Gebeliğe Hazırlık Kafama takmamak için neler yaptınız:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mihrimahayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
141
71
48
34
Bu ay karar aldım ve kafama takıp stres yapmayacağım. Hani o ümidi kestiğiniz anda hamile kalanlar siz neler yaptınız da kafanıza takmadınız?:(

O benim sıkı takip ve çalışmalarım sonucu olmayınca dr larda aklımı bulandırınca kendimi bu ay yapacam nodundan çıkardım ve uzun vade koydum temmuz ayıydı dört beş ay deniycem olmazsa tedavi klomen çatlatma iğnesi vs kullanıcam dedim. Tatildeydik tadını çıkardım gezdim tozdum bol bol eve döndük adet olmayı bekliyordum ödem vs varsa gitsin tartılayım cilt bakıma gideyim diye . çıkarmıştım hamileliği planlarımdan başka şeylere odaklanmıştım ama bir türlü adet olamadım 6 haftalık hamileymişim meğer :)

O benim sıkı takip ve çalışmalarım sonucu olmayınca dr larda aklımı bulandırınca kendimi bu ay yapacam nodundan çıkardım ve uzun vade koydum temmuz ayıydı dört beş ay deniycem olmazsa tedavi klomen çatlatma iğnesi vs kullanıcam dedim. Tatildeydik tadını çıkardım gezdim tozdum bol bol eve döndük adet olmayı bekliyordum ödem vs varsa gitsin tartılayım cilt bakıma gideyim diye . çıkarmıştım hamileliği planlarımdan başka şeylere odaklanmıştım ama bir türlü adet olamadım 6 haftalık hamileymişim meğer :)
ne güzel darısı bze inşallah:)

Aslında kafayı baska şeyle mesgul edince gercekten oluyo. Bende esimle ayrılmıştım. 3 ay boyunca hiç görüşmedik. Sonra barıştık falan. Hemen gebelik dusunmeyecem diye şartladim kendimi. Bir de baktımki bebiş gelmiş. Com zamansız geldi ama gelene git denmez😄 hoş gelmiş ne diyelim

Bu ay karar aldım ve kafama takıp stres yapmayacağım. Hani o ümidi kestiğiniz anda hamile kalanlar siz neler yaptınız da kafanıza takmadınız?:KK43:
Resmen olmuyo artık diye doktora gitmeye karar verdim gittim de sonrasında doktor bir haftaya adet olursun dedi o bi hafta hiç düşünmediğim için nasip oldu çok şükür gerçekten düşünmemek kafaya takmamak okadar önemliymiş ki

Back