• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi yardım

melissa-35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2024
28
1
1
28
30 ocakta antibiyotike başladım doktor bir tane fitil iki de ağızdan alınan antibiyotik yazdı haplardan bir tanesi üç gün fitil de üç gün sürdü diğer antibiyotik de normal kullandım sabah akşam olarak kullandığım adet takvimine göre 13 Şubat’ta adet olmam gerekiyordu fakat şu an altı gün gecikti gösteriyor zaten Ocak ayında 15 de olmuştum adet kafam çok karışık çocuk sabhipi olmak istiyoruz aman antibiyotik kullandığım için hiç ümidim yok ama gecikince de gecikmesi normal mi bilmiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum benim gibi sorun yaşayan var mı cevaplarsanız çok mutlu olurum lütfen aynı durumu yaşılanlar oldu mu antibiyotik kullandığı halde hamile kalan var mı veya gecikmesi normal mi

Bence önce bir test yapıp duruma bakın. Eğer gerçekten hamile iseniz doğacak çocuk bir şekilde doğuyor ilaçla son bulacak veya başka birşey olabilecek bir durum değil ne ilaçlar kullananlar var yavrularına sağ salim kucaklarına alıyorlar. Siz hala kullanmaya devam ediyor ve böyle bir şüpheniz varsa ilacı bırakın. Test yapın hatta kan testi verin bence daha güvenilir

30 ocakta antibiyotike başladım doktor bir tane fitil iki de ağızdan alınan antibiyotik yazdı haplardan bir tanesi üç gün fitil de üç gün sürdü diğer antibiyotik de normal kullandım sabah akşam olarak kullandığım adet takvimine göre 13 Şubat’ta adet olmam gerekiyordu fakat şu an altı gün gecikti gösteriyor zaten Ocak ayında 15 de olmuştum adet kafam çok karışık çocuk sabhipi olmak istiyoruz aman antibiyotik kullandığım için hiç ümidim yok ama gecikince de gecikmesi normal mi bilmiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum benim gibi sorun yaşayan var mı cevaplarsanız çok mutlu olurum lütfen aynı durumu yaşılanlar oldu mu antibiyotik kullandığı halde hamile kalan var mı veya gecikmesi normal mi
Neden antibiyotik kullandın diye ümidin yok sana biraz ümit olayım o zaman 😃 tam bir hafta boyunca çipro kullandım hemde tam yumurtlama dönemimde sonra bol bol akıntım oldu dedimki antbiyotik enfeksiyonu çözdü her haşde ondan adet günümde akıntı yoğunlaştı ped taktım gezdim sürekli bi sancı her seferinde dua ederek lavaboya girdim inşallah olmamışımdır diye ve sonuç şu an 7 haftalık hamileyim

Back
X