Kafamda deli sorular.. nerde yanlış yapıyorum?

CilliSardunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1.032
1.509
133
Herkese merhaba. Nerden başlamam bilemedim.
23 yaşındayım bu zamana kadar en uzun ilişkim 10 ay sürdü ben bitirmiştim. 18 19 yaşındaydım o zaman. Sonra doğru düzgün ilişkim olmadı. Konuşuyoruz tanışıyoruz Başta hersey güzel sonra bi şekilde bahanelerle olmuyor. Başta diyorum kaptırma kendini sonra kaptiriyorum.

Çevreme bakıyorum 8 yıllık ilişkisi olan var. Diyorum nasil oluyor ben nerde yanlış yapıyorum insanlar nasıl bu kadar uzun ilişki sürdürüyor..

Toplumda bi algı var peşinden kosturursan değerli olursun. Oyle mi yapmak gerekiyor acaba ?
Ben hiç öyle olmadım sevdiysem beğendiysem aman kendimi agirdan satıyım diye düşünmedim hiç. Olsun istedim duygularımı belli ettim.

En son görüştüğüm insanla ortak arkadaşlar tanıştırdı. 15 20 gün görüştük buluştuk iki kere. Buluşmadan önce mesajda direk ciddi başladı niyetini açıkça ciddiyim diye söyledi evlilik olarak belirtti ve evlilik konuşuldu. Flört gibi oldu hatta sevgili, kalpli mesajlar vs. Sonra görüştük görüştükyen 1 2 saat sonra otururken fotoğraf falan bakiyorduk bende kafamı omzuna koydum elini attı oda daha sonra parmaklarıyla falan oynadım ( ben dokunarak seviyorum yani hayvan olsun çiçek böcek nasıl diyim cinsel olarak degil de insan olarak öyle seviyorum. Yakınımdaki insanlara da böyle el hareketi yaparım. ) onu da samimi buldum yaptım. Mesajda o şekilde konuşmasak yapmazdım. Tabi sabahlara kadar telefonda konuştuk. Sürekli evlilik konusunda konuşuldu. Neyse sonuç olarak bitti hersey çok hızlı ilerledi dedi kendini çok kaptirdin dedi ( sanki kendi kaptırmadi hiç bisey dememiş herseyi kendim yapmışım gibi) işte daha ağır bi kız mı bekliyordun dedim evet dedi.

Iste bu olaylardan dolayı kendimi suçlu hissetmeye acaba sorun bende mi ben mi acele ediyorum diye düşünmeye başladım.

Evet genel olarak sabırsız bi insanım tez canlıyım yani yapım bu. Acaba karşıdaki insanlara bu yanlış mı anlaşılıyor yani aman istemiyorum diyip biraz kendimi geri tutsam daha mı iyi olacak.

Yani sizden tavsiye istiyorum. . Bende mi sorun yoksa karşıma düzgün biri mi çıkmıyor. Yeni ilişkim olduğu zaman ağırdan alsam daha mi iyi olur?

Frekanslar tutmamış hepsi bu, tutanı bulacaksın. Ağırdan almak istesen de yapamazsın bu kişilik meselesi. Ben çok ağırbaşlıyımdır mesela, ilk buluşmada adamın elini tutan evleniyormuş iki haftaya deselerdi yine de yapamazdım , bana uymaz çünkü

Böyle bir konu açmıştın zaten. En baştan beri tamamen evlilik niyetiyle görüşmek isteyen bir erkeğe bu hareketler hızlı gelebilir evet

Son düzenleme:
Gerçekten benimde hiç ilişki tecrübem olmadı. Ama erkekler afedersiniz ama çok değişik varlıklar. Kendileri brad pitt sanıyorlar bir kız mesaj atınca gereksiz bir özgüvenleri var. Siz en sonki kişiyi rencide eder gibi baksaydınız dinlemeseydiniz ya da telefonla oynasaydınız şimdi köpek olurdu. Yani iyi kızları hak etmiyor erkekler kim iyi olursa kalbini kırıyorlar. Of ne dertlenmişim be.

Bence ilk adımı onun atmasını bekleseydiniz daha iyi olurmuş. Bazen mesajlaşmakla real arasında tutarsızlık olabiliyor. Belliki kendinizi biraz fazla kaptırmışsınız ve ilişki içerisinde olduğunuzu sanmışsınız. Ayrıca günümüzde kalpli yada öpücüklü mesajları arkadaşlar bile birbirlerine yollayabiliyor .

Belki de sevgili olarak değil de arkadaş gibi görüşüp anlaşırmıyız anlaşamazmıyız diye bakmak lazım..2 hafta tanıdığım insana ne seni seviyorum, hoşlandım derim...ne kalpler atarım..ne de başımı omzuna koyarım..yanlış anlamayın sizi kınamıyorum sadece benim için doğru olan bu...normal arkadaş olarak görüşüp kadar vermek en iyisi bence

Her türlü erkek var. Erkekler şunu sever, bunu ister diye belli kurallar yok.
Biz kadinlar nasil birbirimizin kopyasi degilsek, erkekler de degil.

Ben hiç oyle agirdan alayim, gizemli olayim, peşimde koşsun kafasinda biri olmadim ama hicbir erkek "ben daha agir bir kiz" bekliyordum diyip beni terk etmedi. Gayette ilgi, sevgi gordugum guzel ilişkilerim oldu.
7 yillikta evliyim.

Ayrica itici olan kisim daha dogru durust birini tanimadan hemen evlilik muhabbetlerine girmek bana göre. Yerinizde olsam bunu dinlemezdim.

Evet ancak o konuda benim kadar onun da hataları vardı. Onunda ağır olması gerekiyordu.. ondan görmesem bende o şekilde davranmazdim.

Evet. Bundan sonra karşımdaki insan o şekilde yaklaşsa bile daha erken demem lazım deği mi

Bende öyle değilim.. yani şöyle ilk o kısmı ben açmadım o açmasa ben asla acmazdim hiç bi zamanda ne zaman evlenecegiz diye sormadım. Ancak o açtığında daha bunlar için erken diyebilirdim. Bende demedim duygusal yaklaşıp kendimi kaptırdim.

Bu kişiden kişiye değişir. Ben 23 yaşımda nişanlıydım mesela

Olması lazım diye demiyorum nerde yanlış yaptım diye düşünüyorum tekrar yapmamak için. Ayrıca 2 sene sevgilim olmadı uzun zaman sonra görüştüğüm insan oldu yine olmadı.

Evet. Bundan sonra karşımdaki insan o şekilde yaklaşsa bile daha erken demem lazım deği mi

Yani. 15 günde evlenmekten bahseden adama dur daha birbirimizi tanımıyoruz bile demelisin. Tanıyacaksın seveceksin. 23 yaşındasın daha kendine aşık olmak için zaman tanı.

İşte erken diyin yani. Bilmiyorum bana acayip itici geliyor. İlk buluşmada çeyizin hazir mi diye sormuştu bana adamin biri, ne alakaysa sanki gorucuyke tanişmisiz gibi, kendisiyle gorusmeyi surdurmemiştim. Boyle evlilik meraklisi erkekler bana tehlikeli geliyor bilmiyorum tabi benim yaşantim icin uygun degildi en azindan.

Yanlış anlamıyorum teşekkür ederim. Şöyle ki bende hoşlandım vs demedim kalpleri atmadım tabi ki. Mesajlarda kendisi bu şekilde konuşunca bende yan yana gelince içimden o şekilde geldi samimi buldum ve başımi omzuna koydum. Dediğiniz gibi başlasaydı belki de anlaşamadığımızi görüp biterdi. Bende dur demedim akışına bıraktım ve sonuç 0

Kendimi kaptırmak bunu tek başıma yapmadım. Ciddiyet üzerine başlamasa ve arkadaş olarak başlasaydik eminim ki kaptırmazdim. Ama o hayallere girince ister istemez üzüldüm. Söz günü nasıl heyecanlı olurum diye kendi söyledi siz düşünün..

23 yaş evlilik kaygısı gütmek için çok erken bir yaş. Devir değişti evlilik yaşı uzadı. Bence amacınız ciddi düşünen birini bulmaktan ziyade, seveceğiniz, anlaşabileceğiniz, en önemlisi de güvenebileceğiniz birini bulmak olsun. Acele etmeden hemen büyük planlar yapmaya çalışmadan ilerleyin. Baktınız ki “evet ben bu insanla hayatımın geri kalanını geçirebilirim” diyebiliyorsunuz, duygularınız karşılıklıysa ona göre yön alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…