- 4 Ekim 2012
- 16.222
- 31.640
-
- Konu Sahibi pistachio_27
İnsan aklından geçenleri yönetmeyi her zaman başaramaz. Kıskanmak mesela, yönetebildiğimiz bir düşünce değil. Ancak eyleme geçip kıskandığımız kişiye zarar vermiyoruz. Konu sahibinin durumu da bundan ibaret ama işte...Bana konu sahibinin üzerine çok gidilmiş gibi geliyor. Tamam alkışlayalım demiyorum ama insanlar düşüncelerinden değil eylemlerinden sorumludur. Konu sahibi de yapmaması gerekenin farkında.
Tamam okurum. Siz de benim yazdıklarımı okuyun. Kimseyi alkışlamadım, taraf tutmadım. Konu sahibinden sonra en çok linci ben yedim konuda. Gerçekten garip geliyor. Reaksiyon göstermeye şartlanmış ve ne denirse densin saldırıya geçmeye hazır gibi görünen üyeler var.O zaman lütfen konuyu okuyun mesele başkasıyla cinsellik düşünmek şu bu değil konu sahibi adamın eşi varken konuşmamasına kadar mana bulmuş ve bence bunlar eylemdir kendini avutuyor işte
Şov yapmıyoruz. Çok şükür evli barklı bir adamı hayal edecek ve onu etkilemek için süslenecek kadar namussuz değiliz. Kendinizi kandırmayın, yaptığınız iğrenç ötesi bir şey. Ufacık bir sinyal görseniz neler neler yaparsınızElbette sov yapiyorlar. Dedigim gibi yapici yorumlara acigim ama sirf cocugu yok diye kizimla cok ilgili dedim diye, karisina doguramiyor Dedigimi uydurdular.
Kaptirdilar kendilerini yükseliyorlar izliyorum.bende.
Hayretler icerisindeyim Konu nereye gelmis. Bazi arkadaskarinda hayal dünyasi hic fena degilmis hani.. karisiyla samimi etmisler beni, evlerine sokup cikarmislar, adami kafesleyip cocuklarima baba bile yapmisim :) alemsiniz valla. 2. Evliligim oldugunuda dolamissiniz dilinize. 2. Evliligimde kötü gidiyor madem, bana hersey mustahak. Hatta ilk evliligimin bitisinide dökmüssünüz senaryoya. Birisini bulmadan öbürünü bosamiyormusum..ne güzel iftiralar atiyorsunuz.
Herseyin üzerinde durmussunuzda bir tek asla fiile cevirmeyi düsünmedigim detayini atlamissiniz. Öyle bir niyetim olsa coktan onunla sohbete girebilirdim. Mesela kendisi yanindan gecerken bana ufaklik gittimi krese diye sordugunda konu acabilirdim, evet gitti deyip arkami dönmek yerine. Firsatlar yaratabilirdim mesela.
Ama tekrar ediyorum, kendimi hayal dünyama kapattim ben. Dogru oldugunu kendimde iddia etmiyorum. Kendimde endiseliyim duygularimdan rahatsizim. O yüzden yapici elestiriye acigim.
Tek dogru buldugum sey, bunuda bazilari diline dolamis, oda kendime bakmaya baslamam. En basindan kendime bakmayi birakmamam gerekiyordu. Iyi geliyor bana kendime tekrar güvenmek. Kim ne derse desin.
Psikoloji buna normal diyor. Buna karşılık ne yaptığımız ve süreci nasıl yönettiğimiz önemli.Yani yanımda kocam yatarken başka erkekle seks yaptığımı hayal etmek normal mi?
Çok da net söylüyorum, kocam varken başka birinin kocasını hayal etmem. Ahlak yapım müsade etmez. Hislerim bitmişse boşarım. Bekar bile olsam başkasının kocasına bakmam. Evli bir erkeğe bakmak ahkaksızlığına düşmemElbette sov yapiyorlar. Dedigim gibi yapici yorumlara acigim ama sirf cocugu yok diye kizimla cok ilgili dedim diye, karisina doguramiyor Dedigimi uydurdular.
Sen evli adama yüksel gel yapıcı yorum bekle . Çok beklersinElbette sov yapiyorlar. Dedigim gibi yapici yorumlara acigim ama sirf cocugu yok diye kizimla cok ilgili dedim diye, karisina doguramiyor Dedigimi uydurdular.
Çocukları için tabikiNiye bisanmiyorsunuz ?
Evet işte kesinlikle öyle. Kadın demiyor ki ben çok haklıyım çünkü benim ilişkim kötü istediğimi yaparım. Yanlış mı yapıyorum diye endişelenip konu açmış. Bir de herkes süper hatasız hayatları var gibi taşladıkça taşlıyorlar.İnsan aklından geçenleri yönetmeyi her zaman başaramaz. Kıskanmak mesela, yönetebildiğimiz bir düşünce değil. Ancak eyleme geçip kıskandığımız kişiye zarar vermiyoruz. Konu sahibinin durumu da bundan ibaret ama işte...
İşiniz gücünüz iftira. Anladınız öyle mi? Kötü kalbiniz neye müsaade ediyorsa onu anlamışsınız işte.. Ben öyle bir hataya düşmedim ve ben evli bile değilim... iftiracı kişiliğe sahip birine bu kadar açıklama fazla bile... ayrıca ben sizin gibi değilim büyük konuşmaktanda iftiradanda korkarım. aklımı kaybetmedikçe düşmem vs gibi laflar ettiğiniz için şov yaptığınızı düşünüyorum. Ve evli bile olmayan birine bu hataya düşmüşsun anladım diyece kadarda iftiracısınız.Anladim siz de bu hataya dusmussunuz :) benlik bir durum yok sizin sorununuz :) Ben konu acip namusumdan mi bahsettim orayi da kacirmisim :) ama merakinizi gidereyim insanim hata yapabilirim ama aklimi kaybetmedigim surece boyle bir hataya dusmem.
En namuslu sizsiniz en mantıklı sizsiniz. Herkes hata yapar siz yapmazsınız
——————————————-Burda katı yorum yapanları şov yapıyor olarak görüyorum. Çok zor bir durum. Hayal kurdukça iyice kapılırsınız en iyisi kafanızdan atmaya çalışın ve neden eşinizden ayrılmıyorsunuz? Başka adamlardan etkilenmeye başladıysanız eşinize karşı bütün duygularınız bitmiş demekki. Birinden hoşlanmak normal ama evli biri için normal değil... Evliliğinizi bitirmeyi bir düşünün. Ve diğer adamı kesinlikle düşünmeyin artık. İleride bugünleri hatırlayıp çok utanabilirsiniz. Ayrıca adamın durup sizi beklemesi falan bana anlamış gibi geldi.
Bak kendine bulmuşsun bir yandaş avut kendini sana o lafı diyen benim hala da lafımın arkasındayım oturup başkasını kocası için süslenen kadını mı avutcaz bir de burada ? Ayrıca burada en namuslu yarışması yapıyoruz haberimiz mi yok ? Kimseye şov yapma derdim yok kimsenin de öyle derdi olduğunu sanmıyorum sizin gibi oturup evli adam için süslenen evli kadının sırtını sıvazlamıyoruz şükür namus iffet anlaşısınız keşke sexten ibaret olmasaydı her haltı yiyin ama sex yapmadınız ya oooo mükemmelsiniz kardeşim valla helal bu bug bizim aklımıza nasıl gelmedi yaElbette sov yapiyorlar. Dedigim gibi yapici yorumlara acigim ama sirf cocugu yok diye kizimla cok ilgili dedim diye, karisina doguramiyor Dedigimi uydurdular.
Ben çıkarmadım siz bunu ima ettiniz3. Evliligi düsündügümü nereden cikardiniz?
Elbette sov yapiyorlar. Dedigim gibi yapici yorumlara acigim ama sirf cocugu yok diye kizimla cok ilgili dedim diye, karisina doguramiyor Dedigimi uydurdular.
Tabi tabi, belli ki uyarılmak yola gelmek istiyor, üslubundan ve devamlı mutsuzum diye savunma mekanizması geliştirmesinden belli yanlışının farkında. Saçmalama falan denmesi gerekir. Lince gerek yok.Evet işte kesinlikle öyle. Kadın demiyor ki ben çok haklıyım çünkü benim ilişkim kötü istediğimi yaparım. Yanlış mı yapıyorum diye endişelenip konu açmış. Bir de herkes süper hatasız hayatları var gibi taşladıkça taşlıyorlar.
Bir çoğunun öfkesinin sebebi benim kocamada bir kadın yan gözle bakarsa korkusu. Asla empati yapmıyorlar. Bir söz var: çoğu insanda hak sevgisi haksızlığa uğrama korkusundan gelir. diye onlarda öyle işte.Elbette sov yapiyorlar. Dedigim gibi yapici yorumlara acigim ama sirf cocugu yok diye kizimla cok ilgili dedim diye, karisina doguramiyor Dedigimi uydurdular.
İşiniz gücünüz iftira. Anladınız öyle mi? Kötü kalbiniz neye müsaade ediyorsa onu anlamışsınız işte.. Ben öyle bir hataya düşmedim ve ben evli bile değilim... iftiracı kişiliğe sahip birine bu kadar açıklama fazla bile... ayrıca ben sizin gibi değilim büyük konuşmaktanda iftiradanda korkarım. aklımı kaybetmedikçe düşmem vs gibi laflar ettiğiniz için şov yaptığınızı düşünüyorum. Ve evli bile olmayan birine bu hataya düşmüşsun anladım diyece kadarda iftiracısınız.