çok alengirli işler bunlar
bak hiç bu açıdan bakmamıştım sağolasın
kulaklarını kapa ve içinden geleni yap yanlışta olsa senin verdiğin karar yanlışın olsun .
kulaklarını kapa ve içinden geleni yap yanlışta olsa senin verdiğin karar yanlışın olsun .
gülmüşsün ama bence işi birazda alengirli yapan sensin lamia.mecbur musun o adamla evlenmeye.nişanlandığında dahi ayrılan insanlar var.o arkadaşının yanaklarından öpüyorum.aynen bende öyle düşünüyorum.sırf böyle kötü oldu diye döneceksen ona.dönme.dönersen sende oda çok yıpranacaksınız.gene aynı sözleri söyliyeceğim. 3-4 günde karar vermek zorunda değilsin.rahat ol.hayatın söz konusu sonuçta.artı ikilemde kaldığına göre zaten pekte o adamla evlenmeye istekli değilsindir.belki sadece sırf hayatın akışına uymak içinyapacağın bir evlilikti.sırf eskisinden umudunu kestiğin için.eskisi güvenini kazanırsa kuşkularından kurtulacaksıda belkieskisini geçtim bu yeni adam pek sana uygun değil gibime geliyor.ne demek öldürmeyi düşündüm.şaka olsun diye böyle bir söz söylenir mi.ayrıca eski sevgilinede artık inandım.baksana herkesi endişelendirmiş durumu.
birde felaket tellalığı yapmağım ama sırf gelmeyin demekten çekindiğin için daha emin olmadan nişanlanacaksın bu gidişle ve olaylar büyüyecek.
sızın aılenızın eskı erkek arkadasınızdan haberı varmı ?
mezhep farklılıgı var dıyorsunuz aılenız bu durumu nasıl karsılıyor
ee canım şuan aklındaki fikir nedir ?
Ne düşünüyorsun ?
isteme işini ertelemek ve bir süre kafamı dinlemek istiyorum
En güzeli canım
alel acele karar verme.
Evlilik bu şakaya gelmez..
Doğru kişiyi bulman ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?