Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de hiçbir şeyi beğenmiyorsun hepimiz farkındayız o yeterli hiç bozulmuyor ama bütün hepsine cevap veriyor konudan koptu tamamen

Şeyma Subaşı mı?
Kendine gel Mihrimah sen pizza dilimi değilsin.
Herkesi mutlu edemezsin! ksldlsşd

Kardeşim sen geri zekalı mısın ? Konuya bodoslama en namuslu sizsiniz nidasıyla giren kim ? Biz miyiz ? Ne yazdıysan karşılığını alıyorsun işte bu kadar zoruna gidecekse kullanma sosyal medya ya da kendini bilerek kullan

Bir de süslenmeye kendine bakmaya baslamis?
Adami bastan cıkaracak hareketler sergilemekte mi normal karsılanacak ben anlamıyorum ki..

İffetsiz degilim diyor da..
Edep sen ne güzel şeysin..

Onu demeyeydin iyiydi
Banlanmak farz oldu şimdi
Bende gidiciyim gerçi

Ben konudan bağımsız düşünce tarzınızı gerçekten çok beğendim.

Haddini bil seviyesiz. Sen kimsin ya. İstediğimi yazarım ben senin gibi kimseye hakaret etmedim. Kuyruk gibi takıldın peşime her yorumumn altındasın. Ne bu çekememezlik. Bir de hakaret ediyorsun ne olduğun ortada zaten. Zoruma giden senin gibi seviyesizlerin olması. Görmezden gelmek bile yetmiyor utanmadan hakaret ediyorsun. Asıl sen sosyal mesya kullanma zira hakaret etmeden konuşmaktan bile acizsin. Kuyruk acın var anladık ama hakaret ederek kendini küçük düşürüyorsun iyice.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…