Kafamı nereye vursamm ?

Söylemeden geçemedim hala sabırla ve üslubunuzu bozup işi dalgaya çevirmeden düzgünce konuşmanızı çok takdir ettim. :)

Öncelikle birbirinize kullandığınız kelimeler hoş değil, Örneğin öküz demişsiniz bir kere bu argo kelimeler kullanılmaya başlandımı saygı falan kalmaz siz henüz evlenmeden o sınırı ihlal etmişsiniz bence evlenmeyin. Saygının olmadığı yerde sevginin ne önemi var

Yapma be prenses,
bana burç değiştirteceksin bu yaştan sonra.
Iyi tespit ettim dimi bende :)
Abla akrepler genel olarak hırslı olur,kimi iş konusunda kimi kariyer kimi para. Bir de sinirliler de bir çoğu,ama hep iclerinde yaşıyorlar. Ben onun cok sinirli oldugunu ama öfkesini kontrol ettigini farkettim. En guzel burçlardan biri aslında degistirme burcunu sen

Söylemeden geçemedim hala sabırla ve üslubunuzu bozup işi dalgaya çevirmeden düzgünce konuşmanızı çok takdir ettim. :)
Aa teşekkür ederim başta bi cümle attim ortaya bu kadar infial yaratacağını bilsem en başta uzun uzun yazardım. Defalarca "nee 600 lira mi ev süpürsün kendi kendine gerdeğe girsin" vs yazılmış. Ya ben farklı piyasası olan yerde yaşıyorum ya bu insanlar

Sevgili usuyenprenses kaç kurtul evlenirsen hayatının hatasını yaparsın, buraya kadar güç bela gelmişssiniz iyi ki evlenmeden bu işten dönüyorsun kendini kar’da say. Eşyalar laf söz çetrefilli işler ama boşanmak yıkılan bi binanın altında enkaz gibi kalmaktan başka bişey değil. Yat, kalk, şükret.

Yaaaav he hee hep öyle olur zaten ya
Sen akrep burcu musun acaba. Bak ben yerimde duramadim suan sinir oldum. Maddi konuda ne tutari olcakmis gorende zanneder ki önüne altından apartman yapsinlar istedin. Pis.
Yaaa ben senin yorumlarına bayılıyorum, çok yaşa emi ❤

Son düzenleme:
Ziyagil köşkünde yaşıyor sanırım her güne başka gecelik..

250 ₺ fondöten mi? (ciddi soruyorum en son makyajı düğünümde yapılmıştı 3 yıl önce)
konu sahibinin babasının evinde o paraya fondöten alacak gücü var mıydı da bohça alışverişine çıkınca en kazığını alıyor. şu zihniyet tamamiyle ne yolarsam kar zihniyeti.
Allah oğlumu bu tür zihniyetli kimselerden korusun.

İşte kendiniz alın o zaman. Ya da bikaç tane alırsınız kalanını sonradan tamamlarsınız. Zaten evlenirken binlerce borca harca giriliyor bir geceliğe 500 verilirse adamın beli doğrulmaz o geceliği gözü görmez. Bohça adettir diyorlar da eskiden o bohçaya 500 tl lik gecelik konmuyordu

çok kibar kibar sakince yazmışsınız ama ben duymadım mesela gecelik seti diye birşey. şaka falan da değilim.
bir de ihtiyaç lafınıza takıldım ihtiyaç olmazsa olmaz, yaşamımızı idame ettirmek için gerekli şeylerdir. bu dediğiniz istek.
gecelik takımı ne mesela? bir gecelik kaç parça olabilir ki en fazla?

Ay kesinlikle ya biri diyor 500 gecelik biri diyor 250 tl fondöten.. şaka gibi

ya bu gözler bdv de bohçaya epilatör aldırmaya çalışan üye gördü
hep aynı mantık ne koparsam kardır..

Ziyagil köşkünde yaşıyor sanırım her güne başka gecelik..
Son defa anlatmaya çalışıyorum, bunları giymek için köşkte konakta yaşamaya gerek yok. Yeni evleniyorum, eşimin yanında her zaman ayılı kareli pijama giymek istemiyorum. Evet yaz için sortlu takımda alirim, kısa elbiseli de, hatta canım ister uzun alirim. Benim bunları almaya yetecek maddi gücüm var. Eşiminde aynı şekilde. Ki bizim için bunlar hem gelenekler yerini buluyor hemde normal bir şey. Birbirimize sık sık biseyler aldığımız hediye ettiğimiz olur. Çünkü hayati paylaştığım insana neden almayayım. Sizin için 600 lira büyük para ise almayın. Mesela bana da vs'dan almak bütçemi zorlar ve ben girip bakmadım bile. Ha benim bunu almaya gücüm yetiyorsa kusura bakmayın sizi veya başkasını ilgilendirmez. Ve yine yapmadım ama ben kaynanam ile bohça alışverişi yapmaktan mutluysam, bu da kimseyi ilgilendirmez. Yapmıyorsam da kimseyi ilgilendirmez. Burada "bırakın yia bu gelenekler eskidi kadın özgür olmalı" derken, bunları yapmaktan hoşlanan tarafı da eleştirmeye hakkınız yok. Tıpkı benim hakkım olmadığı gibi. Ve lütfen rica ediyorum bu 600 liralık gecelik meselesine takılanlar iyice baksin yoruma, orada konu sahibine 600 lira için mi bu saygısızlığı yaptı, madem bohça alışverişine çıkarıyor bugün bi gecelik takımı olmuş 600 lira yorumunu okuyup iyice idrak etmeye çalışsın

Yanlış anlaşıldı sanırım. Durumu olan isterse 600 milyara alsın ama konu sahibinin nişanlısının durumu belli ki buna yetmiyor. Ama konu sahibi aldıkça almış aldıkça almış adam da nevresim de patlamış. Siz de 500 tl ye bohça alışverişi mi olur deyince konu ordan çıktı. Yoksa 60 a da vardır 6 milyara da vardır

Nisanlin hayati ne saniyor yahu. Simdi bir eve erzak almak icin markete git 300 den asagiya cikilmiyor.
Hayir dugun alisverisi dedigin seyde tabikide masraf olucak bunu biliyor olmasi lazim.
En uygununada baksan gidicek masraf. Boyle ise kalkisiyorsa.

Hem dugunde takilan ceyrek altinlari erkek tarafinin almasida neymiş.
Onlar evlenen cifte kalir, nasil harcamak isterselerse, orta yolu bulur ya birikim yaparlar, yada borc harç vs harcama yaparlar. Buna sessiz kalmaniz bile ailenizin asilligini gosterirken. Bir özürü bile çok görmuş annenizden.

Nisanlinizin size karsi tavri hoş olmamiş, belki streslidir dicem ama, agir konustuguda olmuş.
Iyi dusunun derimm.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah..

Şöyle bir set..
6 lı diyorlar..
Ben bohça alışverişine falan çıkmadım.
Söylemedim, çıkarmaya meraklısı da yoktu. :)

Bir arkadaşım böyle şeylere meraklıdır.
Öyle şey olur mu onsuz olur mu diye üsteledi ille birlikte almaya gitcez dedi.
Bana aldırdı.
Hatta yanında bir de tüylü terlik aldırdı o şart diye inanamadığım kısım onu almış olmam.
Nasıl ikna oldum toplum baskısı ne kadar etkili

Gecelikten birini kullandım sadece..
7 yıl önce 250 tl falandı..

Bir kere bile giymedim şunu 75 tl falandı :S

Ayy hep boşa masraf..
Gerçi diğerleri hep giyilecekmiş lohusalıkta falan öyle demişti.
Yaşamadım bekliyor hala kenarda :)

Şunun iki tanesi yeterli yani. Safi israf

Yoo, bence siz beni yanlış anlamışsınız. Hala diyorum durumu olan istediği gibi alır. Sonradan konu sahibinin eski başlıklarını görünce haksız olduğunu da düşündüm zaten. Orada 600 bohça alışverişi için az bi rakam dedim bu kadar saygısızlık yapacağı bisey yok dedim ama belli ki damat bey birikmiş burada patlamis zaten

ama burada sadece bir gecelik var diğerleri pijama ve türevi:))
gecelik tek parça birşey.
arkadaşın seni iyi keklemiş nomu lohusalıkta hiçbiri işine yaramaz.
terliklere koptum zaten bunları giyip evde dolaşan var mı yahu tam facia terlikler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…