Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz evliliginizde mutsuzsunuz diye resmen baskasinin evliligine goz dikmissiniz adam kibar vs bumu yani? Bosan kardesim git bekar kim varsa ona sulan. İffetsiz degilim falan demissinde azicik yuz bulsan adama kosacaksin belli. Nefret ediyorum boyle insanlardan

Taşlanacağını biliyorduysa ozaman neden bukadar şaşırdı? Yok şov yapiyorsunuz falan?
Şaşırdı mı? Bilmiyorum. Ben ilk mesaj dışındakileri okumadım haberim yok. Sadece ilk mesajı okuyup ona yorum yaptım. O yaptığım yoruma gelen eleştirileri cevapladım.

Bir çoğunun öfkesinin sebebi benim kocamada bir kadın yan gözle bakarsa korkusu. Asla empati yapmıyorlar. Bir söz var: çoğu insanda hak sevgisi haksızlığa uğrama korkusundan gelir. diye onlarda öyle işte.

Aleni bir şekilde haklının haksızın belli olduğu konuda tuttuğun taraf da senin karakterini gösterir. Bilirkişi gibi de niyet okuyorsun sürekli.

Burda kendince kocasına biri yan gözle bakar korkusu taşıyiyorlar diye yaftaladigin kadınları taslayacagina kendi ahlâkı yargılarını sorgula, mağdur olan kadınla empati kur konu sahibiyle değil.

Yukarda arkadaşa iftira atıyorsun demissin de kendin ne yapıyorsun acaba ?

Kimse amip değil kocasına biri gelir yan gözle bakar diye yorum yaptığını da düşünmüyorum. Mağdur edilen kadın olsun erkek olsun destek oluruz.

Ben konu sahibne yorumumu yaptım hen yorumuma salça olup sonrada size samimi gelme derdim yok ne demek ya samimi bulmuyorum ve bunu söyleme hakkım var sen istediğini düşün bana ne
Ben sizin yorumunuza direkt katılmadım yalnız şu emojileri kullanmaya harcayacağınız vaktinizi düşünmeye forumu etkili kullanmaya harcarsanız anlarsınız sizin yorumunuzla direk derdim olsa sizi alıntılardım geçip gittim konu sahibi benden bahsettiği için alıntıladım konu sahibi sizi alıntıladığı için siz de dolaydı yoldan dahil oldunuz buradaki herkese en namuslu sizsiniz şov şu bu yazdığınız için de toplu yorum yazdım geçtim

Konu sahibine asarım keserim yapmadığım için aşırı namuslu üyelerin iftiralarına uğruyorum birazcık... yeni bşr şey yok yani kk nin namuslu ve iftiracı üyeleri yine şaşırtmıyor
Pek çok konuda hemfikir olduk arkadaşım ama bu konuda kimse kimseye iftira atmadı eğer konu sahibi için diyorsan

Bütün sayfaları okumadım ama burada yorum yapanlar asla böyle bir şey zihninden bile geçemez mi demişler?
Konu sahibi zihinden geçmeyi aşmış, kendime bakmaya başladım diyerek hayaller kurarar eyleme dökmüş zaten. Konu sahibine gelen sert yorumlar bu yüzden. İffetsiz değilim, bir şey olacağından değil adam da evli diye verdiği alt metinler ve vicdan tatminini burada insanlar üzerinden yapmaya çalışmasına geliyor sert tepkiler.
(mükemmel olan bazı hanımları saymazsak)

Evet bana atilan iftiralara ufak bir Mola verip birde linc etmeyenlere linc etme adina iftira atmaya basladik. Harikasiniz
Ya merak ediyorum siz forumda durduk yere gezerken sizi alıntılayıp gel gel iffetsiz mi dedik ? Konu açıp adam için süsleniyorum eşim var diye gelmedi acaba o da aynı hisleri mi besliyor şu bu diye konu açan sizsiniz bunun farkında mısınız ?

Şimdi kendini o kadının yerine koy. Senin olan bi rşeye biri bu gözle baksa ne yaparsın? Belki bu zamanla unutulacak ama yenisi çıkacak karşına. Boşanmayarak çok şeyi riske atıyorsun.

Benim kimin tarafında olduğumu nerden anladınız acaba. Ben konu sahibine hayallerine son vermesini adamı unutması gerektiğini evli biri için bunların normal olmadığını yazdım. Benim eleştirdiğim sadece çok sert tepki verenlerdi. Bu kadar asarım keserime gerkek yok dedim sadece bu samimi gelmiyor dedim ama karşında sende aynı hataya düşmüşsün anladım diyen iftiracılar mı ararsın, söylediğimin yarısını anlayıp yarısını anlamadan üstüme yürüyen mi ararsın. Ayrıca ben kimseye iftira atmadım beni onunla bir tutmayın

Bide böyle zeytin yagi gibi ü ste çıkıyorlar ya

Aha böyle oluyorum valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…