Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadar bencılız kı bıze yapılmasını ıstemedıgımız seyı baskası yasasın ıstemıyoruz
sız haklısınız tamam :)

Siz kimsiniz deme ona. Hadsiz diyor sonra.
Ayrıca yorumunda hiç aşırı gülen emoji yok.
Seni de ayrı kınadım.

bu konuları sevıyorum ben
konularda kısılerın degerlerını , usluplarını goruyoruz ,yaklasımlarından karakterlerını anlıyoruz
bu tarz konular yuzunden o kadar uzun goz ardı lıstem varkı
bu konularda boyle dusunen kısı yakınındakılere neler yapıyordur allah bılır , bu kısı bana yaramaz deyıp basıyorum engelı

sonra da bır konuda alıntılıyor benı , goz ardı mı ettınız benı yazdıklarımı gormuyorsunuz dıye
e gormem tabı kım bılır hangı konularda ne yanlıs konusmalar yaptın

bana dokunmayan yılan bın yasasın dıyemem ben cunku
o kısıye bunu dıyen yarın bana neler yapar derım ben

hak sevgısı haksızlık korkusundan gelır cunku

ya valla yazmiyim dedim ama dayanamiyorum. aga onu kinama bunu kinama onu ayiplama aman ona sunu deme ohooo her seye anlayis mi gostercez biz burda? kinarim kardesim baya agir da konusurum coluklu cocuklu insan elin kocasini fantezi malzemesi yapiyorsa kusura bakma ben kinarim. metres gorursem onu da kinarim. karisini aldatan kocaya sovdugum gibi kocasini aldatan kadina da soverim. neymis bu humanizm valla anlamadim kendi basiniza geldiginde vermeyeceginiz tepkileri burada sirf baskasi yasiyor diye vermeyin hic samimi olmuyor.

ayrica hanimlar konu sahibinin cok ustune gitmissiniz virt zirt demek baska, aaaa bak en ahlakli onlar zuhahaha bak bak ahlaklilara bak der gibi dalga gecmek baska. bosuna insanlari tahrik etmeyin.

eyyorlamam bu kadar.

Ayağını denk alıp boşayacak kocayı,ilerde evlenmek istersede bekar adamlardan tercih yapması gerekecek.
Adamıda boşatırsa büyük vebal altına girer.
Çöpsüz eşini gerçekten 2 çocuklu kadın için bırakır mı? Erkekler kar zarar hesabı yaparlar. Eşlerini aldatırken dahi. Flört eder mavi boncuk dağıtır sonrası yok.

Bak daha ağlamam bitmeden bir laf sokma temalı aşırı eğleniyorum ben hiç birinizi takmıyorum alt mesajlı yorum daha.
Biraz bekle lütfen kendime geleyim.
Ya sen laf sokabildiğini mi zannediyorsun sen kimsin ki çapsız yorumlarınla eğleniyorum diye bozulduğun için konu bu kadar uzadı ama gülünesisin yani napiyim

Kendi adıma cevap vermek istiyorum şimdi tabii ki her düşüncemiz normal ya da etiğe uygun olmayabilir bunu açıklayıp dert yanabiliriz ki daha önce buna benzer bir konu vardı kız evli bir adamı beğenmeye bağlamıştı ama uzaklaşmaya çalışıyordu gayet yapıcı eleştiri ve yorumlar geldi konu bu olsa tamam derim ki bak arkadaşım demek ki eşini sen sevmiyorsun ve artık o kadar duygusal boşluktasın ki ilk kibar hoş erkek ilgini çekmiş uzak dur daha vs vs ama şunlara hiç dikkat ettiniz mi merak ediyorum konuda bir iffet almış başını gidiyor zaten bu irite edici zaten bu yüzden evet iffetsizsin işte avutma kendini dedik biz de kendisi bu kadar iffet iffet diye kafayı yemeseydi çok çok buradan çıkacak laf karaktersiz olurdu bunu aldatan erkeğe de söylüyoruz zaten ayrıca bunları eyleme dökecek değilim diyip konu sonuna doğru adam için süsleniyor gözlerinin içi gülüyor acaba o da aynı duyguları besledi de bekliyor diyor bunlar eylemdir hiçbirimiz aptal değiliz kendini avutmaya çalıştığının farkındayız konu içinde çocuklarım için evlilik yürütüyorum diyip adamı ikinci çocuk için cinselliğe zorluyor kendi söylüyor bunu çocuk için evlilik yürütme mantığı zaten saçmayken bile isteye size ve kızınıza psikolojik baskı uygulayan yatak hayatınız bile olmayan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünüz bir adamdan ikinci çocuk yapıp e çocuklarım için demek über saçma ve konu sonu şöyle bitiyor

Dedigim gibi iffetsiz bir Kadin degilim, bu hayalleri gercege cevirme niyetindede degilim ama davranislarimda birtakimda degisiklik olmuyor degil ona karsi. Beni yargilamanizi degil anlamanizi dertlesmenizi istiyorum.

Yardım isteme kurtulma nasıl kurtulacağını sorma yok bunun farkında mısınız ? Sadece niyeti var ama o niyet çoktan eyleme geçmiş her ne kadar geçmediğini iddia etme de. Hani dese ki arkadaşlar bana bir yardım edin nasıl aklımdan atarım bu kabul edilir ama bu konu gerçekten bu haliyle kabul edilir ve dertleşilecek bir konu mu ? Sanırım bir iki defa çıkamıyorum bu hayal dünyasından diyor ama o kadar rahatsız değil bu düşünceden hepimiz bunu anlayabilecek akla fikre sahibiz rahatsız insanın davranışları bu mu olur gerçekten size soruyorum ?

Arkadaslar sakin olun. Adamı ayartmiyorum ayartma gibi bir düsüncemde yok. Birinin kocanizdan hoslaniyor olmasi düsüncesi tabiiki rahatsiz edici ama etrafdaki bütün kadinlari kontrol edemezsiniz, dolayisiyla kocaniza güveneceksiniz. Rahatliginizi oradan alacaksaniz. Güvenmiyorsaniz bunun acisini benden cikarmanin bir manasi yok.

Ayrica evlilik kurumuna sayginizi takdir etmekle beraber. Madem herkes bukadar prensipli, Seyma subasinin türkiyede metres olarak nasil milyonlarca takipci kazandigina sasiyorum dogrusu. Umarim aranizda beni linc ederken öyle sahislari takip eden iki yüzlüler yoktur. Konudan bagimsiz olarak.

Ayrica ben sadece hayalden bahsettim, cinsel icerikleri hayaller oldugunu kendiniz uydurup birde yükselmissiniz. Hem kendiniz uyduruyorsunuz hemde kendiniz sinirleniyorsunuz ilginc dogrusu.

O sizin görüşünüz bu benim görüşüm. Ben nasıl size hakaret etmiyorsam siz de bana edemezsiniz(sizin gibi düşünüp hakaret edenler için diyorum) ben konu sahibini savunmadım ve onada yorumumu yazdım zaten. Kınamayın falanda demedim kimseye sadece bazı yorumlar aşırı serttı onlara tepki gösterim. Recm eder gibi yorum yazmak bana ahlak şov gibi geliyor bu benim fikrim beğenmeyebilirsiniz ama hakaret edenler kendi seviyelerini belli ediyor.

Ya sen laf sokabildiğini mi zannediyorsun sen kimsin ki çapsız yorumlarınla eğleniyorum diye bozulduğun için konu bu kadar uzadı ama gülünesisin yani napiyim

Hanımlar benden bu kadar..
Bir emoji neyse ama 3 tanesi çok fazla oldu.
Beni bu topikten atsın Mune, yoksa intiharın eşiğine geleceğim.

Kocası için süslenme kısmına da yorum getirir misiniz?

Belli çok yetmiş nasıl bir üslup ya saygılı olun biraz. Sesize alıyorum sizi. Hakaretlerinizi gidin başkasına edin. Kuyruk acınızı benden uzakta yaşayın
Verdiğiniz saygıyı alıyorsunuz şu an her msjımdaki üslubum muhatabın seviyesindedir sizin kuyruk acısı vs gibi efsane bir üslubunuz olduğu için rahatsız oluyorsanız önce kendi üslubunuzu düzelteceksiniz

Hanımlar benden bu kadar..
Bir emoji neyse ama 3 tanesi çok fazla oldu.
Beni bu topikten atsın Mune, yoksa intiharın eşiğine geleceğim.
Cevap geç gelince gitti benimki dedim ama burdaymışsın allahtan. kız ne güzel eğleniyordum yokmu başka laf sokabildiğini sanıp yazdığın komik yorumlar. Bozuluyorsun diye emoji atmıyorum bak hadi iyisin.

Yahu siz değil miydiniz ona ilgi duymaya başladıktan sonra kendime bakmaya, süslenmeye başladım diyen? Siz değil miydiniz adamın davranışlarından anlam çıkaran? Kimse kocasına olan güvensizliğinin acısını sizden çıkarmıyor. Ben evli değilim mesela ama sizin gibi kadınlardan hiç hoşlanmıyorum. Doğruları duymak istemiyorsunuz, muhtemelen saplantılı bir şekilde yaptıklarınıza devam edeceksiniz. Çok yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…