- 27 Mart 2017
- 552
- 662
- 53
- Konu Sahibi gucbendeartik
-
Sosyal medya için şunu söyleyebilirim: Rahatsızsanız engeli basın. Sorulursa da "Canım öyle istedi" dersiniz. Bu kadar basit.
Yani okudum, vakit kaybı olarak nitelendirdim ister istemez. İnsanların sanal hareketlerine mana yüklemek, cümlelerin altını kazmak, kafamda mı kurdum art niyet mi var vb düşünmek bile cidden vakit kaybı.
Ben sanala pek önem vermem aktifte kullanmam hatta öyle laf sokmalı falan bişiler yazan edenlere aynı böyle düşünürüm. Ama gerçekten gözüme battı şimdi durduk yere engelleyipte aa bak bak kızım özgüveni yok hemen sildirdi bizi densinde istemedim.
Neden bu kadar karışık anlatmışsın?
İliskin mi var evlimisin anlmadim?
Bence hepinizin çok boş vakti var. Yoksa böyle saçma sapan şeylerle uğraşmaz,gereksiz şeylere bu kadar anlam yüklemezdiniz. Erkek arkadaşının yoğun bir işi yok belliki. Olsa bu işlere kafa yormazdı bence. Yani ben eşimin iş temposunu düşününce bana garip geldi erkek arkadaşının tutumu. Yapacak o kadar iş olsa o bunu dedi,bu bu yorumu yaptı bla bla demez. Sende bence çok kafayı takma. İstemiyorsan görüşmezsin olur biter.
Bir eşim bir sevgilim yazmışsın ne olduğunu bileydik iyiydi...
Evde yapılan sıkıcı Doğum günü partilerinden başka sevgiliniz size ne yaşatıyor ki elalemin içi burulsun? Akşam yemeğini Londra da mı yiyorsunuz ne mesela. Bence sizde kendinizi aşırı önemseme hastalığı var. Evet fena halde kafanızda kuruyorsunuz muhtemelen Ayşe’yle Fatma’nın umrunda değilsinizSevgilim gerçekten güzel şeyler yaşatıyor bana maşallah ki herşeyimi sosyal medyada paylaşan bir insan değilimdir. Ben kendileri böyle şeyler yaşamıyor diye içleri buruldu diye düşündüm. Kötüde düşünmek istemiyorum.
Bu cevaba çok güldüm :))Evde yapılan sıkıcı Doğum günü partilerinden başka sevgiliniz size ne yaşatıyor ki elalemin içi burulsun? Akşam yemeğini Londra da mı yiyorsunuz ne mesela. Bence sizde kendinizi aşırı önemseme hastalığı var. Evet fena halde kafanızda kuruyorsunuz muhtemelen Ayşe’yle Fatma’nın umrunda değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?