Kafamdan Çıkmıyor

pllspencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
58
6
Kızlar merhaba, benim 7,5 aylık bir sevgilim vardı ve biz onunla 20 şubatta ayrıldık. Aslında benden soğuduğunu söyledi 14 Şubatta. Başta siyasi görüş olarak uyuşmadığımızı bahane etti, sonra çok sinsi olduğumu bahane etti ve en sonunda da artık sana aşık değilim dedi. Sonra da ben ayrıldım 6 gün boyunca düşündüm ve "ya bitireceksin ya bitireceksin" dedim kendime. Ve bitirdim 20 Şubatta. Sonra 1 hafta boyunca (20-27 şubat arası) kıvrandı bana mesaj attı sana söylediğim laflar için özür dilerim kalbimin mallığı vs. Aslında "pişmanım barışalım" dese kabul ederdim ama demedi ve 20-27 şubat arası da beni böyle oyalayarak, düşündürerek geçirdi. Sonra 27 Şubatta konuştuk "benim şu anki sevgimle yaşadıklarımızı atlatamayız. Ayrıldığımıza pişmanım ama yeniden çıkmak da gelmiyor içimden. Her an seni düşünüyorum aklımdan çıkmıyorsun ama aşık değilim,üzgünüm." dedi. (Burada şundan bahsetmem lazım konuyu açıklamak için: Benim çevremdeki herkes benim aşırı hırslı biri olduğumu bilir. Yani bir şeyi istersem ne olursa olsun tüm imkanlarımla onu yapmaya hazırımdır. 27 sindeki konuşmalar mesajla oluyor bu arada. Bana bunları yazınca ben evde baya ağladım bi yarım saat boyunca yaklaşık ve ondan sonra bana bişey oldu ve ondan nefret ettim resmen. Çünkü ondan nefret etmek için hırslandım ve ondan nefret ettim.) Yarım saat sonra bana mesaj attı "birbirimizi unutmayı başarıcaz" diye. Ben de "Sen kendin başarmayı dene ben unuttum bile 10 dk mı almadı." dedim. Şaşırdı tabi benim köpek gibi yalvaracağımı sanıyordu. "verdiğim değerin karşılığını görmediğim an giderim." dedim. O da "Gitmek bu kadar kolaysa daha da bişey demiycem bu saatten sonra." dedi. Ondan sonra konuşma yok... Gururum beynimi ele geçirmişti sanırsam kızlar ama 14 Şubatta artık aşık olmadığını söylemişti ve eskisi gibi beni sevmediğini de söylemişti bana. Ben buna rağmen onu bekledim kendi çapımda belki geri döner diye. Ama dönmedi daha da kopardı kendini. Bense yaşanılan güzel şeyleri unutamıyorum, bir de aynı ortamdayız hep yüz yüze bakıyoruz lütfen yardım edin siz olsanız ne yapardınız? Çözüm yolu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Biten bitmis.sakin ha mesaj atmayi aramayi dusunmeyin.terkedildiginiz icin aci yasiyorsunuz.
Ama oda gececek..iyilesiceksiniz...

Pat diye gitti
Biraz agır gelmiş ona söyledikleriniz
Asık olmasada kafasını taslara vuracak
Ben böyle durumlarda mutlu rolü oynarım
Sanki hiç bişi olmamış gibi
Facede whatsapta eskısınden daha mutlu gözükürüm
Bu da karşı tarafın aklını başına getirir ama cok geç olur
Size tavsiyem ,zaman..

Adam seninle kedinin ip yumagiyla oynadigi gibi oynuyor arkadasim. Madem cok hirslisin 10 dkda unuttun tekrar dusunmemeye devam et. Sacmalik otesi bi iliski bitirme tarzi olmus cunku ex askinizdaki. Deger veren adam boyle yapmaz.

Kalbimin mallığı
Boşver verdiğin cevap iyi olmuş giden gitsin.
Bu arada ben de yaşı merak ettim.
Neden sürekli aynı ortamda bulunmak zorundasınız?

Onu dusunme artik kendine iyi bak kendine vakit ayir, baskasini seversin. O eski sevgilin olacak adam da catlasinn

Senin yalvaracağını sandı herhalde manyak

Yalvarman için yol yapmış
Sen tam tersi biçimde davranınca da şoka girmiş

Senin bir şey yapmana gerek yok, bu gelişmemiş karakterli arkadaş zaten bir süre sonra peşine düşer ama bu saatten sonra bu ilişkiden bir şey çıkar mı bilmiyorum. Bence hayatına devam et, affeder kabul edersen bi süre sonra yine rahat edip daha beterini yapacaktır.

burda yazıyoorrr

Kalbinin malı nedir ya. Hayır yapman gereken en güzel şeyi yapmış lafı oturmuşsun tam ohh ne güzel cevap vermiş kız dedim sonunu okuyunca olmadı yani bırak ne hali varsa görsün. Çok mutlu görün ve mutluda ol zaten. Karaktersizligin suçunu organına atan adamı ne yapacaksın.

Ünide yurttan bir kız da böyle bir garip mesajlaşmıştı ayrılırken. Sevgilisi bunu kedicik diye severmiş. Ayrılık mesajında ben kimsenin kedisi değilim. Ben kendi kedimim demişti de şükür olmuştum. Ondan beridir duyduğum en saçma ayrılık mesajı oldu bu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…