- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.293
-
- Konu Sahibi pistachio_27
Konu sahibine asarım keserim yapmadığım için aşırı namuslu üyelerin iftiralarına uğruyorum birazcık... yeni bşr şey yok yani kk nin namuslu ve iftiracı üyeleri yine şaşırtmıyorSenin öfken ne şimdi ne oldu kim ne dedi sana
Şaşırdı mı? Bilmiyorum. Ben ilk mesaj dışındakileri okumadım haberim yok. Sadece ilk mesajı okuyup ona yorum yaptım. O yaptığım yoruma gelen eleştirileri cevapladım.Taşlanacağını biliyorduysa ozaman neden bukadar şaşırdı? Yok şov yapiyorsunuz falan?
Evet benim de samimi bulmadığımı söyleme özgürlüğüm var... işinize gelmesede öyleNeyse ki kimsenin size samimi gözükme gibi bir derdi yok...
Bir çoğunun öfkesinin sebebi benim kocamada bir kadın yan gözle bakarsa korkusu. Asla empati yapmıyorlar. Bir söz var: çoğu insanda hak sevgisi haksızlığa uğrama korkusundan gelir. diye onlarda öyle işte.
Ben sizin yorumunuza direkt katılmadım yalnız şu emojileri kullanmaya harcayacağınız vaktinizi düşünmeye forumu etkili kullanmaya harcarsanız anlarsınız sizin yorumunuzla direk derdim olsa sizi alıntılardım geçip gittim konu sahibi benden bahsettiği için alıntıladım konu sahibi sizi alıntıladığı için siz de dolaydı yoldan dahil oldunuz buradaki herkese en namuslu sizsiniz şov şu bu yazdığınız için de toplu yorum yazdım geçtimBen konu sahibne yorumumu yaptım hen yorumuma salça olup sonrada size samimi gelme derdim yok ne demek yasamimi bulmuyorum ve bunu söyleme hakkım var sen istediğini düşün bana ne
Pek çok konuda hemfikir olduk arkadaşım ama bu konuda kimse kimseye iftira atmadı eğer konu sahibi için diyorsanKonu sahibine asarım keserim yapmadığım için aşırı namuslu üyelerin iftiralarına uğruyorum birazcık... yeni bşr şey yok yani kk nin namuslu ve iftiracı üyeleri yine şaşırtmıyor
Evet benim de samimi bulmadığımı söyleme özgürlüğüm var... işinize gelmesede öyle
Bütün sayfaları okumadım ama burada yorum yapanlar asla böyle bir şey zihninden bile geçemez mi demişler?En namuslu sizsiniz en mantıklı sizsiniz. Herkes hata yapar siz yapmazsınız
——————————————-Burda katı yorum yapanları şov yapıyor olarak görüyorum. Çok zor bir durum. Hayal kurdukça iyice kapılırsınız en iyisi kafanızdan atmaya çalışın ve neden eşinizden ayrılmıyorsunuz? Başka adamlardan etkilenmeye başladıysanız eşinize karşı bütün duygularınız bitmiş demekki. Birinden hoşlanmak normal ama evli biri için normal değil... Evliliğinizi bitirmeyi bir düşünün. Ve diğer adamı kesinlikle düşünmeyin artık. İleride bugünleri hatırlayıp çok utanabilirsiniz. Ayrıca adamın durup sizi beklemesi falan bana anlamış gibi geldi.
Ya merak ediyorum siz forumda durduk yere gezerken sizi alıntılayıp gel gel iffetsiz mi dedik ? Konu açıp adam için süsleniyorum eşim var diye gelmedi acaba o da aynı hisleri mi besliyor şu bu diye konu açan sizsiniz bunun farkında mısınız ?Evet bana atilan iftiralara ufak bir Mola verip birde linc etmeyenlere linc etme adina iftira atmaya basladik. Harikasiniz
Şimdi kendini o kadının yerine koy. Senin olan bi rşeye biri bu gözle baksa ne yaparsın? Belki bu zamanla unutulacak ama yenisi çıkacak karşına. Boşanmayarak çok şeyi riske atıyorsun.Öncelikle lütfen cevap yazmadan önce kirici yorumlar yapmamanizi rica edecegim. Icinde bulundugum durum yeterince kötü.
Iffetsiz bir Kadin da degilim, Kafamdakileri gerceklestirme niyetinde degilim lakin onlari cikarip atamiyorumda kafamdan.
Mutsuz bir evliligin icindeyim. Sirf cocuklarim icin yürütüyorum bu evliligi. Aslinda evlilkten cok ev arkadasligi veya görev dagilimi diyebiliriz. En son nezaman iliskiye girdik hatirlamiyorum bile hatta zannedersem ogluma hamile kaldigimda. Oda benim zorlamalarimla cocuk isteyimden dolayi. Zamaninda duygusal ve cinsel olarak daha fazla ilgi görmeyi arzu ettigimi bircok kez söyledim ama hicbirsey degismedi.
Esim hep stressli ve elestiren bir tutuma sahip. Aramizda siddet icerikli hic hos olmayan seylerde yasandi. Ona karsi sevgimde kalmadi. Öyle ki simdi gelip dokunsa ben istemem artik. Ailemden uzakta yasiyorum bir iki dost edinsemde kendimi cok yalniz hissediyorum.
Bu icine düstügüm bosluk icerisinde gözüm git gide komsumuza kaydi. Sürekli onu hayal ediyorum, sirf onun icin yine kendime bakmaya basladim mesela. Onu görünce mutlu oluyorum gözlerimin ici gülüyor. Zannedersem Adamin kibarligina nazikligine centilmenligine bircok defa sahit oldugum icin. Adamda evli zaten olacagindan degil ama bir Hayal dünyasinin icinde buldum kendimi cikamiyorum.
Hayalle gercek birbirine karisiyor gibi bazen davranislarindan anlam cikarmaya calisiyorum. Onlar cocuksuz bir cift ve belliki Adam cocuklari cok seviyor. Kizimi krese birakirken iki cift laf ediyoruz, daha dogrusu kizimla konusuyor.
Mesela gecen esim balkondayken ben kizimla arabayi park ettik, oda ayni anda gelmis. Esime görüyorken hic konusmadi bizle, ileride durdu telefonuna bakti sonra bizimle konustu ve öyle devam gitti. Benim kafamda tilkiler yine dolasmaya basladi acaba odami ayni duygulari besliyor. Bilerekmi bekledi, o yüzdenmi esimin gördügü yerde konusmayi cesaret edemedi vesayri. Mantikli düsününce tabii kendime salak diyorum kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
Dedigim gibi iffetsiz bir Kadin degilim, bu hayalleri gercege cevirme niyetindede degilim ama davranislarimda birtakimda degisiklik olmuyor degil ona karsi. Beni yargilamanizi degil anlamanizi dertlesmenizi istiyorum.
Hayal dünyanız kadar ruh sağlınızda bozuk. Neden bir tedavi, peşine boşanmayı düşünmüyorsunuz?Evet bana atilan iftiralara ufak bir Mola verip birde linc etmeyenlere linc etme adina iftira atmaya basladik. Harikasiniz
Benim kimin tarafında olduğumu nerden anladınız acaba. Ben konu sahibine hayallerine son vermesini adamı unutması gerektiğini evli biri için bunların normal olmadığını yazdım. Benim eleştirdiğim sadece çok sert tepki verenlerdi. Bu kadar asarım keserime gerkek yok dedim sadece bu samimi gelmiyor dedim ama karşında sende aynı hataya düşmüşsün anladım diyen iftiracılar mı ararsın, söylediğimin yarısını anlayıp yarısını anlamadan üstüme yürüyen mi ararsın. Ayrıca ben kimseye iftira atmadım beni onunla bir tutmayınAleni bir şekilde haklının haksızın belli olduğu konuda tuttuğun taraf da senin karakterini gösterir. Bilirkişi gibi de niyet okuyorsun sürekli.
Burda kendince kocasına biri yan gözle bakar korkusu taşıyiyorlar diye yaftaladigin kadınları taslayacagina kendi ahlâkı yargılarını sorgula, mağdur olan kadınla empati kur konu sahibiyle değil.
Yukarda arkadaşa iftira atıyorsun demissin de kendin ne yapıyorsun acaba ?
Kimse amip değil kocasına biri gelir yan gözle bakar diye yorum yaptığını da düşünmüyorum. Mağdur edilen kadın olsun erkek olsun destek oluruz.
Konu sahibine asarım keserim yapmadığım için aşırı namuslu üyelerin iftiralarına uğruyorum birazcık... yeni bşr şey yok yani kk nin namuslu ve iftiracı üyeleri yine şaşırtmıyor
Bide böyle zeytin yagi gibi ü ste çıkıyorlar yaYa merak ediyorum siz forumda durduk yere gezerken sizi alıntılayıp gel gel iffetsiz mi dedik ? Konu açıp adam için süsleniyorum eşim var diye gelmedi acaba o da aynı hisleri mi besliyor şu bu diye konu açan sizsiniz bunun farkında mısınız ?
Daha fazla koy niye iki tane koydun ne kadar gülersen o kadar laf sokmuş sayılırsın yoksa laf sokman düşer sayılmazSizin de işinize gelmiyor ama neyse
Bende aşırı gülen ifade koyayım dur
İftira attığın yalan mı. Anladım sen de aynı hataya düşmüşsün demedin mi. Evli bile olmadığımı öğrenince R mi yapıyorsun şimdiSenin kafan mi guzel?