Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yorumların kimseye faydası olmuyor sana göre anladık

Peki senin bu yorumunun kime ne faydası oldu şimdi

Bakın konu sahibi de hatalı olduğunu belirtiyor düşündükleri de yanlış biliyor evet fakat konu sahibi de diyor ki nasıl yapayım bu durumu aklımdan atayım öneri istiyor zaten kendi tutabilse buraya yazmaz demek ki bu düşünce kafasından çıkmıyor arkadaş sonuna kadar hatalı fakat bazı arkadaşların tepkileri çok absürt o kendini bu durumdan kurtarmak için yazmış buna göre öneri verin . Benim konu sahibine önerim psikoloğa gitmesi ve gerekirse eşiyle terapi alması.

Ağrıma gitmedi, siz kimsiniz ki yaptığınız bir emoji ağrıma gitsin.
İndirin azıcık burnunuzu, üzülüyorum halinize.
Allah allah ya çok komiksin. Her yorumumun altındasın hemen yorum yapıyorsun madem beni bu kadar umursamıyordun niye kuyruk gibi peşimdesin. Koyduğum emojiye kadar laf etmişsin şimdide sen kimsinki diyorsun asıl sen kimsin seni ciddiye alıp cevap veriyorum lafı bir oraya bir buraya kıvırıyorsun

Ben sana 8 sayfa önce şimdiden şok olma daha neler okuyacaksın demedim mi ?

Hayir burda bir konu acilsa komsu kizima cok yakin davraniyor sapik mi acaba dese ne deriz?
Ortalik manyak dolu korkariz dimi
Kadin cocuklari yok kizima yakin davraniyor demis ya.
Durum daha nasil guzellenebilirdi
Böyle bir konu vardı. Komşu kızı eşine yakın davranıyormuş vs diye. Sonu hiç iyi bitmedi. Konu sahibi boşandı bir sürü olaylar yaşandı

Ağrıma gitmedi, siz kimsiniz ki yaptığınız bir emoji ağrıma gitsin.
İndirin azıcık burnunuzu, üzülüyorum halinize
Hadsizliğinde böylesi ya. Bana üzülüyormuş kıyamam sen kendine üzül önce. Hem emojiye laf ettin şimdide bana niye dert olsun diyosun e dert olmuş ki emojime yorum yapmışsın. Yazdığın yorumları mı unutuyorsun okuduğunu mu anlamıyorsun.

Belli çok yetmiş bu beğenmedim butonunu beğenmediğim her yoruma kullanabilirim ki kullanıyorum da size özel değil herhangi bir üye veya yorumla derdim olmasına gerek yok(olamaz da zaten çünkü siz kimsiniz ? Sayfayı kapattığım an bir hiç ) adı üstünde beğenmedim bu yorumu beğenmedim bu kadar basit her halta anlam yüklemek yerine bunu idrak edersen senin için daha kolay olur baktın yine olmadı tarayıcıda çerezleri falan temizle ne bileyim lite versiyon falan kullan

Belli çok yetmiş nasıl bir üslup ya saygılı olun biraz. Sesize alıyorum sizi. Hakaretlerinizi gidin başkasına edin. Kuyruk acınızı benden uzakta yaşayın

bana dokunmayan yılan bın yasasın demek degıl
hak sevgısı adından bellı hakka ınanmak
bencıllık olsa lafın alt dusuncesı aynı sey benımde basıma gelebılırdı empatısı gütmezdi
sız hak sevgısı haksızlık korkusundan gelır sozunu cooook yanlıs anlamıs cok yanlıs yorumlamıssınız
bıze yapılmasını ıstemedıgımız seyı baskasına yapmayalım dusuncesı tasıyor

asırı tepkı gosteren kımse yok samımıyetlerını sorgulayabılecegımız mecra kısı veya kurumlar da degılız herkes dusuncesını soyluyor mesela sızın destekledıgınız seyı yanlıs gormeme ragmen sıze bıle samımıyetsız dusuncenız var dememıs kımse bende demedım herkesın hayata bakıs acısı cunku

konu sahıbı komsuyu gorunce suslenıyorum , heyecanlanıyorum acaba o da benım gıbı mı dusunuyor gıbı hayal alemınde yasıyor
sız evlı olsanız kocam boyle seyler yapıyor desenız o kocanızdan kurtulmanız ıcın tavsıyeler verırdık mesela sıze... esınız komsuyu gorunce suslensın ıstemezsınız degıl mı ? kım ıster kı ? eger koca lanet bırıyse zaten bosanmalı kısı, bır baskasını gorunce heyecanlanıp suslenıyorsak kalbımızde zaten bıtmıstır o evlılık ve sevgı yıne bosanmalı kısı

bu kısıye sen napıyorsun kendıne gel sacmalama demek sert tepkı degıl dogru tepkıdır cunku oluru yoktur
bıze yapılmasını ıstemedıgımız seyı baskası yasasın ıstemeyız cunku
hak sevgısı haksızlıga ugramaktan korkmaktır cunku

sımdı anladınızmı o sozun aslında ne kadar degerlı oldugunu :)

babacim siz kafayi mi yediniz, kadin komsusunun kocasini hayal edip adamin hareketlerine anlam yukluyor bunun nesini normallestiriyorsunuz? nesine anlayis bekliyorsunuz?

sanki bu foruma uye olurken “butun konu sahiplerini pohpohlayacagima and icerim” gibi bir sey imzaladik hale bak. isteyen istedigi perdeden konusur, konu sahibi de zaten hic utanmiyor kendini savunmaya devam ediyor. ondan cok millet birbirine dusmus. o su an buyuk ihtimalle komsunun kocasinin isten gelmesini bekliyodur camdan bakmak icin ahsjshsjshajshsjsahhsha

erotik heyecan, aşk meşk olmadan yaşamdan kopan insanlardan olabilirsiniz. arzulandığını düşünmeden, hissetmeden yaşarken hayattan zevk alamayan çok insan var. bu insanlar (taleplerini karşılamak çok yorucu olduğundan zamanla yorulacaktır sevgilileri ve öeh diyecektir) uzun süren ilişkilerdeki monotonluğu kaldırmakta zorlanabilir. ilişki bağımlısı olduklarından yeni bir heyecan olmadan da mevcut ilişkiyi bitiremezler. siz de heyecan arıyor gibisiniz. hayalini kurduğunuz ilişki gerçekte yaşanamaz, her heyecan er ya da geç sönümlenir. olgun ilişkilerde başka dinamiklerle yola devam edilir. istesek de istemesek de hepimiz bunu kabul etmek zorundayız. kabul edemeyen ne huzur bulur ne huzur verir. bu durumunuza nasıl hisler, beklentiler, düşünceler sebep oluyor onları anlamaya, dönüştürmeye çalışın.

Ya böyle sinirlenme ama fazla sinir zarar.

Ooo
O sondaki gülen emoji olmasa neyse de onu koydun ya. İşte buna dayanamam ben. Nasıl kaldıracağım bu laf sokmayı. Ben bi gidip ağlayayım, sonra gelirim.

Sözün açıklaması bana ait değil biraz araştırırsanız sözün anlamının benim yazdığım şey olduğunu öğrenirsiniz. Konu sahibine ben de o adamı düşünmemesi gerektiğini bu durumun evli birine yakışmadığını yazdım. ben konu sahibini savunmuşum gibi davranıyorsunuz ben sadece recm eder gibi yorum yapanlara tepki gösterdim. Hak sevgisi haksızlığa uğrama korkusunda gelmesi bencilliktir bu arada sözü asla anlayamamışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…