- 28 Şubat 2017
- 8.030
- 22.521
-
- Konu Sahibi pistachio_27
Senin hayal dünyana tükürüm kendi içinde adam çocuk seviyor çocuğu yok a kadar yorumlamışsın ha yani kendini avutma şeklin şu ben doğurabiliyorum adamın karısı doğuramıyorHayir belli ettigimi sanmiyorum. Özel bir konusmaya filan girmedim hic. Gülümser selam veririm sadece. O arada bir kizimi lafa tutar okadar.
Dedigim gibi burada söylendigi gibi kimsenin kocasini bastan cikarmaya calismiyorum. Kendi hayal dünyamda hersey.
Katılıyorum. Erkeği kadını yok bu durumun. Ama bahsettiğin bu ayrımcılığı erkeklerden yana kullanan hemcinslerim o kadar çok ki! Burada bir üye konu açmıştı. Eşi yabancı kadınlarla yazışmış, aldatmış ya da aldatmaya teşebbüs etmiş hatırlamıyorum. kadının lohusalık sürecinde. Lohusayken başka yatakta yatıyor diye adamı haklı bulan o kadar çok üye vardı ki ağzım açık kaldı. Adamın cinsel ihtiyaçları varmış, nasıl yatak ayırırsın, aldatmasına sen zemin hazırlamışsın vs vs. Günün sonunda üye haklısınız demişti bu yorumları tek tek beğenip. O konudaki durum farklıydı yani cinsellik mevzusu, zaruri bir sebep vardı üstelik. Ama adı “aldatmasına zemin hazırlamak” oldu sırf adamı aklamak için.Eşi aynısını yapsa ne düşünürdünüz? Pozitif ayrımcılık yapılacak bir konu değil bu. Aldatmanın boyutu olmaz aldatma aldatmadır.
Komşu için bakım yapmak sizce eylem değil mi ?Bana konu sahibinin üzerine çok gidilmiş gibi geliyor. Tamam alkışlayalım demiyorum ama insanlar düşüncelerinden değil eylemlerinden sorumludur. Konu sahibi de yapmaması gerekenin farkında.
Okudum iste sordum konu sahibine neden evlilik düşünüyor sürekli evlilik 1.olmadı 2.bu 2. evliliği 2 çocuğu var biri kız biri erkek. İlk evliliği kumar yüzünden bitmiş. 2. evlilik olunca boşanmak daha da ağır geliyor konu sahibine
Ben orayı atlamışım. Evet bakın oraya kayıyorsa sıkıntı tabi ki. Ama onun dışında sırf düşüncelerden ötürü yargılanmayı hak etmiyor bence. Kendisi de rahatsız ki böyle bir konu açmış.Komşu için bakım yapmak sizce eylem değil mi ?
Senin hayal dünyana tükürüm kendi içinde adam çocuk seviyor çocuğu yok a kadar yorumlamışsın ha yani kendini avutma şeklin şu ben doğurabiliyorum adamın karısı doğuramıyor
Isin kötüsü bu Psikolik baskiyi daha 3 yasindaki Kizimada yapiyor artik. Sürekli kizima Stres yapiyoruz elestiriyor azarliyor tipki bana yaptigi gibi. Sanirsin kendisinin cok bir islevi var. Tek islevi etrafa negativ enerji yaymak.
Cocuklarimizin yaninda cok kavgalarimiz oldu. Cok ayrilmak istemem ama hep vazgectim. Annemler 500km uzakta ayrilirsam oraya giderim ama cocuklarimi babasiz birakmaya kiyamiyorum. Bosver diyorum kendi kendime cocuklarin icin katlan onlar üzülecegine sen üzül. Ama bu Adam bütün enerjimi tüketiyor. Cocuklarima harciyacak ne enerji kaliyor ne sabir.
Obür yandan diyorum bu kavgalara sürekli sahit oluyorlar sanki böylesi cok mu daha iyi.
Karşıdaki kadının kanında delilik akiyorsa cevabını alır. Adamına catmamis bence. Kadınlar da hisseder zaten. Bir hissederse belki de rezil olacak haberi yok hayalperest konu sahibinin.Arkadaşlar düşünsenize adamın karısıyla samimi oluyor yarın öbür gün evlerine de girer çıkar bu.
Kafada neler dönüyor adam için süslenmeye başlamışmış bak sen bak hele. Başka neler geçiyor kafasından kim bilir ?
Aşırı hümanistliği bırakın kenara erkek olsa burda neler neler yazardık hepimiz biliyoruz.
Anne enerji harcayacak baska bir yerde bulmuş bu arada ayrıca.3 yaşında çocuk psikolojik şiddet görsün, ama babasız(!) kalmasın.
Sürekli kavga ortamında büyüsün, ama çocuklar babasız(!) kalmasın.
Çocuklarınıza harcayacak ne enerji kalsın ne bir şey, ama çocuklar babasız(!) kalmasın.
Hı hı, bu sulh ortamından ayrılmak çok zor.
Bazıları evlilikle kendini garantiye alıyor. Yani 2 çocukla nasıl geçinirim tek başıma uğraşamam gibi düşünceleri oluyor. Bol bahaneleri var yaniOkudum iste sordum konu sahibine neden evlilik düşünüyor sürekli evlilik 1.olmadı 2.
Oda.olmadi 3.
Neden kendi hayatını kurmuyor
Kafayı bir dinlesin nedir bu evlilik meraki
Bir süre sonra saplantı olacak eyleme de geçecek. Hayal hayal nereye kadar diyecek.Ben orayı atlamışım. Evet bakın oraya kayıyorsa sıkıntı tabi ki. Ama onun dışında sırf düşüncelerden ötürü yargılanmayı hak etmiyor bence. Kendisi de rahatsız ki böyle bir konu açmış.
Ya zaten uydurduğu o kadar belli ki. En çok kadının çocuğu yok benim var adam ilgileniyor fikirleri iğrenç geldi bana.Karşıdaki kadının kanında delilik akiyorsa cevabını alır. Adamına catmamis bence. Kadınlar da hisseder zaten. Bir hissederse belki de rezil olacak haberi yok hayalperest konu sahibinin.
Bence hak ediyor kendisi rahatsız falan değil iki laf duyup rahatlama peşinde rahatsız insan karşıdakinin eşi varken konuşmamasına kadar mana aramazBen orayı atlamışım. Evet bakın oraya kayıyorsa sıkıntı tabi ki. Ama onun dışında sırf düşüncelerden ötürü yargılanmayı hak etmiyor bence. Kendisi de rahatsız ki böyle bir konu açmış.
Anne zihnen enerji harcayacak baska bir yol da bulmuş bu arada ayrıca.
Ama herşey çocuklar için.
Kabuk edilir bir sey değil. Allah ıslah etsin. Hepsi iğrenç de o doguramiyor ne demek ya... Belki de hepsinden igrenci bu.Ya zaten uydurduğu o kadar belli ki. En çok kadının çocuğu yok benim var adam ilgileniyor fikirleri iğrenç geldi bana.
Hanım ablanın alıntıladığı konuya baksana 3. Adamı zaten düşünüyor. Evli komşuya da göz dikmiş.
Daha patlama yapacaktım da neredeyse 3 haftadadır iki gün varım sonra banlıyım banlanmak istemiyomEline koluna saglik