- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
- Konu Sahibi pistachio_27
yav zaten begenmedim ben sizin gorusunuzu, cok zorlama buldum. ben ki bu forumda genisligiyle (!) bilinen biriyim ben bile biri sevgilimle hayal kurup hareketlerine anlam yuklese öeehhh bi dur diye dalarim olaya. bu durumda nasil konu sahibine anlayis gostereyim? herhalde sert konusacagim ki kendine gelsin.O sizin görüşünüz bu benim görüşüm. Ben nasıl size hakaret etmiyorsam siz de bana edemezsiniz(sizin gibi düşünüp hakaret edenler için diyorum) ben konu sahibini savunmadım ve onada yorumumu yazdım zaten. Kınamayın falanda demedim kimseye sadece bazı yorumlar aşırı serttı onlara tepki gösterim. Recm eder gibi yorum yazmak bana ahlak şov gibi geliyor bu benim fikrim beğenmeyebilirsiniz ama hakaret edenler kendi seviyelerini belli ediyor.
sizin gorusunuzu begenmedim ama siz o fitili ateslemeseniz kimse gelip size bir sey demezdi. arada baskalari da yazmis mesela psikolojik sebepleri virt zirt onlara kimse bir sey demedi. cunku onlar “ooo ahlak timsalleriii geeellddiiii” tarzi bir uslupla konusmadilar. milleti gazlayip sonra da aman ben ne dedim demeyin yani, az cok herkes birbirini biliyor burada.