Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak kendine bulmuşsun bir yandaş avut kendini sana o lafı diyen benim hala da lafımın arkasındayım oturup başkasını kocası için süslenen kadını mı avutcaz bir de burada ? Ayrıca burada en namuslu yarışması yapıyoruz haberimiz mi yok ? Kimseye şov yapma derdim yok kimsenin de öyle derdi olduğunu sanmıyorum sizin gibi oturup evli adam için süslenen evli kadının sırtını sıvazlamıyoruz şükür namus iffet anlaşısınız keşke sexten ibaret olmasaydı her haltı yiyin ama sex yapmadınız ya oooo mükemmelsiniz kardeşim valla helal bu bug bizim aklımıza nasıl gelmedi ya
Sırtını sıvazlamıuorum zaten yorumumu yazdım anlama kabiliyeti olan anlar... sadece asıp kesenleri eleştirdim orda. Asıp kesenlerin öfkesi samimi gelmiyor

Evet işte kesinlikle öyle. Kadın demiyor ki ben çok haklıyım çünkü benim ilişkim kötü istediğimi yaparım. Yanlış mı yapıyorum diye endişelenip konu açmış. Bir de herkes süper hatasız hayatları var gibi taşladıkça taşlıyorlar.
İyide yanlışmı yapiyorum diye böyle bir konuda konu açmak normalmi?
Burda taşlanacağını bilmiyor mu
Yada ben iffetsiz değilim bla bla yazınca herkes ay yazık kadın evliliğinde mutsuz, bişeyde yaptığı yok aslında diye hoşgöreceğinimi düşündü

İnsan aklından geçenleri yönetmeyi her zaman başaramaz. Kıskanmak mesela, yönetebildiğimiz bir düşünce değil. Ancak eyleme geçip kıskandığımız kişiye zarar vermiyoruz. Konu sahibinin durumu da bundan ibaret ama işte...

Bundan ibaret değil.
Bundan ibaret olsa kimse bir şey demezdi.
Konu sahibi adam için süsleniyor. Bu eyleme geçmektir.
Adamın telefona bakmasından bile anlam çıkarıyor.

İyide yanlışmı yapiyorum diye böyle bir konuda konu açmak normalmi?
Burda taşlanacağını bilmiyor mu
Yada ben iffetsiz değilim bla bla yazınca herkes ay yazık kadın evliliğinde mutsuz, bişeyde yaptığı yok aslında diye hoşgöreceğinimi düşündü
Bence hoşgörüleceğini düşünmedi. Rahatsız olduğu bu durumdan kurtulmak için fikir almak istedi. Belki sadece anlatmak istedi. İnsan bazen patlayacak gibi oluyor. Taşlanacağını da biliyordu ama denize düşen yılana sarılır derler.

Sırtını sıvazlamıuorum zaten yorumumu yazdım anlama kabiliyeti olan anlar... sadece asıp kesenleri eleştirdim orda. Asıp kesenlerin öfkesi samimi gelmiyor
Hiçbirimizde anlama kabiliyeti yok bir sizde var zaten. Sizin anlamadınız konu şu kimsenin size samimi gelme gibi bir derdi yok zaten gelmezse gelmez ne yapalım ?

Ya bacim ne diyorsun ya? banlanmak istemiyorum. Kendikendine bir yukselmissin belli ki senin icin normal seyler. Normal normal yazisin konu sahibi ile bana bulasmana gerek yok yani ok.
Önce gelip sen de bu hataya düşmüşsün diye iftira atıyorsun sonra evli bile olmadığımı öğrenince bana bulaşma diye sıyrılmaya çalışıyorsun. Sana bulaşan ben değilim sen bulaştın. İftiradanda korkmuyorsun ne kadar namuslu olduğunuz belli. Ayrıca konu sahibinin mevzusu bana normal gelmiyor ben zaten açıklamamı yaptım. Benim tepkim sadece asarım keserim diyenlere büyük konuşanlarydı insan kendinden eminse bile bu kadar büyük konuşmak şov gibi geliyor bana onu belirttim ama iftiralarınıza maruz kaldım.. banlanmaktan korktuğun kadar iftira atmaktan korksaydın keşke

En namuslu sizsiniz en mantıklı sizsiniz. Herkes hata yapar siz yapmazsınız 🤦🏻‍♀️
——————————————-Burda katı yorum yapanları şov yapıyor olarak görüyorum. Çok zor bir durum. Hayal kurdukça iyice kapılırsınız en iyisi kafanızdan atmaya çalışın ve neden eşinizden ayrılmıyorsunuz? Başka adamlardan etkilenmeye başladıysanız eşinize karşı bütün duygularınız bitmiş demekki. Birinden hoşlanmak normal ama evli biri için normal değil... Evliliğinizi bitirmeyi bir düşünün. Ve diğer adamı kesinlikle düşünmeyin artık. İleride bugünleri hatırlayıp çok utanabilirsiniz. Ayrıca adamın durup sizi beklemesi falan bana anlamış gibi geldi.
Bir üye vardı, konu sahibininkinden hallice bir evliliği varmış. 2 çocuğu vardı onun da. '' Bir gün hastanede bir doktoru çok beğendim, o gün boşanma kararı aldım. '' demişti. Başkasından hoşlanınca evliliğinin bittiğine tam iman etmiş, fiilen de bitirmiş. Demek ki yapılabiliyor. Düşünceleri yargılamam, ama hem rahatımdan olmayayım hem de gözüm dışardan gelmesin. Saygı duyulacak şey değil.

Evet işte kesinlikle öyle. Kadın demiyor ki ben çok haklıyım çünkü benim ilişkim kötü istediğimi yaparım. Yanlış mı yapıyorum diye endişelenip konu açmış. Bir de herkes süper hatasız hayatları var gibi taşladıkça taşlıyorlar.
Iyi güzel diyosunuz da bi düşünsenize o çok beğendiği süslendiği adam sizin kocanız da olabilir

Hiçbirimizde anlama kabiliyeti yok bir sizde var zaten. Sizin anlamadınız konu şu kimsenin size samimi gelme gibi bir derdi yok zaten gelmezse gelmez ne yapalım ?
Ben konu sahibne yorumumu yaptım hen yorumuma salça olup sonrada size samimi gelme derdim yok ne demek ya :KK70: samimi bulmuyorum ve bunu söyleme hakkım var sen istediğini düşün bana ne :KK70:

Anladim siz de bu hataya dusmussunuz :) benlik bir durum yok sizin sorununuz :) Ben konu acip namusumdan mi bahsettim orayi da kacirmisim :) ama merakinizi gidereyim insanim baska konularda hata yapabilirim ama aklimi kaybetmedigim surece boyle bir hataya dusmem.
Evet bana atilan iftiralara ufak bir Mola verip birde linc etmeyenlere linc etme adina iftira atmaya basladik. Harikasiniz

Bundan ibaret değil.
Bundan ibaret olsa kimse bir şey demezdi.
Konu sahibi adam için süsleniyor. Bu eyleme geçmektir.
Adamın telefona bakmasından bile anlam çıkarıyor.
Gidip asılmadıysa, gözünün içine bakmadıysa, temas etmediyse eyleme geçmiş sayılmaz. Herkes her gün süsleniyor zaten. Adam farkında mı bakalım özellikle süslendiğinin

Iyi güzel diyosunuz da bi düşünsenize o çok beğendiği süslendiği adam sizin kocanız da olabilir
Evet olabilir, düşündüm. Biliyorum böyle bir şey olsa rahatsız olurum ben de. Öte yandan konu sahibinin yerinde de olabilirdim. Bu yüzden öyle düşündüm diye kendini suçlamamalı, bunun yerine bu konuda nasıl davranacağına dikkat etmeli.

Yani yanımda kocam yatarken başka erkekle seks yaptığımı hayal etmek normal mi?
Hayır. Bilinçli hayal kurmak, fanteziye giriyor tabii ki normal değil. Ama günlük yaşamda istem dışı cinsel görüntüler, düşünceler akla gelebilir. Özellikle çok senelik evliliklerde. Halk arasında “vesvese” falan derler ya biraz onunla benzerlik gösteriyor.

Bence hoşgörüleceğini düşünmedi. Rahatsız olduğu bu durumdan kurtulmak için fikir almak istedi. Belki sadece anlatmak istedi. İnsan bazen patlayacak gibi oluyor. Taşlanacağını da biliyordu ama denize düşen yılana sarılır derler.
Taşlanacağını biliyorduysa ozaman neden bukadar şaşırdı? Yok şov yapiyorsunuz falan?

Gidip asılmadıysa, gözünün içine bakmadıysa, temas etmediyse eyleme geçmiş sayılmaz. Herkes her gün süsleniyor zaten. Adam farkında mı bakalım özellikle süslendiğinin

Ben hergün süslenirim
Ama başkasının kocası için süslenmem.
Eğer karşı komşumun kocası için süslenmişsem bu beni fark etsin, beğensin, aklına düşeyim diyedir.
Bu da bal gibi eyleme geçmektir.
İlla asılmaya veya fiziksel temasa gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X