Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana konu sahibinin üzerine çok gidilmiş gibi geliyor. Tamam alkışlayalım demiyorum ama insanlar düşüncelerinden değil eylemlerinden sorumludur. Konu sahibi de yapmaması gerekenin farkında.
İnsan aklından geçenleri yönetmeyi her zaman başaramaz. Kıskanmak mesela, yönetebildiğimiz bir düşünce değil. Ancak eyleme geçip kıskandığımız kişiye zarar vermiyoruz. Konu sahibinin durumu da bundan ibaret ama işte...

O zaman lütfen konuyu okuyun mesele başkasıyla cinsellik düşünmek şu bu değil konu sahibi adamın eşi varken konuşmamasına kadar mana bulmuş ve bence bunlar eylemdir kendini avutuyor işte
Tamam okurum. Siz de benim yazdıklarımı okuyun. Kimseyi alkışlamadım, taraf tutmadım. Konu sahibinden sonra en çok linci ben yedim konuda. Gerçekten garip geliyor. Reaksiyon göstermeye şartlanmış ve ne denirse densin saldırıya geçmeye hazır gibi görünen üyeler var.

Burası bir forum sitesi olduğu için insanlar doğal olarak günlük yaşam düşüncelerine göre yorum yapıyor. Yine doğal olarak herkes kendini komşunun eşinin yerine koyup çok sinirlenmiş.
Öncelikle yapmanız gereken şey boşanmak. Bir ilişkide araya soğukluk girebilir, heyecan kalmayabilir. Ama sizin ilişkinizde sevgi kalmadığı gibi saygı da kalmamış. Evrenin boşlukları doldurmayı sevdiği gibi, bizler de hayatımızdaki boşlukları doldurmaya çalışırız. Eşinize olan saygı ve sevginin yok olması da böyle bir boşluk yaratmış, şimdi siz doldurmaya çalışıyorsunuz. Bugün bu durumu komşu ile yaparken, yarın yoldan geçen biri bile hayallere dalmanıza sebep olabilir. Sürekli “iffet” kısmını tekrarlamanız da bana bu hayallerden dolayı suçluluk duygusu içinde olduğunuzu düşündürdü. Kendi kendinizi telkin etmeye çalışıyorsunuz. Ancak eşinizden boşanmadığınız sürece bu hayallerden dolayı kendinize olan saygınız düşecek, bu da psikolojik bakımdan harap olmanıza sebep olabilir. Çocuklarınız var ve inanın ne olup bittiğini bilmeseler bile hissederler. Mutsuz, hayal aleminde yaşayan bir anne onların da mutsuz olmasına sebep olur. Aklınıza komşuyla ilgili düşünceler geldiğinde odağınızı değiştirmeye çalışın. Eşinizle olan kötü durumu kendi içinizde dramatize etmeyin. Olayları somut ve realist bir şekilde ele alıp durumun mantıksızlığıyla yüzleşin. Bir de maalesef bazı kadınlar hep kendilerini kurtacak bir “beyaz atlı prens” arayışı içinde oluyor. Şuanki ilişkisinde ya da hayatında mutsuz olan kadınlar bu mutsuzluğun ancak başka bir erkekle giderilebileceğini düşünüyorlar. Bu fikir maalesef çok yanlış. Düşünceleriniz o kadar hatalı kodlanmış ki o evli adam boşanıp size gelse, bunun o adamın size olan aşkından olduğunu düşüneceksiniz. Evli eşini boşayıp yine evli bir kadın hakkında böyle düşüncelere giren birinin güvenilmez olduğunu değil. İşe kendinizi düzeltmekle başlayıp, evliliğinizi bitirmekle devam etmelisiniz.

Elbette sov yapiyorlar. Dedigim gibi yapici yorumlara acigim ama sirf cocugu yok diye kizimla cok ilgili dedim diye, karisina doguramiyor Dedigimi uydurdular.

Kaptirdilar kendilerini yükseliyorlar izliyorum.bende.
Şov yapmıyoruz. Çok şükür evli barklı bir adamı hayal edecek ve onu etkilemek için süslenecek kadar namussuz değiliz. Kendinizi kandırmayın, yaptığınız iğrenç ötesi bir şey. Ufacık bir sinyal görseniz neler neler yaparsınız

Neden boşanmıyorsunuz?
Tanam diyelim ki hayal dünyanızda herşey. Nereye kadar böyle gidecek peki? Hayatınızın sonuna kadar elin adamlarına platonik aşık olarak mı takılacaksınız? Diyelim komşu taşındı gitti üç beş süreye unuttunuz adamı. Peki sonra? Sonuçta kocanızdan vazgeçmişsiniz sonra ne olacak?
Kendinize bakmayı mı bırakacaksınız? Çözümünüz bu mu olacak?

Elbette sov yapiyorlar. Dedigim gibi yapici yorumlara acigim ama sirf cocugu yok diye kizimla cok ilgili dedim diye, karisina doguramiyor Dedigimi uydurdular.

Çok da net söylüyorum, kocam varken başka birinin kocasını hayal etmem. Ahlak yapım müsade etmez. Hislerim bitmişse boşarım. Bekar bile olsam başkasının kocasına bakmam. Evli bir erkeğe bakmak ahkaksızlığına düşmem

Sen evli adama yüksel gel yapıcı yorum bekle . Çok beklersin

Evet işte kesinlikle öyle. Kadın demiyor ki ben çok haklıyım çünkü benim ilişkim kötü istediğimi yaparım. Yanlış mı yapıyorum diye endişelenip konu açmış. Bir de herkes süper hatasız hayatları var gibi taşladıkça taşlıyorlar.

İkidir, çocuklarınız için sürdürdüğünüzü iddia ettiğiniz evliliğiniz üzerine yorum yapıyorum "Boşanmak" seçeneğini vurgulayarak.

Hayaliniz üzerine herhangi bir varsayımda bulunmadım, gayet reel ortamınız üzerinden yazdım ve cevap alamadım. Çocuklarınız için sürdüğünü söylediğiniz evliliğinizde 3 yaşındaki kızınız, psikolojik şiddet görüyor ve bunu yazmışsınız.
Sürekli eleştiri, aşağılama, beğenmemezlik (Psikolojik şiddet-manipülasyon-zorbalık ortamı) vb yaşandığı ve yer yer çocukların anne-baba arasındaki bu şiddete şahit olduğu bir yuva(!)yı tasvir etmişsiniz. Fiziksel şiddete vardığını da eklemişsiniz.

Bu şartlarda, bu evlilik, nasıl çocuklar için sürebiliyor bunu bir açıklar mısınız?

Anladim siz de bu hataya dusmussunuz :) benlik bir durum yok sizin sorununuz :) Ben konu acip namusumdan mi bahsettim orayi da kacirmisim :) ama merakinizi gidereyim insanim hata yapabilirim ama aklimi kaybetmedigim surece boyle bir hataya dusmem.
İşiniz gücünüz iftira. Anladınız öyle mi? Kötü kalbiniz neye müsaade ediyorsa onu anlamışsınız işte.. Ben öyle bir hataya düşmedim ve ben evli bile değilim... iftiracı kişiliğe sahip birine bu kadar açıklama fazla bile... ayrıca ben sizin gibi değilim büyük konuşmaktanda iftiradanda korkarım. aklımı kaybetmedikçe düşmem vs gibi laflar ettiğiniz için şov yaptığınızı düşünüyorum. Ve evli bile olmayan birine bu hataya düşmüşsun anladım diyece kadarda iftiracısınız.

Bak kendine bulmuşsun bir yandaş avut kendini sana o lafı diyen benim hala da lafımın arkasındayım oturup başkasını kocası için süslenen kadını mı avutcaz bir de burada ? Ayrıca burada en namuslu yarışması yapıyoruz haberimiz mi yok ? Kimseye şov yapma derdim yok kimsenin de öyle derdi olduğunu sanmıyorum sizin gibi oturup evli adam için süslenen evli kadının sırtını sıvazlamıyoruz şükür namus iffet anlaşısınız keşke sexten ibaret olmasaydı her haltı yiyin ama sex yapmadınız ya oooo mükemmelsiniz kardeşim valla helal bu bug bizim aklımıza nasıl gelmedi ya

3. Evliligi düsündügümü nereden cikardiniz?
Ben çıkarmadım siz bunu ima ettiniz
Ayrıca 2.evlilik olduğunu paylaşılan konudan öğrendim böyle giderse ki gidiyor 3.evlilik olucak
Bunu sizin davranışlarınız belli ediyor zaten
Ha 3. Evlilik olur olmaz bilemem mevzu 3. Evlilikte değil Ola bilir hayat insana neler yaşatıyor ben karşı değilim

Sadece siz şuan evlisiniz ve evli olan birine.ilgi duyuyorsunuz tepkim bu buradakilerin tepkisi sizin kaç kez evlendiginiz değil sizin sergilediğiniz davranışlar bilmem anlatabildim mi

Ayrıca benim soruma cevap verin neden sürekli evlilik başka biri çalışıyorsunuz çocuk var siz kendinizi düsünmeyin artık aklinizi başınıza alin ve o çocukları düşünün

Şuan ki eşinizle evli kalırsanız da yine süslenin eşiniz içinde süslenin yuvanıza sahip çıkın siz başkasına bakarken

Başkası da sizin kocaya bakabilir bunu unutmayın

Ve Lütfen o adama artık bakmayın uzak durun onunda eşi yuvası var adamı görünce kaçın konuşmayın

Evli o adam evli ha o bekarsa siz evlisiniz

Elbet sov yapiyoruz. Ben mesela kocami ise yolladim simdi kimin kocasi disardi diye onlara bakiyorum. Butun derdim milletin kocasi. Neden cunku benim aklimdan zorum var :))) bir git ya.

Son düzenleme:
Tabi tabi, belli ki uyarılmak yola gelmek istiyor, üslubundan ve devamlı mutsuzum diye savunma mekanizması geliştirmesinden belli yanlışının farkında. Saçmalama falan denmesi gerekir. Lince gerek yok.

Bir çoğunun öfkesinin sebebi benim kocamada bir kadın yan gözle bakarsa korkusu. Asla empati yapmıyorlar. Bir söz var: çoğu insanda hak sevgisi haksızlığa uğrama korkusundan gelir. diye onlarda öyle işte.

Ya bacim ne diyorsun ya? banlanmak istemiyorum. Kendikendine bir yukselmissin belli ki senin icin normal seyler. Normal normal yazisin konu sahibi ile bana bulasmana gerek yok yani ok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…