- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.754
- 263
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde olan bir durum değil. Anlatamıyorum sanırım bilerek kendime bunu neden yapayım? Sürekli böyle birisi değilim diyorum. İlk kez böyle bir şey yaşadığımdan bahsediyorum. ben normalde konuların uzamasını zaten hiç ama hiç sevmem çözümü severim hemen çözülsün isterim. Bu sefer kafamdaki yankılar geçmedi sadece elimde değil. Sadece sizden fikir almak istemiştim. Teşekkür ederim görüşünüz için. İnanın kapris için değil kaprisli birisi de değilim ki neden böyle olduğumu bende anlayamıyorumKesinlikle katılıyorum, bugün burda kaçıncı konu bu şekilde okuduğum , neden yapıyorsunuz ki bunu ? Size bu şekilde davranilsa nasıl hissedersiniz ? Evliliklerde mevzu cozulduyse bu kadar uzatilmaz , uzatirsaniz ortada evlilik kalmaz , kocalarimiz anamız diil babamız diil , neden çeksin böyle kaprisi , nazi ? Bana yapılsa ben çekmem , kimsenin de çekeceğini sanmıyorum
İnanın boş vaktım yok ama keşke bende sizin gibi olsam bu konudaAllah herkese böyle dert versindün ne dediğimi ve dinlediğimi unutuyorum
nasıl bu kadar boş vaktiniz var ? Yapı olarak kırılgansınızdır tamam ama ben böyle insanlara gıcık oluyorum. Eşinize sabır
![]()
Ama bunlar zaten aşılacak şeyler değil.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı durum bende de var özellikle de eşime karşı. Ben kadınlara bakmaktan ne anlıyorsun niye bakıyorsun ihtiyaç duyuyorsun gibi bir şeyler demiştim, o da sen hiç aynada kendine baktın mı demişti.hani güzel değilsin veya da tatmin etmiyor güzelliğin ki bakıyorum dercesine. Daha öncesinde de görünüşümle veya başka şeylerle ilgili çok canımı acıtan şeyler söyledi. Bütün eski sevgililerim senden iyiydi, anlayışlıydılar dedi. Bunların üstünden baya zaman geçti, eşim bana karşı çok iyi ve telafi etmek için çok şeyler söyledi üstüne sinirle söyledim gözümde dünyada en güzel sensin filan diye ama ben bir türlü unutamadım, ikna olmadım güzel sözlerine . Ben de ona çok şeyler söyledim, görünüşte o düşünmüyor, unutmuş gibi duruyor sanki. Ama ben elimde değil ya aşamıyorum bazı şeyleri. Cevapları tek tek dikkatlice okucam kendim için de. Sizi anlıyorum demek için yazdım ama biraz uzattım![]()
Bu kadar şeker bir kalple yağmurda dışarı çıkmaİnanın boş vaktım yok ama keşke bende sizin gibi olsam bu konudanormalde hiç takılan biri değilim tartışmalara vs konuşulur geçer gider ama bu geçmedi bende memnun değilim halimden :)
beni ne kadar şu yorumunuzla güldürdüğünüzü bilseniz çokkk hoşsunuzBu kadar şeker bir kalple yağmurda dışarı çıkmaerir valla
![]()
yok yok böyle bir şey değildi böyle bir şey olsa hastanelik olurdum dirayetiniz karşısında saygıyla eğiliyorum :)Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı durum bende de var özellikle de eşime karşı. Ben kadınlara bakmaktan ne anlıyorsun niye bakıyorsun ihtiyaç duyuyorsun gibi bir şeyler demiştim, o da sen hiç aynada kendine baktın mı demişti.hani güzel değilsin veya da tatmin etmiyor güzelliğin ki bakıyorum dercesine. Daha öncesinde de görünüşümle veya başka şeylerle ilgili çok canımı acıtan şeyler söyledi. Bütün eski sevgililerim senden iyiydi, anlayışlıydılar dedi. Bunların üstünden baya zaman geçti, eşim bana karşı çok iyi ve telafi etmek için çok şeyler söyledi üstüne sinirle söyledim gözümde dünyada en güzel sensin filan diye ama ben bir türlü unutamadım, ikna olmadım güzel sözlerine . Ben de ona çok şeyler söyledim, görünüşte o düşünmüyor, unutmuş gibi duruyor sanki. Ama ben elimde değil ya aşamıyorum bazı şeyleri. Cevapları tek tek dikkatlice okucam kendim için de. Sizi anlıyorum demek için yazdım ama biraz uzattım![]()
Eşinize diyecek birşey bulamadım. O size bu kadar açık söylüyorsa sizde onda beğenmediğiniz şeyleri söyleyin ama öyle hararetli tartışma anında değil örneğin yemekte çay kahve içerken hiç beklemediği anda.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı durum bende de var özellikle de eşime karşı. Ben kadınlara bakmaktan ne anlıyorsun niye bakıyorsun ihtiyaç duyuyorsun gibi bir şeyler demiştim, o da sen hiç aynada kendine baktın mı demişti.hani güzel değilsin veya da tatmin etmiyor güzelliğin ki bakıyorum dercesine. Daha öncesinde de görünüşümle veya başka şeylerle ilgili çok canımı acıtan şeyler söyledi. Bütün eski sevgililerim senden iyiydi, anlayışlıydılar dedi. Bunların üstünden baya zaman geçti, eşim bana karşı çok iyi ve telafi etmek için çok şeyler söyledi üstüne sinirle söyledim gözümde dünyada en güzel sensin filan diye ama ben bir türlü unutamadım, ikna olmadım güzel sözlerine . Ben de ona çok şeyler söyledim, görünüşte o düşünmüyor, unutmuş gibi duruyor sanki. Ama ben elimde değil ya aşamıyorum bazı şeyleri. Cevapları tek tek dikkatlice okucam kendim için de. Sizi anlıyorum demek için yazdım ama biraz uzattım![]()
Regl boyunca çikolata yemenizi öneririm .Herkese merhabalar,
Eşimle yaklasık 1bucuk ay önce kötü bir tartışma yaşadık o anın siniriyle eşim kalbimi çok ama çok kırdı. Hakaret etmedi, küfür etmedi şiddet vs. yok normalde de zaten hakaret küfür vs. eden biri değil gayet sakin mutlu huzurlu bir evliliğimiz var çok iyi anlaşırız. Fakat o akşam söylediği sözler, ben ağlarken sinirden arkasını dönüp yatması sonra ağlamama dayanamayıp sinirle konusmaya çalısıp daha da batırması o kadar kırdı ki. Haklı olan bendim. Tartışmayı anlatamayacağım çünkü konu çoook uzayacak. 1 ay oldu ama ara ara kafamda o sözler yankılanıyor hatta suan regl dönemim yaklaşıyor bu dönemlerde ben cok duygusal oluyorum o sözler kafamda resmen yankılanıyor o kadar sinirlenip üzülüyorum ki gereksiz yere hiç tartışma konusu olmayacak şeylerde eşime bağırıyorum çocuk şok içerisinde bana bakıyor. Çünkü normalde bağırıp çağıran birisi değilim sakin biriyim oda beni o an sakinleştirmeye çalısıyor. Kendisi konunun kapandığını düşünüyordur çünkü gerçektende kavgadan sonra ertesi gün akşam dışarı çıkıp yemek eşliğinde konuyu konustuk dün aksam söylediğim her şey sinirdendi diyerek konuyu bana anlattı neden bana o şekilde konuştuğunu falanda anlattı bende içimdekileri anlattım hak verdiğini söyleyip konuyu toparlayıp çözüme kavuşturduk. Fakat ben çözüme kavuşturduğumuzu zannetmişim benim içimde, kalbimde, aklımda konu çözülmemiş...
Dün akşamda resmen o konu ve söyledikleri yankılanmaya başladı kafamda birden bire gereksiz her şeye bağırmaya başladım sinirlendim tabi ne olduğunu anlayamadan telaşa kapılıp söylediğim şeyleri yapmaya başladı çokta üzüldü şaşırdı ne olduğunu anlamaya çalıştı.
Ben şuanda ne yapacağımı bilemiyorum, iş yerinde wc'ye kaçarak ağlıyorum o sözleri kafamda duymak istemiyorum1 ay olmuş üzerinden geçeli. Konu kapanmış bir daha hiç açılmamış bir konu. İçimde hala o an niye şunu söylemedim, neden bu soru sormadım tarzında sorular var. O yankılar kafamda döndükçe bir sürü soru bir sürü cevap geliyor aklıma.
Kızlar sizce sakince eşime konuyu açıp bu durumumu paylaşmalı mıyım? 2-3 gündür kendimi içimde bastırmaya çalışıyorum ama yok, olmuyor. Regl dönemi etkisi diyorum geçecek diyorum kendime ama yok geçmiyor. Siz olsanız 1 ay önce olan bir konunun içinizde bıraktığı durumu aşamadığınızı, yaşadığınız bu durumu eşinizle paylaşır mısınız? Ya da bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa inanın beni çok ama çok mutlu edersiniz.
Herkese merhabalar,
Eşimle yaklasık 1bucuk ay önce kötü bir tartışma yaşadık o anın siniriyle eşim kalbimi çok ama çok kırdı. Hakaret etmedi, küfür etmedi şiddet vs. yok normalde de zaten hakaret küfür vs. eden biri değil gayet sakin mutlu huzurlu bir evliliğimiz var çok iyi anlaşırız. Fakat o akşam söylediği sözler, ben ağlarken sinirden arkasını dönüp yatması sonra ağlamama dayanamayıp sinirle konusmaya çalısıp daha da batırması o kadar kırdı ki. Haklı olan bendim. Tartışmayı anlatamayacağım çünkü konu çoook uzayacak. 1 ay oldu ama ara ara kafamda o sözler yankılanıyor hatta suan regl dönemim yaklaşıyor bu dönemlerde ben cok duygusal oluyorum o sözler kafamda resmen yankılanıyor o kadar sinirlenip üzülüyorum ki gereksiz yere hiç tartışma konusu olmayacak şeylerde eşime bağırıyorum çocuk şok içerisinde bana bakıyor. Çünkü normalde bağırıp çağıran birisi değilim sakin biriyim oda beni o an sakinleştirmeye çalısıyor. Kendisi konunun kapandığını düşünüyordur çünkü gerçektende kavgadan sonra ertesi gün akşam dışarı çıkıp yemek eşliğinde konuyu konustuk dün aksam söylediğim her şey sinirdendi diyerek konuyu bana anlattı neden bana o şekilde konuştuğunu falanda anlattı bende içimdekileri anlattım hak verdiğini söyleyip konuyu toparlayıp çözüme kavuşturduk. Fakat ben çözüme kavuşturduğumuzu zannetmişim benim içimde, kalbimde, aklımda konu çözülmemiş...
Dün akşamda resmen o konu ve söyledikleri yankılanmaya başladı kafamda birden bire gereksiz her şeye bağırmaya başladım sinirlendim tabi ne olduğunu anlayamadan telaşa kapılıp söylediğim şeyleri yapmaya başladı çokta üzüldü şaşırdı ne olduğunu anlamaya çalıştı.
Ben şuanda ne yapacağımı bilemiyorum, iş yerinde wc'ye kaçarak ağlıyorum o sözleri kafamda duymak istemiyorum1 ay olmuş üzerinden geçeli. Konu kapanmış bir daha hiç açılmamış bir konu. İçimde hala o an niye şunu söylemedim, neden bu soru sormadım tarzında sorular var. O yankılar kafamda döndükçe bir sürü soru bir sürü cevap geliyor aklıma.
Kızlar sizce sakince eşime konuyu açıp bu durumumu paylaşmalı mıyım? 2-3 gündür kendimi içimde bastırmaya çalışıyorum ama yok, olmuyor. Regl dönemi etkisi diyorum geçecek diyorum kendime ama yok geçmiyor. Siz olsanız 1 ay önce olan bir konunun içinizde bıraktığı durumu aşamadığınızı, yaşadığınız bu durumu eşinizle paylaşır mısınız? Ya da bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa inanın beni çok ama çok mutlu edersiniz.