• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda yankılanan sözler...

Her tartışmayı sürekli böyle kafamızda yaşarsak mevcut durumu da bozabiliriz. Gereksiz takıntılardan kendinizi kurtarın. Yoksa büyür büyür boşanmaya kadar gider. Eşiniz telafi etmeye çalışıyorsa telafisini kabul edip unutun. Anda kalın. Anı yaşayın.
 
Biliyor musunuz çok enterasan bir şey oldu, konuyu buraya açtığımda yazarak da rahatlayabilirim diye düşünerek iş yerinde müsait bir yere geçtim ve yazdım bir şeyler. Sonra toplantıya geçmem gerekti tekrar okumak için yazdıklarımı belki eklemek istediklerim olur diye mektubu çantama attım. Tabi toplantı bitimi sonrası ben onu çantamda unuttum. Akşam eve geldim bu aksam için misafriim geleceği için hazırlık yapıyordum yardıma gelen 2 akrabam oldu eşim şarj aletimi istedi bende çantamda olduğunu söyledim ve mektubu görmüş. (bu arada inanın o kadar koşturma halindeydim ki eve geldim akrabalarım gelecek yardıma diye ortalığı vs toparladım mektubu tamamen unuttum.) Bana tabiki hiçbir şey söylemedi. Fakat günlerdir bir dengesiz ruh halim olduğunun farkındaydı. Bizim hazırlıklarımız bitince akrabalarımda gittikten sonra günümün nasıl geçtiğini neler yaptığımı vs. klasik günlük konusmalarımızı yaptık benimle paylaşmak istediğin bir şey var mı diye sordu bende anlattım mektubu gördüğünün tamamını okumadığını köşelere sıkışmış bir şey olduğu için dikkatini çektiğini ve kağıda yazmak yerine neden kendisiyle paylaşmayıp bu kadar içime attığım için biraz sitem etti. Sonra tekrar o an bana çok sinirlendiği için tamamen sinirle her şeyi çok abartarak bilerek söylediğini ve bunun inanılmaz bir pişmanlığını yaşadığını söyledi. verdiğim tepkilerin normal tepkiler olmadığını normalde böyle davranmadığım için abarttığımı gerçekten anlarsın diye düşünmüştüm ama o kadar haklısın ki ben olsam sen daha fazla büyük tepkiler verirdim sen içine atmışsın dedi. tekrar uzun bir konusma yaptık, ben o aklımda kalan neden bunu sormadım neden böyle söylemedim diye delirdiğim tüm soruları sordum, tüm kelimeleri söyledim ciddi anlamda tatmin olduğum cevapları da aldım. Bugün ciddi anlamda çok rahatlamış kafam boşalmış hissediyorum. Çok ama çok teşekkür ederim cevabınız için :)
O mektubu bilerek görmesini sağlamadıysanız ben de kudra değilim 😂
 
O mektubu bilerek görmesini sağlamadıysanız ben de kudra değilim 😂
Ahahahah yoookk o kadar ağır şeyler yazdım ki inanın görmemesini isterdim ve ben onun yerinde olsam onun kadar neyin var diyip sakin sakin konuşmazdım. Zaten tamamını neden okumadığını da gerçekten şuan sakin kafayla okuyunca anladım. mutlaka sizin gibi bu şekilde bilerek görmesini sağladığımı düşenecek birisinin olduğunu tahmin etmiştim yazarken ama inanın o an telaşeden iş yerinde ki stresten evdeki koşturmadan ne mektup kaldı aklımda ne de malum konum :) ki zaten mektubu görmesini isteyeseydim daha farklı şeyler yazardım, daha farklı yere koyar tamamını okumasını isterdim ona göre cümleler yazardım. Tamamen şarj aletini ararken cantanın kücük kısmında olduğunu söylediğim halde kendisinin direk içine bakması sonucu görmüş olduğu bir durum. Şarj aletim normal şartlarda mektubun olduğu yerde değildi. Ki o an mektup dahi aklıma gelmedi, bana neyin var falan dediğinde de bile ilk anda anlayamadım mektubu görmüş olabileceğini kendisi söyledi.
 
İlk konumda evet haklısınız zaten bende sonra düşüncelerimin çok yersiz ve gereksiz olduğunun farkına vardım. Ve düşüncelerimi, beklentilerimi tamamen değiştirdim zaten beklemediğinde karşı taraf daha cok bir şeyler yapıyormus onu gördüm o süreçte haklısınız gerçekten de çok yorucu bir insan profili çizmişim :) (ilk konum için)

Güncel konuma gelirsek, inanın ama inanın ben kavgaları uzatan, problem çıkaran biri değilim. Zaten dün aksam konustuk, kendisi açtı konuyu ve oda bana hak verdiğini söyledi.
Öncelikle nazik üslubunuz için teşekkür ederim. Böyle cevaplar almaya alışkın değiliz de pek kk ahalisi olarak 🙈 genelde hemen tersleniyoruz 🥲

Özeleştiri yapmanıza çok sevindim. Gerçekten. İlişkiniz için çok olumlu olmuştur bu değişiklik.

Bu konuda ise, eşiniz de size hak vermiş. Özür dilemiş. Unutmaya çalışın.

Bakın ne sizi ne de eşinizi tanırım, ama anlattıklarınıza göre eşiniz sizi çok seven, düşünen birisi. Böyle birisi olduğu için, daha fazla uzatmayın. Biliyorum elinizde değil, çok kırıldınız, ama unutmak için kendimizi zorlamak da biraz bizim elimizde.

Hatalardan ders çıkararak ilerlenen ilişkilerin temeli sağlam oluyor. Siz de aynı bu yolda devam edin.

Unutmaya çalışın, bir daha tekrarlanırsa o zaman tepkinizi gösterin. Eşiniz de pişman olmuş büyük tepki verdiği için zaten.

Mutlu olmaya bakın 😊
 
Back
X