Kafama takılıyor

Esilaadamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
57
12
30
Evlat acısı herşeyden farklı diyorlar tecrübe etmedim ama edenleri gözlemledim
Ama kafama takılan konu şu ben eşimi de annemi de evladım kadar çok seviyorum şimdi eşim ölse ben daha mı az uzulecegim yada annem ölse daha mı az uzulecegim evlat acısının farkı ne denli adi yok biliyorum ama farkı nedir eşimle çocuğumu asla ayırmam eşim yeri gelir daha önceliğim olabilir yeri gelir evladım eşimi çok seviyorum o benim ruhum evladım da parçamız farkı ne

Siz neden hep boyle seyleri sorgulayan konular aciyorsunjz yok evlat sevgisi neden baska yok evlat acisi neden baska vsvs … belki 9 ay karninizda tasiyip ona hayat verdigniz icindir esinizi karninizda tasimadiniz degil mi

Siz neden hep boyle seyleri sorgulayan konular aciyorsunjz yok evlat sevgisi neden baska yok evlat acisi neden baska vsvs … belki 9 ay karninizda tasiyip ona hayat verdigniz icindir esinizi karninizda tasimadiniz degil mi
Belki kitap yazıyorum belki araştırıyorum cevap vermek zorunda değilsiniz ki

Ya hu ne kadar saçma kıyaslar bunlar ! Annemi babamı kaybettim günde 100 ekmek açan anneannem bir günde yatalak oldu, her gün çarşı pazar gezen dedem hastaneden hasteneye gitti.. biz toparlandık evlendik barklandik çoluk çocuk sahibi olduk ne anneannem ne dedem bizim gibi hayata dönemedi.

Basınız sağolsun

Ebru şallı harun tan ile evliyken bir röportaj vermişlerdi muhabir ikisine de sordu eşiniz mi çocuğunz mu diye ikiside önce eşim gelir dedi sonra ne oldu boşandılar ebru şallı kendine başka bir koca buldu o evladımdan önce gelir dediği adama duyduğu sevgi çöp oldu unuttu gitti.. gitti ama aynı zamanda evladını da kaybetti yeri doldu mu veya birbaşkası doldurabilir mi ? Asla

Saçma sapan bir soru

Efendim cevabınız için teşekkürler fakat bu beni ilgilendirmiyor beni sorduğum soru ilgilendiriyor

Efendim cevabınız için teşekkürler fakat bu beni ilgilendirmiyor beni sorduğum soru ilgilendiriyor
Buda sordugunuz soruya bir cevap niteliginde degil mi napsin insanlar evladini kaybeden anneler babalar gelip burada acisinin tarifini mi versin size sizin pskolojik tedavi olmaniz şart bırakın şu yazar ayaklarını böyle bir seyi sorup da cevap bekliyor olabilmeniz bile dehset ya

Kapatilmali bu konu

Tamamen yanlış anlıyorsunuz ama yinede teşekkürler

Ya dalga geciyor ya akliyla arasi iyi degil ne yazari ya sacmaliyor

Mune lütfen bakarmısınız bayan resmen evladını kaybetmiş ebeveynlerden acılarının tarifini istiyor .. dehşet birşey bu el atılmalı diye düşünüyorum

Bence bu konu acilen siteden silinmeli. Tanımadığımız biri bile öldüğünde içimiz burkuluyor insanlar burda size kaybettiği anne babalarının, eşlerinin, evlatlarının acısını mı anlatsın? Ama bu küstah sorunuzun cevabını şöyle vereyim; evlat insanın kendi parçasıdır kılına zarar gelse insan korkar. Siz eşinize körü körüne bağlanmışsınız ki bu yanlış -aşık olmakla sevmekle alakası olmayan bir bağlılık bu- umarım cocugunuz yoktur ve hiç bu acıyı yaşamazsınız..

Siz en iyisi terapi alın. Sürekli evladınızın sevgisiyle ilgili konu açıp duruyorsunuz.

Çocuğunun Allah korusun ölümünü aklına getirip bunun acısını tartmak, tartışmaya açmak çok korkunç ve tehlikeli bir durum.

Çevrenizden bir yetişkin mi size biz senin hayatında evladından daha önemliyiz diye konuşuyor yoksa siz mi kendi kendinize bunu karşılaştırıyorsunuz bilmiyorum ama bu düşünceler böyle normal sıradan düşünceler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…