Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sen başına bela alıyorsun çok mutsuzdan boşan böyle yaparak çocuklarına ihanet ediyorsun yarın birgün büyüdüklerinde anne ve babanın hatası yüzünden önyargı olacak

İstediğinizi hayal edin ama adamım hareketlerinden anlam çıkarmayın. O kısım hiç sağlıklı değil. Adam eşinizi sert görmüştür o varken kızınıza sohbet etmek istememiştir. Yanlış anlaşılmaktan korkmuştur. Adamın size karşı ilgili olması çok uzak bir ihtimal. İmkan varsa boşanıp hayatınıza bakın.

Evet olabilir, düşündüm. Biliyorum böyle bir şey olsa rahatsız olurum ben de. Öte yandan konu sahibinin yerinde de olabilirdim. Bu yüzden öyle düşündüm diye kendini suçlamamalı, bunun yerine bu konuda nasıl davranacağına dikkat etmeli.
Konu sahibi : acaba odami ayni duygulari besliyor". Diye bi cümle kurmuş . Başka da bişey demiyorum. Hiç masum değil. Bi ışık görse neler olur siz düşünün

Şaşkınlıkla okuyorum konu sahibini haklı bulan yorumları. Yapılacak en güzel yorumlar yapılmış zaten yazacak bişey kalmamış. Ama konu sahibini savunan arkadaşa bi daha hatırlatayım sırf komşum için süslenmeye başladım demiş ee yuhhh artık yani. Bunu burda bi kocanın yaptığını duysak ne ahlaksızlığı kalır ne adiligi.

Galiba yazdıklarını unutuyorlar ya biz hepsini kendimiz uydurmuşuz gibi yazıyorlar şoklaea girerek okuyorum 🙈

Hepimiz bir araya geldik bu konuyu düşündük arkadaşın adını kullandık

O kadar masum ki

Bizde iftiracı asan kesen cellat başıyız zaten

Konu sahibi : acaba odami ayni duygulari besliyor". Diye bi cümle kurmuş . Başka da bişey demiyorum. Hiç masum değil. Bi ışık görse neler olur siz düşünün
🤷🏻‍♀️ Umarım en sonunda pişman olacağı bir şey yapmaz

Ben sizin yorumunuza direkt katılmadım yalnız şu emojileri kullanmaya harcayacağınız vaktinizi düşünmeye forumu etkili kullanmaya harcarsanız anlarsınız sizin yorumunuzla direk derdim olsa sizi alıntılardım geçip gittim konu sahibi benden bahsettiği için alıntıladım konu sahibi sizi alıntıladığı için siz de dolaydı yoldan dahil oldunuz buradaki herkese en namuslu sizsiniz şov şu bu yazdığınız için de toplu yorum yazdım geçtim
Emoji kullanmayada düşünmeyede yetiyor benim siz endişelenmeyin. Ayrıca siz bütün yorumlarıma ard arda beğenmedim attığınız için bildirimlerden telefonum kasıyor artık bir salsan yorumlarımı. Ne dert oldu sana bilmiyorum ama

Öff. Buraya kimse yarın ne yesem diye konu açmaz burası bdv. Anonim bir şekilde başkasına anlatamayacağı şeyleri burda anlatıyorlar. Her düşündüğümüz şey çok etik ve doğru olamaz. Konu sahibi de yanlış düşünceler içinde. Mantıklı bir şekilde düşünceleri yazmak yerine “senin kocana da yapsalar ne hissedersin” demek şey gibi..senin anana bacına yapsalar ne hissedersin :KK70: konu sahibinin süslenmesi püslenmesi çok çok yanlış. Aksine geri durması ve komşuyla iletişimini acilen kesmesi gerek. Ama süslenme olayını bile içgüdüsel yapıyor muhtemelen. Burda kimse git o komşuyu ayart yazmıyor ki sadece bazı üyeler daha mantıksal ve yapıcı bir şekilde neden böyle hissettiğini ve ne yapması gerektiğini yazmış. Bazıları da puu ahlaksız işte bu ahlaksızlıktır falan demiş ama kime ne faydası oluyor bu yorumların anlamış değilim.

Bir çoğunun öfkesinin sebebi benim kocamada bir kadın yan gözle bakarsa korkusu. Asla empati yapmıyorlar. Bir söz var: çoğu insanda hak sevgisi haksızlığa uğrama korkusundan gelir. diye onlarda öyle işte.
cogu ınsanda hak sevgısı haksızlıga ugrama korkusundan gelmelı zaten
ben bu yanlısı yaparsam bu karmayı baslatmıs olurum demelı kısı
ben evlıyken baska adama bakarsam onu daha da katmerleyıp daha da cırkınlestırıp bırde evlı erkege bakarsam fantezıler hayaller kurarsam aynı seyı esım de bana yapabılır demelı
ben yanlıs olursam yanlısları cekerım yanlıslarımı dogururum bana da yanlıslar yapılır demelı
yasattıgımız acılar yaptıgımız yanlıslar ıle sınanabılırız sırf bu yuzden bıle daha dogru olmak gerekır

ne olmalı yanı hak sevgısı haksızlıga ugrama korkusundan olmasında ne olsun

normallestıremeye calıstıgınız sey tehlıkelı bırsey
tum dunyada dogru kabul edılen ortak degerler vardır
konu sahıbının evlılıgı bıtmıs zaten coktan
ıcınde bulundugu durum sebebıyle bellıkı saglıklı da dusunemıyor
ona bosanmalısın , ya da yanlıs yola gırıyorsun guzel arkadasım bu boyle olmaz seklınde ıkaz ıle kendıne getırmek varken antin kuntin dusuncelerı normallestırmek daha cok yanlısını desteklemek olur kısıler boyle anlayabılır

destekledıgınız ve savundugunuz seylere bu yuzden dıkkat etmelısınız

Öff. Buraya kimse yarın ne yesem diye konu açmaz burası bdv. Anonim bir şekilde başkasına anlatamayacağı şeyleri burda anlatıyorlar. Her düşündüğümüz şey çok etik ve doğru olamaz. Konu sahibi de yanlış düşünceler içinde. Mantıklı bir şekilde düşünceleri yazmak yerine “senin kocana da yapsalar ne hissedersin” demek şey gibi..senin anana bacına yapsalar ne hissedersin :KK70: konu sahibinin süslenmesi püslenmesi çok çok yanlış. Aksine geri durması ve komşuyla iletişimini acilen kesmesi gerek. Ama süslenme olayını bile içgüdüsel yapıyor muhtemelen. Burda kimse git o komşuyu ayart yazmıyor ki sadece bazı üyeler daha mantıksal ve yapıcı bir şekilde neden böyle hissettiğini ve ne yapması gerektiğini yazmış. Bazıları da puu ahlaksız işte bu ahlaksızlıktır falan demiş ama kime ne faydası oluyor bu yorumların anlamış değilim.
Şu yorumun alnından öpmek istiyorum

Hepimiz bir araya geldik bu konuyu düşündük arkadaşın adını kullandık

O kadar masum ki

Bizde iftiracı asan kesen cellat başıyız zaten
Tabii ki ne sandın ya asla konu sahibi böyle şeyler demedi biz uydurduk niye sırrımızı açık ettin ya
18ED721C-BAEB-4260-9F18-6FE7E87F9E36.jpeg

cogu ınsanda hak sevgısı haksızlıga ugrama korkusundan gelmelı zaten
ben bu yanlısı yaparsam bu karmayı baslatmıs olurum demelı kısı
ben evlıyken baska adama bakarsam onu daha da katmerleyıp daha da cırkınlestırıp bırde evlı erkege bakarsam fantezıler hayaller kurarsam aynı seyı esım de bana yapabılır
yasattıgımız acılar yaptıgımız yanlıslar ıle sınanabılırız sırf bu yuzden bıle daha dogru olmak gerekır

ne olmalı yanı hak sevgısı haksızlıga ugrama korkusundan olmasında ne olsun

normallestıremeye calıstıgınız sey tehlıkelı bırsey
tum dunyada dogru kabul edılen ortak degerler vardır
konu sahıbının evlılıgı bıtmıs zaten coktan
ıcınde bulundugu durum sebebıyle bellıkı saglıklı da dusunemıyor
ona bosanmalısın , ya da yanlıs yola gırıyorsun guzel arkadasım bu boyle olmaz seklınde ıkaz ıle kendıne getırmek varken antin kuntin dusuncelerı normallestırmek daha cok yanlısını desteklemek olur kısıler boyle anlayabılır

destekledıgınız ve savundugunuz seylere bu yuzden dıkkat etmelısınız
Hak sevgisinin haksızlığa uğrama korkusundan gelmesi bencilce bir durum. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek yani. Ucunun size dokunmayacağı haksızlıklarada sizi etkileyebilecek haksızlıklar kadar tepki göstermelisiniz. O söz bunu anlatıyor ama konu bu değil. Ben konu sahibine o adamı düşünmeyi kesmeye çalışmasını evli biri için bunların normal olmadığını vs yazdım sadece aşırı tepki gösterenleri samimiyetsiz bulduğumuda belirttim o birilerine ağır geldi söylediklerim çarpıtılmaya çalışıldı. Ya yarım yamalak okuyorlar ya da okuduklarını anlamıyorlar ben konu sahibini savunmadım sadece bu kadar recm eder gibi yorumlara tepki gösterdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X