Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen böyle bir şey düşünüyorsunuz buna kafa yoruyorsunuz ama iffetsiz değilsiniz. Çok masumsunuz öyle mi? Korkaklığınıza çocukları bahane etmeyin böyle bir evlilik yok. İstemiyorsan boşan sonra bekar bir erkeğe gönlün kaysın yine gidip evlilere musallat olma

Bence hak ediyor kendisi rahatsız falan değil iki laf duyup rahatlama peşinde rahatsız insan karşıdakinin eşi varken konuşmamasına kadar mana aramaz
Bilmiyorum ya karışık konular bunlar. Konuyu da çok okumadım ne yalan söyleyeyim. Ama şu hiç olmadık kişilerle zaman zaman cinsellik düşünmekle ilgili şeyi bana psikolog bir arkadaşım söyledi. Bir profesyonel söylediyse güvenirim ben. Zaten yalnızca o kısımla ilgili yorum yapmıştım.

Hayal dünyamız senin kadar iyi olamaz bacım sen aşmışsın kendini çok rahatsızsan her halta bahane arama yok eşim var diye gelmedi yok telle oynadı baktı onun da duyguları var mı kendini avutma kendine güven anlayışın milletinin kocasının ilgisini çekmek mi ? Çok özgüvenli olmayı seviyorsan kocandan boşan zorla 2. Çocuk yapıp sonra çocuklarım için ühüüüü diye ağlama

Şu yazdığınıza bir bakin ya resmen adama göz koymuşsunuz. Bi ışık yaksa diye bekliyosunuz şaka gibi ya madem mutsuzsunuz gidin boşanın milletin kocasına göz dikmeyin. Bide iffetsiz değilim diyosunuz . Karısı anlasa da bi yolsa saçınızı başınızı. Ay zor tutuyorum kendimi.

Bazıları evlilikle kendini garantiye alıyor. Yani 2 çocukla nasıl geçinirim tek başıma uğraşamam gibi düşünceleri oluyor. Bol bahaneleri var yani
Çalışıyorum diyor

Ne kadar kolay ya evlenmek bazıları için oyun gibi olmadı boşan
Olmayınca boşansın ama herşeyin bir adab-ı var
Okudum yerli yersiz sebeblerden bOsan
Başkasının yuvasını da tehlikeye at

Kendini garantiye almak için kendini düşün
Peki iki tane yavrucak var onların psikoloji ne oluyor acaba

Kendinden çok o çocukları düşünmesi gerekiyor

Ziyan oluo gidicek o çocuklar üzüldüm doğrusu

O zaman lütfen konuyu okuyun mesele başkasıyla cinsellik düşünmek şu bu değil konu sahibi adamın eşi varken konuşmamasına kadar mana bulmuş ve bence bunlar eylemdir kendini avutuyor işte

Canım ablacım adam ilgisiz, sevgisiz yazmışsın çocuk da benim zorlamamla oldu yazmışsın. Madem evliliğin kötü neden ısrarla çocuk sahibi olmak istiyorsun, neden o sabinin de günahına zorla giriyorsun? Ayrıca mutlu olmadığın evlilikten çocuk yapıp ne yapıcaksın?? Ben insanları gerçekten anlayamıyorum artık.

Konuya gelirsek, mutsuz olduğun için önüne çıkan ilk kişiye hayallerini yüklüyorsun. Belki tanısan adamı sevmiceksin bile. Sana tavsiyem boşanıp bu mutsuz evlilikten kurtulman, sonra da gercekten seveceğin biriyle olman.

O güveni çok mutsuzum dediğiniz evliliği bitirmek için kullanın o zaman.

Komşunun kocasına farklı gözükmek için değil.

Ya Goz koydugu adam da evli. Insan baska bir kadina nasil bunu yapar hem de bu kadar mutsuzken valla aklimi kaciracagim ben bu kafalara ya.
En namuslu sizsiniz en mantıklı sizsiniz. Herkes hata yapar siz yapmazsınız
——————————————-Burda katı yorum yapanları şov yapıyor olarak görüyorum. Çok zor bir durum. Hayal kurdukça iyice kapılırsınız en iyisi kafanızdan atmaya çalışın ve neden eşinizden ayrılmıyorsunuz? Başka adamlardan etkilenmeye başladıysanız eşinize karşı bütün duygularınız bitmiş demekki. Birinden hoşlanmak normal ama evli biri için normal değil... Evliliğinizi bitirmeyi bir düşünün. Ve diğer adamı kesinlikle düşünmeyin artık. İleride bugünleri hatırlayıp çok utanabilirsiniz. Ayrıca adamın durup sizi beklemesi falan bana anlamış gibi geldi.

boşan ve boşanmış biriyle aşk yaşa.
fikrini zikretmeden kaç bu durumdan.
yasak tatlı gelir ama sonuçları çok acı olur.
çocuğuna da iyi bir anne olmazsın. yapacağın şey çocuk için affedilebilecek bir şey değil. hafif birşey de değil.

Devam et adamı etkilersin belki.

Siz kocanızla mutsuzsunuz diye başka EVLİ adama kaysın gönlünüz. Onlar belki mutlu???
Eylem yok ama onun için kendime bakiyorum var.
Adamdan bir kıvılcımı bekliyorsunuz kendinizi kandırmayın, davranışlarının altında sebeb ariyorsunuz. Elin adamına kızınız sevdirmeniz bile yanlışken, eşimin görmediği yere kadar bekledi diye masumlaştırıyorsunuz.
Sizinle beraber olmayan bir adamla ikinci çocuk için birlikte olup sonrada mutsuzum ama çocuklarım için sürdürüyorum diyede kendinizi aklıyorsunuz güya
Hepsini geçtim ben iffetsiz değilim diyede kendinizi temize çıkarıyorsunuz.
Sonrada aman yargılamayın.
Bir sonraki msjda kınamayın başınıza gelir olucak kesin.

O zaman profesyonel yardım alın.

3. Evliligi düsündügümü nereden cikardiniz?

Hanımefendi eyleme dökmedim diyorsunuz. Dökmeye başlamışsınız bile, biz mi okuduğumuzu anlamıyoruz siz mi görmüyorsunuz?
Adamın önce telefonuna bakıp sonra size selam vermesinden mana çıkarmak eyleme dökmektir.
Adam için süslenmek eyleme dökmektir.
Yemeyin bizi.

Yapıcı eleştiri ne bekliyorsunuz? Çok güzel hayal ediyorsun biraz daha et mi?
Biri benim kocamı hayal etse ben çok rahatsız olurum.
Ne kadar çirkin bir eylem, bu çirkinliğe ne yapıcılık bekliyorsunuz mesela?
Hayal etmeniz çirkin, iffetsizlik.

Elbette sov yapiyorlar. Dedigim gibi yapici yorumlara acigim ama sirf cocugu yok diye kizimla cok ilgili dedim diye, karisina doguramiyor Dedigimi uydurdular.

Kaptirdilar kendilerini yükseliyorlar izliyorum.bende.

Yani yanımda kocam yatarken başka erkekle seks yaptığımı hayal etmek normal mi?

Anladim siz de bu hataya dusmussunuz :) benlik bir durum yok sizin sorununuz :) Ben konu acip namusumdan mi bahsettim orayi da kacirmisim :) ama merakinizi gidereyim insanim baska konularda hata yapabilirim ama aklimi kaybetmedigim surece boyle bir hataya dusmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…