- 26 Ağustos 2017
- 2.634
- 6.785
Peki penetrasyon dışında diğer şeyler gerçekleşiyor mu?Açıkçası sevgili iken herşey daha güzel di sadece öpüşürken bile etkilenirdim şuan noldu bize bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki penetrasyon dışında diğer şeyler gerçekleşiyor mu?Açıkçası sevgili iken herşey daha güzel di sadece öpüşürken bile etkilenirdim şuan noldu bize bilmiyorum
Kuru kalıyorsa ağrı yapar tabi ki.dediğim gibi kayganlaştırın bölgeyi.çözümü basit.yavaş yavaş girer ne olacak.merak etme birşeycik de olmaz.dayaniklı bir organ.acısa da ağrısı da geçer bir iki güne.gözünü karart.eşine de şöyle artık ısrarcı olsun bence.Ağrı oluyor mu nasıl bir his kuru olduğum için yapamıyorum eşim tahrik etmeye çalışıyor aslında bunu bir başarısızlık olarak görüyorum çok üzülüyorum bugün buraya fikir almak için yazdım yemin ederim pişman oldum o kadar sert yazıyor larki eşin gider şu bu yemin ederim ağladım biraz önce
Yemin ederim çabaladım eşimde bunu görüyor aile desteği olmadığı için maddi olarak psikolog randevusu alacak gücümüz olmadı yeni yeni topluyoruz kendimizi bende evde denemeler yaptım ne deseniz haklısınız ama çabaladımİsteseniz çözüm arardınız, çözümünüz düğün videosu izlemek olmazdı. Psikolojide ikincil kazançlar vardır, ilk amaç o olmasa da yapılan bi şeyden bi şey elde edersiniz hoşunuza gider bilinçaltınız bunu devam ettirir. 1 senede ilişki yaşamayarak ne kazandınız onu düşünün ilk olarak
Niye öyle dedin yaMum yakmak çabalamak olmuyor ama siz buna ikna olmayacaksınız belli ki.
bana özelden yazınYemin ederim çabaladım eşimde bunu görüyor aile desteği olmadığı için maddi olarak psikolog randevusu alacak gücümüz olmadı yeni yeni topluyoruz kendimizi bende evde denemeler yaptım ne deseniz haklısınız ama çabaladım
Eşime ben ağız yolu ile yapıyorum aynı şekilde oda bana ıslansamda 2 saniye hemen kuruyor hani o moda kafa doluluğundan giremiyorumPeki penetrasyon dışında diğer şeyler gerçekleşiyor mu?
Maddi olarak yeni yeni eşimle toparlanıyoruz doktora gidecek gücüm yoktu maddi açıdanIslanamıyorum, mum yaktım, ıslanamıyorum, ağlıyorum ıslanamıyorum...
Aynı şeyleri yazıp durmuşsunuz. Bir doktora gitmek bu kadar mı zor?
Kayınvalidesi tarafından sevilmeyen insanlar seks yapamıyor olsa insan nesli tükenirdi. Bunun neresi size normal geldi de 1 sene beklediniz?
Ya buna güldüm :)))))Kayınvalidesi tarafından sevilmeyen insanlar seks yapamıyor olsa insan nesli tükenirdi
Sen buradaki her insanı ciddiye alma bazıları içindeki siniri, kaybetmişliği akıtacak yer arıyor. Yuva kolay mı kuruluyor da aldatma, şiddet olmamış evlilik bitsin. Eşine mutlaka spor, yüzme, psikolog, terapi olaylarından bahset. Tek başına olmaz anca beraber kanca beraber. Yediklerinize bile dikkat edin fast food söylemeyin dışarıdan, evde pişirmek bile ayrı huzur veriyor insana. İnşallah düzeleceksinizTeşekkür ederim kırmadan bir yorum yaptığınız için.inanın çok üzülüyorum.buraya yazdım çoğu kişi eşin gider bu ne tarzı şeyler yazdı oturdum ağlıyorum daha yeni kendime geldim.yemin ederim ben istemezmiyim eşimi.çok zor evlendik neler yaşadık bu işi başaramamak beni kahrediyor
Güzel kardeşim ıslanmamak sevişmemek için bir bahane değil ki. Kim soktu bunu kafana?Eşime ben ağız yolu ile yapıyorum aynı şekilde oda bana ıslansamda 2 saniye hemen kuruyor hani o moda kafa doluluğundan giremiyorum
Doktora gideceksin? Devlet hastanesi diye bir şey var ya hani?Evde ambiyans yaptım mum vesaire alkol aldım hani herşey denedim ama yok yani ıslanamıyorum.Sonra başarısız olunca oturup ağlıyorum bunu aşmam gerekiyor ama nasıl bilmiyorum
Islanıp kurumak nasıl bişey ya?Eşime ben ağız yolu ile yapıyorum aynı şekilde oda bana ıslansamda 2 saniye hemen kuruyor hani o moda kafa doluluğundan giremiyorum
Herkes doktor aklına gelmedi mi diyo 1 yıllık evliyiz o maddi gücüm olmadı ki eşim yeri geldi 2 işte çalıştı ben işten çıkarıldım eşim 5 ay gece 2. İşe gitti afedersiniz maddiyat sızlık ailevi sorunlar bende yapamadım bazı şeyleri.ama eşimi çok seviyorum böyle olsun istemezdim fikir için teşekkür ederimSen buradaki her insanı ciddiye alma bazıları içindeki siniri, kaybetmişliği akıtacak yer arıyor. Yuva kolay mı kuruluyor da aldatma, şiddet olmamış evlilik bitsin. Eşine mutlaka spor, yüzme, psikolog, terapi olaylarından bahset. Tek başına olmaz anca beraber kanca beraber. Yediklerinize bile dikkat edin fast food söylemeyin dışarıdan, evde pişirmek bile ayrı huzur veriyor insana. İnşallah düzeleceksiniz
Devlet hastanesini denediniz mi hiç ?Herkes doktor aklına gelmedi mi diyo 1 yıllık evliyiz o maddi gücüm olmadı ki eşim yeri geldi 2 işte çalıştı ben işten çıkarıldım eşim 5 ay gece 2. İşe gitti afedersiniz maddiyat sızlık ailevi sorunlar bende yapamadım bazı şeyleri.ama eşimi çok seviyorum böyle olsun istemezdim fikir için teşekkür ederim
Hani sosyal bir devlette yaşıyoruz ya, devlet hastaneleri ücretsiz tedavi hizmeti sunuyor. Milyon tane bahane sıraladınız, eşinizi de böyle manipüle etmişsiniz belli ki ama bir yere kadar sürer bu.Herkes doktor aklına gelmedi mi diyo 1 yıllık evliyiz o maddi gücüm olmadı ki eşim yeri geldi 2 işte çalıştı ben işten çıkarıldım eşim 5 ay gece 2. İşe gitti afedersiniz maddiyat sızlık ailevi sorunlar bende yapamadım bazı şeyleri.ama eşimi çok seviyorum böyle olsun istemezdim fikir için teşekkür ederim