• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamdaki sürekli konuşan düşünceleri nasıl susturacağım?

Ben bunu biten ilişkimden sonra yaşamıştım. Bilfiil 2 ay boyunca kafamda kavga edip had bildiriyordum ona. Artık bir gun o kadar yoruldum ki bu durumdan aklıma her geldiğinde artık bu insanı serbest bırakıyorum deyip kesiyordum önünğ. Başka işle mesgul oluyordum. 1-2-3 artık bir müddet sonra kesildi bu durum
Sanırsam bir şey yaşadıktan sonra gelen birikim’den sonra oluyor bu ruh hali. Bunu bitirmek kendimiz ve beynimiz de gibi gözüküyor . Bir şeyler ile meşgul olmak, beyni yormak iyi geliyor gibi. Bir kaç kez denedim . İşe yaradı . Umarım devamı da gelecek .. yaralarımız sarılacak ❤️‍🩹

Sanırsam bir şey yaşadıktan sonra gelen birikim’den sonra oluyor bu ruh hali. Bunu bitirmek kendimiz ve beynimiz de gibi gözüküyor . Bir şeyler ile meşgul olmak, beyni yormak iyi geliyor gibi. Bir kaç kez denedim . İşe yaradı . Umarım devamı da gelecek .. yaralarımız sarılacak ❤️‍🩹
Bağ koparma meditasyonu da işe yaradı bende. Eğer inanıyorsan psikologların da yaptığı yöntemdir bu.

Bağ koparma meditasyonu da işe yaradı bende. Eğer inanıyorsan psikologların da yaptığı yöntemdir bu.
Gerçekten mi .. inanmam mı. Aşırı yapmak istediğim merak ettiğim ve şuan araştırdığım alanlardan. Daha çok kök çalışmaları hakkında araştırmalar yaptım ben. Çok şey duydum fakat bağ koparma meditasyonunu ilk defa duydum, sende işe yaradıysa eğer ve içten tavsiye ediyorsan elbette bu çözümü de araştıracağım 🌹

Aslında başkalarına her zaman pozitif dokunan, mucizelere inanan biriyim. Ama kendime gelince bunu yapamıyorum. Yolunda gitmeyen, ya da bana göre yanlış düşünce olan ama karşımdaki kişiye göre doğru olan bir düşüncede anlaşamadığım zaman ya da ters giden konularda; kendimi ifade edemediğim ve içe attığım zamanlar. Kafamdan bir ben daha konuşuyor . Ve hiç susmuyor . Bu beni çok dalgınlaştırıyor . Hatta isim bile koydum kendisine ; ismi hatçegül nebahat.
Hatçe gül nebahat nasıl susacak artık arkadaşlaaaar 😂
Ben de aynı durumdan muzdarip biriyim. Kendimi rahatlatmak için artık, ben kafaya taksam da takmasam da olan olacak biten bitecek eğer yaşamam gerekiyorsa korktuğum başıma gelecek diye düşünüyorum ve akışına bırakmaya çalışıyorum.

Kafanda bir konuşan ses duyuyorsan bir sıkıntı yoktur ama artık cevap vermelere başladıysan hemen psikologa koş derler 🤣🤣

Aslında başkalarına her zaman pozitif dokunan, mucizelere inanan biriyim. Ama kendime gelince bunu yapamıyorum. Yolunda gitmeyen, ya da bana göre yanlış düşünce olan ama karşımdaki kişiye göre doğru olan bir düşüncede anlaşamadığım zaman ya da ters giden konularda; kendimi ifade edemediğim ve içe attığım zamanlar. Kafamdan bir ben daha konuşuyor . Ve hiç susmuyor . Bu beni çok dalgınlaştırıyor . Hatta isim bile koydum kendisine ; ismi hatçegül nebahat.
Hatçe gül nebahat nasıl susacak artık arkadaşlaaaar 😂
aaa bu ben :) ilaç kullanıyorum yüzde50 düzeldim gibi anksiyetem kafamdaki sesler gitti ama depresyonum baki şimdilik

Back