- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
-
- Konu Sahibi pistachio_27
Kesinlikle öyle. Kadında bunu bir eksiklik olarak gördüğü alt metinde açıkça belli.Kabuk edilir bir sey değil. Allah ıslah etsin. Hepsi iğrenç de o doguramiyor ne demek ya... Belki de hepsinden igrenci bu.
Aynen böyle bir şey düşünüyorsunuz buna kafa yoruyorsunuz ama iffetsiz değilsiniz. Çok masumsunuz öyle mi? Korkaklığınıza çocukları bahane etmeyin böyle bir evlilik yok. İstemiyorsan boşan sonra bekar bir erkeğe gönlün kaysın yine gidip evlilere musallat olmaÖncelikle lütfen cevap yazmadan önce kirici yorumlar yapmamanizi rica edecegim. Icinde bulundugum durum yeterince kötü.
Iffetsiz bir Kadin da degilim, Kafamdakileri gerceklestirme niyetinde degilim lakin onlari cikarip atamiyorumda kafamdan.
Mutsuz bir evliligin icindeyim. Sirf cocuklarim icin yürütüyorum bu evliligi. Aslinda evlilkten cok ev arkadasligi veya görev dagilimi diyebiliriz. En son nezaman iliskiye girdik hatirlamiyorum bile hatta zannedersem ogluma hamile kaldigimda. Oda benim zorlamalarimla cocuk isteyimden dolayi. Zamaninda duygusal ve cinsel olarak daha fazla ilgi görmeyi arzu ettigimi bircok kez söyledim ama hicbirsey degismedi.
Esim hep stressli ve elestiren bir tutuma sahip. Aramizda siddet icerikli hic hos olmayan seylerde yasandi. Ona karsi sevgimde kalmadi. Öyle ki simdi gelip dokunsa ben istemem artik. Ailemden uzakta yasiyorum bir iki dost edinsemde kendimi cok yalniz hissediyorum.
Bu icine düstügüm bosluk icerisinde gözüm git gide komsumuza kaydi. Sürekli onu hayal ediyorum, sirf onun icin yine kendime bakmaya basladim mesela. Onu görünce mutlu oluyorum gözlerimin ici gülüyor. Zannedersem Adamin kibarligina nazikligine centilmenligine bircok defa sahit oldugum icin. Adamda evli zaten olacagindan degil ama bir Hayal dünyasinin icinde buldum kendimi cikamiyorum.
Hayalle gercek birbirine karisiyor gibi bazen davranislarindan anlam cikarmaya calisiyorum. Onlar cocuksuz bir cift ve belliki Adam cocuklari cok seviyor. Kizimi krese birakirken iki cift laf ediyoruz, daha dogrusu kizimla konusuyor.
Mesela gecen esim balkondayken ben kizimla arabayi park ettik, oda ayni anda gelmis. Esime görüyorken hic konusmadi bizle, ileride durdu telefonuna bakti sonra bizimle konustu ve öyle devam gitti. Benim kafamda tilkiler yine dolasmaya basladi acaba odami ayni duygulari besliyor. Bilerekmi bekledi, o yüzdenmi esimin gördügü yerde konusmayi cesaret edemedi vesayri. Mantikli düsününce tabii kendime salak diyorum kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
Dedigim gibi iffetsiz bir Kadin degilim, bu hayalleri gercege cevirme niyetindede degilim ama davranislarimda birtakimda degisiklik olmuyor degil ona karsi. Beni yargilamanizi degil anlamanizi dertlesmenizi istiyorum.
Bilmiyorum ya karışık konular bunlar. Konuyu da çok okumadım ne yalan söyleyeyim. Ama şu hiç olmadık kişilerle zaman zaman cinsellik düşünmekle ilgili şeyi bana psikolog bir arkadaşım söyledi. Bir profesyonel söylediyse güvenirim ben. Zaten yalnızca o kısımla ilgili yorum yapmıştım.Bence hak ediyor kendisi rahatsız falan değil iki laf duyup rahatlama peşinde rahatsız insan karşıdakinin eşi varken konuşmamasına kadar mana aramaz
Hayal dünyamız senin kadar iyi olamaz bacım sen aşmışsın kendini çok rahatsızsan her halta bahane arama yok eşim var diye gelmedi yok telle oynadı baktı onun da duyguları var mı kendini avutma kendine güven anlayışın milletinin kocasının ilgisini çekmek mi ? Çok özgüvenli olmayı seviyorsan kocandan boşan zorla 2. Çocuk yapıp sonra çocuklarım için ühüüüü diye ağlamaHayretler icerisindeyim Konu nereye gelmis. Bazi arkadaskarinda hayal dünyasi hic fena degilmis hani.. karisiyla samimi etmisler beni, evlerine sokup cikarmislar, adami kafesleyip cocuklarima baba bile yapmisim :) alemsiniz valla. 2. Evliligim oldugunuda dolamissiniz dilinize. 2. Evliligimde kötü gidiyor madem, bana hersey mustahak. Hatta ilk evliligimin bitisinide dökmüssünüz senaryoya. Birisini bulmadan öbürünü bosamiyormusum..ne güzel iftiralar atiyorsunuz.
Herseyin üzerinde durmussunuzda bir tek asla fiile cevirmeyi düsünmedigim detayini atlamissiniz. Öyle bir niyetim olsa coktan onunla sohbete girebilirdim. Mesela kendisi yanindan gecerken bana ufaklik gittimi krese diye sordugunda konu acabilirdim, evet gitti deyip arkami dönmek yerine. Firsatlar yaratabilirdim mesela.
Ama tekrar ediyorum, kendimi hayal dünyama kapattim ben. Dogru oldugunu kendimde iddia etmiyorum. Kendimde endiseliyim duygularimdan rahatsizim. O yüzden yapici elestiriye acigim.
Tek dogru buldugum sey, bunuda bazilari diline dolamis, oda kendime bakmaya baslamam. En basindan kendime bakmayi birakmamam gerekiyordu. Iyi geliyor bana kendime tekrar güvenmek. Kim ne derse desin.
Şu yazdığınıza bir bakin ya resmen adama göz koymuşsunuz. Bi ışık yaksa diye bekliyosunuz şaka gibi ya madem mutsuzsunuz gidin boşanın milletin kocasına göz dikmeyin. Bide iffetsiz değilim diyosunuz . Karısı anlasa da bi yolsa saçınızı başınızı. Ay zor tutuyorum kendimi.Mesela gecen esim balkondayken ben kizimla arabayi park ettik, oda ayni anda gelmis. Esime görüyorken hic konusmadi bizle, ileride durdu telefonuna bakti sonra bizimle konustu ve öyle devam gitti. Benim kafamda tilkiler yine dolasmaya basladi acaba odami ayni duygulari besliyor. Bilerekmi bekledi, o yüzdenmi esimin gördügü yerde konusmayi cesaret edemedi
Çalışıyorum diyorBazıları evlilikle kendini garantiye alıyor. Yani 2 çocukla nasıl geçinirim tek başıma uğraşamam gibi düşünceleri oluyor. Bol bahaneleri var yani
O zaman lütfen konuyu okuyun mesele başkasıyla cinsellik düşünmek şu bu değil konu sahibi adamın eşi varken konuşmamasına kadar mana bulmuş ve bence bunlar eylemdir kendini avutuyor işteBilmiyorum ya karışık konular bunlar. Konuyu da çok okumadım ne yalan söyleyeyim. Ama şu hiç olmadık kişilerle zaman zaman cinsellik düşünmekle ilgili şeyi bana psikolog bir arkadaşım söyledi. Bir profesyonel söylediyse güvenirim ben. Zaten yalnızca o kısımla ilgili yorum yapmıştım.
3. Evliligi düsündügümü nereden cikardiniz?Okudum iste sordum konu sahibine neden evlilik düşünüyor sürekli evlilik 1.olmadı 2.
Oda.olmadi 3.
Neden kendi hayatını kurmuyor
Kafayı bir dinlesin nedir bu evlilik meraki
O güveni çok mutsuzum dediğiniz evliliği bitirmek için kullanın o zaman.Hayretler icerisindeyim Konu nereye gelmis. Bazi arkadaskarinda hayal dünyasi hic fena degilmis hani.. karisiyla samimi etmisler beni, evlerine sokup cikarmislar, adami kafesleyip cocuklarima baba bile yapmisim :) alemsiniz valla. 2. Evliligim oldugunuda dolamissiniz dilinize. 2. Evliligimde kötü gidiyor madem, bana hersey mustahak. Hatta ilk evliligimin bitisinide dökmüssünüz senaryoya. Birisini bulmadan öbürünü bosamiyormusum..ne güzel iftiralar atiyorsunuz.
Herseyin üzerinde durmussunuzda bir tek asla fiile cevirmeyi düsünmedigim detayini atlamissiniz. Öyle bir niyetim olsa coktan onunla sohbete girebilirdim. Mesela kendisi yanindan gecerken bana ufaklik gittimi krese diye sordugunda konu acabilirdim, evet gitti deyip arkami dönmek yerine. Firsatlar yaratabilirdim mesela.
Ama tekrar ediyorum, kendimi hayal dünyama kapattim ben. Dogru oldugunu kendimde iddia etmiyorum. Kendimde endiseliyim duygularimdan rahatsizim. O yüzden yapici elestiriye acigim.
Tek dogru buldugum sey, bunuda bazilari diline dolamis, oda kendime bakmaya baslamam. En basindan kendime bakmayi birakmamam gerekiyordu. Iyi geliyor bana kendime tekrar güvenmek. Kim ne derse desin.
En namuslu sizsiniz en mantıklı sizsiniz. Herkes hata yapar siz yapmazsınızYa Goz koydugu adam da evli. Insan baska bir kadina nasil bunu yapar hem de bu kadar mutsuzken valla aklimi kaciracagim ben bu kafalara ya.
Devam et adamı etkilersin belki.Hayretler icerisindeyim Konu nereye gelmis. Bazi arkadaskarinda hayal dünyasi hic fena degilmis hani.. karisiyla samimi etmisler beni, evlerine sokup cikarmislar, adami kafesleyip cocuklarima baba bile yapmisim :) alemsiniz valla. 2. Evliligim oldugunuda dolamissiniz dilinize. 2. Evliligimde kötü gidiyor madem, bana hersey mustahak. Hatta ilk evliligimin bitisinide dökmüssünüz senaryoya. Birisini bulmadan öbürünü bosamiyormusum..ne güzel iftiralar atiyorsunuz.
O zaman profesyonel yardım alın.Hayretler icerisindeyim Konu nereye gelmis. Bazi arkadaskarinda hayal dünyasi hic fena degilmis hani.. karisiyla samimi etmisler beni, evlerine sokup cikarmislar, adami kafesleyip cocuklarima baba bile yapmisim :) alemsiniz valla. 2. Evliligim oldugunuda dolamissiniz dilinize. 2. Evliligimde kötü gidiyor madem, bana hersey mustahak. Hatta ilk evliligimin bitisinide dökmüssünüz senaryoya. Birisini bulmadan öbürünü bosamiyormusum..ne güzel iftiralar atiyorsunuz.
3. Evliligi düsündügümü nereden cikardiniz?
Yapıcı eleştiri ne bekliyorsunuz? Çok güzel hayal ediyorsun biraz daha et mi?Hayretler icerisindeyim Konu nereye gelmis. Bazi arkadaskarinda hayal dünyasi hic fena degilmis hani.. karisiyla samimi etmisler beni, evlerine sokup cikarmislar, adami kafesleyip cocuklarima baba bile yapmisim :) alemsiniz valla. 2. Evliligim oldugunuda dolamissiniz dilinize. 2. Evliligimde kötü gidiyor madem, bana hersey mustahak. Hatta ilk evliligimin bitisinide dökmüssünüz senaryoya. Birisini bulmadan öbürünü bosamiyormusum..ne güzel iftiralar atiyorsunuz.
En namuslu sizsiniz en mantıklı sizsiniz. Herkes hata yapar siz yapmazsınız
——————————————-Burda katı yorum yapanları şov yapıyor olarak görüyorum. Çok zor bir durum. Hayal kurdukça iyice kapılırsınız en iyisi kafanızdan atmaya çalışın ve neden eşinizden ayrılmıyorsunuz? Başka adamlardan etkilenmeye başladıysanız eşinize karşı bütün duygularınız bitmiş demekki. Birinden hoşlanmak normal ama evli biri için normal değil... Evliliğinizi bitirmeyi bir düşünün. Ve diğer adamı kesinlikle düşünmeyin artık. İleride bugünleri hatırlayıp çok utanabilirsiniz. Ayrıca adamın durup sizi beklemesi falan bana anlamış gibi geldi.
Bilmiyorum ya karışık konular bunlar. Konuyu da çok okumadım ne yalan söyleyeyim. Ama şu hiç olmadık kişilerle zaman zaman cinsellik düşünmekle ilgili şeyi bana psikolog bir arkadaşım söyledi. Bir profesyonel söylediyse güvenirim ben. Zaten yalnızca o kısımla ilgili yorum yapmıştım.
En namuslu sizsiniz en mantıklı sizsiniz. Herkes hata yapar siz yapmazsınız
——————————————-Burda katı yorum yapanları şov yapıyor olarak görüyorum. Çok zor bir durum. Hayal kurdukça iyice kapılırsınız en iyisi kafanızdan atmaya çalışın ve neden eşinizden ayrılmıyorsunuz? Başka adamlardan etkilenmeye başladıysanız eşinize karşı bütün duygularınız bitmiş demekki. Birinden hoşlanmak normal ama evli biri için normal değil... Evliliğinizi bitirmeyi bir düşünün. Ve diğer adamı kesinlikle düşünmeyin artık. İleride bugünleri hatırlayıp çok utanabilirsiniz. Ayrıca adamın durup sizi beklemesi falan bana anlamış gibi geldi.