Kafam karmakarışık doğru karar veremiyorum

sızın aılenızın eskı erkek arkadasınızdan haberı varmı ?
mezhep farklılıgı var dıyorsunuz aılenız bu durumu nasıl karsılıyor

bak hiç bu açıdan bakmamıştım sağolasın

gülmüşsün ama bence işi birazda alengirli yapan sensin lamia.mecbur musun o adamla evlenmeye.nişanlandığında dahi ayrılan insanlar var.o arkadaşının yanaklarından öpüyorum.aynen bende öyle düşünüyorum.sırf böyle kötü oldu diye döneceksen ona.dönme.dönersen sende oda çok yıpranacaksınız.gene aynı sözleri söyliyeceğim. 3-4 günde karar vermek zorunda değilsin.rahat ol.hayatın söz konusu sonuçta.artı ikilemde kaldığına göre zaten pekte o adamla evlenmeye istekli değilsindir.belki sadece sırf hayatın akışına uymak içinyapacağın bir evlilikti.sırf eskisinden umudunu kestiğin için.eskisi güvenini kazanırsa kuşkularından kurtulacaksıda belkieskisini geçtim bu yeni adam pek sana uygun değil gibime geliyor.ne demek öldürmeyi düşündüm.şaka olsun diye böyle bir söz söylenir mi.ayrıca eski sevgilinede artık inandım.baksana herkesi endişelendirmiş durumu.

birde felaket tellalığı yapmağım ama sırf gelmeyin demekten çekindiğin için daha emin olmadan nişanlanacaksın bu gidişle ve olaylar büyüyecek.

kulaklarını kapa ve içinden geleni yap yanlışta olsa senin verdiğin karar yanlışın olsun .

kulaklarını kapa ve içinden geleni yap yanlışta olsa senin verdiğin karar yanlışın olsun .

evet sanırım artık sadece kendi iç sesimi kalbimi dinleyeek hareket etmeliyim. o üzülür mü bu ne der ailem ne düşünür derken kendimi yıprattım yeter ya. sağolasın arkadaşım

çok hatalıyım çok. birinden ayrıldım içimde acısı varken gittim sadece beğenmiş olduğım biriyle görüştüm. üstelik bana hiç uygun olmayan biri. şimdi vazgeçemiyorum çünkü uygun olmasada çok iyi bir insan bana değer verdi değerli hissettirdi ve istmeye 4 gün kala bırakılmayı hak etmedi. eskisi aslında çok şey hak etti beni zamanında üzdü ama onunda şimdiki hali beni çok üzüyor. gerçekten pişmen bunu anladım. bir de ne olursa olsun ona kıyamıyorum çünkü sevgisi bitmedi. bitirmekte istesem bitmedi işte

sızın aılenızın eskı erkek arkadasınızdan haberı varmı ?
mezhep farklılıgı var dıyorsunuz aılenız bu durumu nasıl karsılıyor

evet vardı. sadece sen bilirsin anlaşabilirim diyorsan sorun yok ama iyi düşün dediler

tabi daha isteme işini ertelediğimden erkek arkadaşımın haberi yok. pazartesiden beri kavgalıyız o da aramadı. bende böylece zaman kazanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…