- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Ay terliklere ben de yorum yapacaktım ama korktum forum baskısından. Şimdi elzem bir şey çıkar terlik sonra üzerler beni
ama burada sadece bir gecelik var diğerleri pijama ve türevi:))
gecelik tek parça birşey.
arkadaşın seni iyi keklemiş nomu lohusalıkta hiçbiri işine yaramaz.
terliklere koptum zaten bunları giyip evde dolaşan var mı yahutam facia terlikler:))
ama burada sadece bir gecelik var diğerleri pijama ve türevi:))
gecelik tek parça birşey.
arkadaşın seni iyi keklemiş nomu lohusalıkta hiçbiri işine yaramaz.
terliklere koptum zaten bunları giyip evde dolaşan var mı yahutam facia terlikler:))
Her anne doğru düşünmüyor ama o da var.Konu sahibi hakkında herkes nişanlısının çok üstüne gittiğini yazmis öncesinde.Anne de muhtemelen öyle.Yaa her şeyi geçtim annen sana he demiş ama istemiyor evlenmeni. Neden ısrar ediyorsun? Bir kere kız annelerinin hoşuna gitmeyen erkek damat adayı bile olmamalı. Dinlesene anneni. Razı değil kadın. O razı olmadan da zor mutlu olursun.
Ihtiyaç göreceli bi kavramdır. Benim için ihtiyaç evet. Çünkü defalarca söyledim hala tekrar söylüyorum ben eşimin yanında sürekli eşofman takımı giymek istemem, yeni evliysem ve eşimde benim daha bakımlı özenli olmamı istiyorsa, benimde bunu almaya yetecek gücüm varsa bu benim için ihtiyaçtır. Boğazımdan kısıp borca girerek aldığım bisey değil. Ha sizin için gereksizdir tabi ki almazsınız.çok kibar kibar sakince yazmışsınız ama ben duymadım mesela gecelik seti diye birşey. şaka falan da değilim.
bir de ihtiyaç lafınıza takıldım ihtiyaç olmazsa olmaz, yaşamımızı idame ettirmek için gerekli şeylerdir. bu dediğiniz istek.
gecelik takımı ne mesela? bir gecelik kaç parça olabilir ki en fazla?
Gecelik altına o şartmış
Hahahah ayy gerçekten yazık o paraya be..
Eki Görüntüle 2264136
Şöyle bir set..
6 lı diyorlar..
Ben bohça alışverişine falan çıkmadım.
Söylemedim, çıkarmaya meraklısı da yoktu. :)
Bir arkadaşım böyle şeylere meraklıdır.
Öyle şey olur mu onsuz olur mu diye üsteledi ille birlikte almaya gitcez dedi.
Bana aldırdı.
Hatta yanında bir de tüylü terlik aldırdı o şart diye inanamadığım kısım onu almış olmam.
Nasıl ikna oldum toplum baskısı ne kadar etkili
Gecelikten birini kullandım sadece..
7 yıl önce 250 tl falandı..
Eki Görüntüle 2264137
Bir kere bile giymedim şunu 75 tl falandı :S
Ayy hep boşa masraf..
Gerçi diğerleri hep giyilecekmiş lohusalıkta falan öyle demişti.
Yaşamadım bekliyor hala kenarda :)
Şimdi kızıyorsun ama sonra pişman olursun.Herkes naz kapris çekmez.Hani seni bayağı da çekmiş.Barisirsa daha dikkatli ol kiymetini bil bence.Bugunku konuyu tam okuyamadım yorum yok ama öncekilerden yola çıkarak.doğru terbiyesiz bir de eşyaları iptal etmiş ilk düşündüğü şeye bak
Ben bunların hepsini bolca kullanıyorum ya :)) hatta ekstra iki takımın daha vardı, biri çok eskidi artık. Tüylü terlikle de aşk yaşıyorum :)) ama birinin tüyü düştü yapıştırmam lazım. Kısacası bu tür adetleri sevenler var benim gibi. Hala da alıyorum bu tarz şeyler. Gecelerde çok güzel bir üçlü takım gördüm Boyner de aklımda şu an o var.
Bana kalırsa da çamaşır ve gecelik almak için 600 az bile.
Ayrıca bu dönemde laf söyleyen ilerde hayatı zindan eder. Ben herşeyin kaliteli ve uygun fiyatlı olanını almıştım. Hep pazarlık yaptım. Hatta bir satıcı eşime düğün alışverişinde en pahaliyi sorarlar sizinkiler pazarlık ediyor, sırtın yere gelmez demişti :))
Eşim bütün alışveriş sonunda içinde kalan, şunu da alsaydık dediğin birşey oldu mu dedi. Çok mutlu olmuştum. Kayınvalidem bir cenazeleri olmuştu yoktu alışverişte. Ama sonrasında eşime kızmış, yeni evlenen kızın tüm dolabı baştan dizilirdi eksik birakmissin demiş :)
O gün aldığım herşeyi (6 buçuk yıl oldu) hala kullanıyorum. Montu, elbiseyi, ayakkabıları, çantamı, pijama ve çamaşır takımlari... Herşeyi hala kullanıyorum .
Bu tarz şeylerde boş şeyler alınmamalı ama alınması gereken de alınmalı.
Nisanlina bu konuda çok yanlış davranmış. Bugün böyle şeylere laf eden ilerde neler neler söyler... Allah hayırlısını versin.
Teşekkür ederim canim sende cok yaşa :)Yaaa ben senin yorumlarına bayılıyorum, çok yaşa emi ❤
Anlamadığım şu bunlar rahat şeyler değil ki..
Yani sadece güzel görünmek için bunları sık sık kullanmak çok garip.
Cidden rahat ediyor musunuz?
Ben bunları eskitecek kadar sık kullanamam imkanı yok :)
Ben subat ayinda aldim,250 liraydı. Ben surekli makyaj yapan birisiyim o yuzden fiyatları biliyorum az cok. Ben konu sahibinin durumunu bilmiyorum,yani ailesinin maddi durumunu. Ben senelerdir bu urunleri kullanan biri olarak oyle yorum yaptım. Daha ucuza da var fondöten . 600 liraya gercekten dogru durust bir alışveriş yapilamaz ama bugün orta kalite bir nevresim 200 250 lira degilmi?250 ₺ fondöten mi? (ciddi soruyorum en son makyajı düğünümde yapılmıştı 3 yıl önce)
konu sahibinin babasının evinde o paraya fondöten alacak gücü var mıydı da bohça alışverişine çıkınca en kazığını alıyor. şu zihniyet tamamiyle ne yolarsam kar zihniyeti.
Allah oğlumu bu tür zihniyetli kimselerden korusun.
İyi, insanlara faydası olan gelenekler sürdürülmeli, bayram ziyareti gibi. Bu bohça olayının sorun olmadığı evlilik görmedim ben. Eskiden bir anlamı varmış. İnsanların birer ikişer takım kıyafeti olurmuş bu yüzden yeni evlenecek gençler, el öpmelere ya da ziyaretlere gittiğnde yeni ve temiz giyinsinler diye kıyafetler alınır koyulurmuş bohçaya. Şimdi o bohçaların içindekilere kimin ihtiyacı var? Kim kendi alamıyor o bohçaya konulanları? Sürdürülebilir gelenekler değil bunlar. Soruna sebep olan, sürdürülmemesi gereken gelenekler.
Rahatlari da var canım. Hepsi saten değil ki. Ayrıca saten olanlari da ben uyumaya seviyorum. Rahatsızlık duymadım. Ama tüylü terliklerim daha özel anlarasaç baş makyaj yapılı ve kesinlikle tüylü terlik diyorum :) evde ayakkabiyla gezilmeyecegine göre harika topuklu tüylü terlik, can o ya :)) ne yapayim o kıyafetin altına ev botu mu giyeyim
Bir de tüylü topuklu terlikle dene. Farkı görÇıplak ayak olmuyor mu? :)
Ay saatlerdir bekledigim yorumRahatlari da var canım. Hepsi saten değil ki. Ayrıca saten olanlari da ben uyumaya seviyorum. Rahatsızlık duymadım. Ama tüylü terliklerim daha özel anlarasaç baş makyaj yapılı ve kesinlikle tüylü terlik diyorum :) evde ayakkabiyla gezilmeyecegine göre harika topuklu tüylü terlik, can o ya :)) ne yapayim o kıyafetin altına ev botu mu giyeyim
ya bu gözler bdv de bohçaya epilatör aldırmaya çalışan üye gördü
hep aynı mantık ne koparsam kardır..
Yani zevkler tartışılmaz tabii ki, sizin hoşunuza gidiyorsa kimseye laf düşmez. Eşiniz de hoşlanıyor anlaşılan.Bir de tüylü topuklu terlikle dene. Farkı görgüzel bir elbisenin altına babet giymek gibi birşey, gecelik altına yalın ayak... Olmaz öyle
Bir de tüylü topuklu terlikle dene. Farkı görgüzel bir elbisenin altına babet giymek gibi birşey, gecelik altına yalın ayak... Olmaz öyle
Yani zevkler tartışılmaz tabii ki, sizin hoşunuza gidiyorsa kimseye laf düşmez. Eşiniz de hoşlanıyor anlaşılan.
Ama ben öyle tüylü terlikle çıksam benimkiler gülme krizine girerdi libido falan kalmazdı bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?