dedi. dedim ki anne delirme
ona verceğin parayla sinemaya gidip alışveriş yapalım kendimize
direkt kabul etti sinema işini

Izmır de yaşarken ne yün yorganı dedim ya ben kafayı yemişler çeyiz diye sinema daha mantıklı en azından insanın ufku genişler yorgan ne ise yarıyorsa

benim yatak örtüm bile yok çok şükür üç sene oldu evleneli hiç yatağımı toplamadım. ne de olsa benden başka giren yok. niye toplayayım ki akşam yine bozulcak
hem kapalı yataklarda bakteri olur havalandırmak lazım

Izmır de yaşarken ne yün yorganı dedim ya ben kafayı yemişler çeyiz diye sinema daha mantıklı en azından insanın ufku genişler yorgan ne ise yarıyorsa
Allahtan benim kv çok kafa dengi ne bohça yaptık ne bir şey. en sinir olduğu şeydir gelenek görenek. bir şeye ihtiyacın varsa söyle der hep geçer. bugün bile kitap fuarındaydık ordan avm gezdik yedik içtik döndük
bir cenazede kadının biri niye gelinini getirmiyorsun hiç görmedik kendisini demiş o da ne işi var senin gibi yaşlılarla demiş
dedim ki anne keşke seninle evlenseydim

3 senelik evliyim. 1,5 sene nişanlı kaldım. Yani 4,5 sene önce nişan alışverişime 7 bin harcandı kimsede ağzını açıp laf söylemedi. 600 lirayı olay yapmışlar. Madem hiç çıkarmayacaklardı alışverişe bohça olmayacak deselerdi. Bas tekmeyi kurtul daha bunun mobilya gelinlik ıvır zıvır alışverişi var.

7 bin mi?
Araya buzdolabı falan da mı girdi

Kız alıştıra alıştıra anlat
Taksit taksit yaz
Böyle mesajlar yükleme bir anda
İnsanlar şoka uğruyor
Mesajlarının sonuna nazar boncuğu falan serpiştir

Ailemden özür dilemedi ama ve ailenden iğreniyorum dedi anlıyor musunuz
Ay uzak dur ya
7 bin mi?
Araya buzdolabı falan da mı girdi
Ayyy keşke o kadar gereksiz şeyler ki 70 tane havlu 50 tane patik 5 takım bohça havlusuyla iç çamaşır ıvır zıvır insan altın yapardı ama yapmadılar. Evlendikten sonra ilk işim havluları ve patikleri dağıtmak oldu geri kalan çeyizleri de kızım oldu ona saklıyorum. Daha kullanmadıklarını var öyle doldurmuşlardı. Keşke hepsini küçük altın yapsaydılar zengindim.

Bela göz göre göre geliyorum diyor , siz sevginin ardında kalmış göremiyorsunuz
Tecrübeli insanlar olarak yorum yapıyoruz, inanın kardeşimiz yaşındaki sizleri uyarmak bir nevi görevimiz olduğu için yazıyoruz , yoksa sizin mutsuzluğunuzdan, ayrılığınızdan biz mutlu olmayız...
Bu adam şimdiden böyleyse, evlenip işi garantiye alınca ailesiyle birleşip size hayatı zindan eder , şimdiden belli etmiş
Karar sizin , iyice düşünün
Allah hayırlısını nasip etsin

Baktın ki havluya patiğe yüklenecekler altını pahalı alaydın o kadar uçamazlardı belkim
En azından 400 telaalik fondöten alsaydın bak adetmiş o da

Baktın ki havluya patiğe yüklenecekler altını pahalı alaydın o kadar uçamazlardı belkim
En azından 400 telaalik fondöten alsaydın bak adetmiş o da
O zamanlar saf salak ben 50 telaalik beğenmiştim ya görgüsüzlğk olur diye beğenemedim altınları en ucuzu neyse onu aldım havluları görünce ve o havluların hepsi el oyası ya iğne oyası var ya kanaviçe hayır sevilen gelin de değilim

Kız alıştıra alıştıra anlat
Taksit taksit yaz
Böyle mesajlar yükleme bir anda
İnsanlar şoka uğruyor
Mesajlarının sonuna nazar boncuğu falan serpiştir
hiçbir şeycik olmaz çok şükür.
ben de böyle mesajları görünce şoka uğruyorum gerçekten
3 günlük dünya yaaa 3 günlük
bi abla anlatmıştı aynı bu üşüyen piremses gibi her şeyin en güzelini aldırmış milleti borca sokmuş burnundan getirmiş insanların balayındayken 17 ağustos depremi olmuş döndüğümüzde o evden sadece toz bulutu kalmıştı geriye diye anlatmıştı.
apartmandan sağ çıkan olmamış.
o kadar mütevazi yaşıyor ki şimdi.....

Şu açıdan söyledim; kvsiyle kanka gibi olan gelin çok azdır
Maşallah diyeyim
Aç gözlülük son getirir derler
Böyle olacağı belliydi zaten
Nişan bohçası tepsi getirme götürme çeyiz serme tamamen ticaret geliyor bana hiç sevmiyorum
Evlilik mi açik arttırma mi belli değil

kızlarımız kendilerini princess of the royality görmeye devam ettikçe böyle sürüp gidecek.
sağlıksız evlilikler, aldatılmalar, erkeğin burnundan gelmesi, kopmalar hatta belki cinnet.

Tüm mesajları okumadım ama sizin barışacağınızı düşünüyorum bari bu süreçte iki taraf da makul davransın birbirinizi germeyin evlilik arefesini zaten bu saçma muhabbetlerden dolayı zorlaştıryor insanlar ha eş adayının da üslübu çok kötü alamayacak bile olsa insan gibi söyleyebilir
Hakaret filan daha şimdiden ohoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…