- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi derinnefes
Bana kahır verme ne demektir ya. Bir erkeğe karısı ne yapar da kahreder. Aldatırsa heralde. çiçek beklemek, özel günde kutlama beklemek kahır vermek miymiş. :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maelsef ikimizde farklı bakıyoruz, oişe gidiyorsa, işten doğrudan eve geliyorsa, yani kahve vs uğramıyorsa, sigara ve alkol almıyor, yan gözle kimseye bakmıyorsa, sana sahip cıkıyorsa bu kocalık demektir. Benim de susup bunlara şükretmm gerekki gerçkten şükrederim. artıları daha fazladır gözümde ama bu da büyük bir problem. o da hep öyle istemış ama beni sevmiş..
Ne yazıkki malesefki diecek bişim yok..boşanırım ama pişman olmaktan korkuyorum, daha kötüsü olur die..
Aynen sinirlenince gözü hiçbişi görmuyor. Birbirimizi seviyor muyuz artık onu bile sorgulamaya başladım..kendi sevgimden eminim ama bu kdar alttan alıp susup kaderim böyleymiş demek istemıyorum, zaten bu hafta gittim bu haftasonu düşünmuyorum gitmeyi, geçmiş konuma bakarsanız kırgınlıgım cok fazla..bana cok iyi davranıyor şimdi mesela, ama bana o bile itici geliyor.
Aynen benmde beklentilerim ondan öteye geçmedi, ama seni seviyorum kelimesini bile sölememiştir, zaten buna alıştım ama sürekli üstüme gelerek sen şükretmeyi bilmıyorsun sana sarılıyorum bu bile yetmeli sana dıyor. gerçekten de tartışsak bile hep bana sarılarak uyumuştur. yeri gelir kahvaltı hazırlar, temizlik yapar, yemek bile yapar. Ama işte neden böyle diyor, konuşuyor anlamıyorum.
Yazım tarzınızdan çok aklı başında bir kadına benziyorsunuz aslında aynı korkuları her kadın yaşıyor ben bile ilişkimden ayrılırken "ya daha iyisini bulamazsam ya kimse birdaha beni bu kadar sevmezse" korkusu yaşıyorum..ama hepte daha iyisi bulunuyo biliyomusunuz? Tabiki hiçbir ayrılık tek taraflı değildir ancak siz ona gerçekten büyük hatalar yapmayıp ,elinizden geleni yaptıysanız (ki bence yapmışsınız) zaten bu insan asla değişmez olan sizin gençliğinize,duygularınıza olur..sizde duygularınız körele körele çocuklarınız için tahammül ettiğiniz ev arkadaşlığınımı tercih ediceksiniz yoksa cesur olup aşk çocuklarına sahip olmayı size değer veren bir hayat arkadaşına sahip olmayımı??
Evet malesef benim de zoruma giden o zaten onun gibi birini istiyor, daha konuşmayı düşünmuyorum bu konu hakkında cunku bir daha açmamak üzere sordum son sorumu.. Ama eminim bir dahaki tartışmamızda ipler tamamen kopacak cunku ben eşimin istediği gibi olamıyorum.
Evet özel gün de birşey beklemek, şuraya gidelim demek bunlar olmayınca surat yapmak kahırmış..Bana kahır verme ne demektir ya. Bir erkeğe karısı ne yapar da kahreder. Aldatırsa heralde. çiçek beklemek, özel günde kutlama beklemek kahır vermek miymiş. :26:
bu saydıklarınız zaten onun kocalık görevleri o zaten böyle bir koca olmak zorunda bunun için bşr de sizden şükür beklemesin tamam allah razı olsun yine de iyi koca olmaya çalışıyor ama bu durumun bir de manevi yönü var bir çiçek almak bile sevgiyi gösterir evliliği canlı tutar ki siz ayrısınız bir de önceki konularınıza da baktım gelmemesi otobüse binmenizi istemesi falan yanınıza annesigili alıp getirmesi başbaşa kalmak için uğraşmaması siz bu adamın sizi gerçekten sevdiğine emin misiniz seven koca her fırsatta karısının yanında olmak için uğraşmaz mı
Canım sana şeytan vesvese vermesin. Canını sıkma. Hangi erkek kahvaltı hazırlar hangisi temizlik yemek yapar. Erkekler istemse sevmese yapmaz bunları. Herkesin sevme biçimi başka. Evet biz kadınlar erkek romantik olsun istiyoruz ama olmuyor. Benimki misal gey gibi mi olayım diyor. O kadar da yumuşak olamazmış. Benimkinin de temizliği ne kahvaltısı ne seni seviyorumu var. O söylemiyor mu? Ben söylüyorum. Benim onu sözlerimle seviş biçime alıştırıyorum. Bu sefer ben söylemeyince onda beklenti oluyor söyliyeyim diye o söylemeye başlıyor.
Seni sevmese bunu sana gösterir. Bizim gibi karmaşıklığı yok bence onların. Şeytan sana sen boş kalınca fısıldıyor. Eşine de öyle. Bu yüzden boş kalmayın. Bir an önce aynı şehre geçinnya da biriniz artık her sabah ve akşam 1.5 saatlik fedakarlığı göze almalı.
Evet özel gün de birşey beklemek, şuraya gidelim demek bunlar olmayınca surat yapmak kahırmış..
Ya ben çiçeği de geçtim inann almasın, ama bişi desin ya..ben cuma akşamı saat 10 da evde oldum onda bile karşılamaya gelince beni orada bekleme araba oraya dönecekse orada bekle bilmem ne.. ben de hoşbulduk kocacıgım dedim, 3 saatlik yoldan sonra bunları duymak pek hoş değil ama bir dahakıne yaparım dedim. eşim için bunlar önemli cin gibi olucaksın yolun neresnde beklıceğini bileceksin. İşte benim de sorguladıgım nokta o..ona sordugum da verdiği cevao sevmesem seni eşim olarak kabul edermıydım? ama hissetmıyorum sevgisini, sevdiğini,..
Bu da olabilir.. ama durduk yere vesvese yapmıyorum, sanmıyorum yani..tamam ben sölim, söyluyorum zaten..ama 2 gun sonra kavga edınce artık onlarında bir önemi kalmıyor kendimle bile çelişiyorum susuyorum artık...
onun gibi birini istiyor diyerek kendine haksızlık ediyorsun. o geçmişte kaldı eşin seninle evlendi.. erkekler sabır ister. seni kabullenme aşamasını atlatamamış bence. ilk zamanlar kıyas yapması normal ama sabretmelisin zamanla seni tanıyacak anlayacak ve olduğun gibi kabullenecek. ben de eşimden çok hediye bekler beni sevdiğini göstermesini bekler dururdum ama o yapmazdı , yapısında yok. ne ben onu değiştirebiliyorum ne o beni.. şimdi birbirimizi beklentilerimizi biraz daha anlayabiliyoruz. çok da hoş olmayan bir durum ama elimdekiyle yetinmeyi öğrendim. 5. yılımdayım bu sene doğum günümde ne istediğimi söyledi ben de tablet dedim. internetten seçtim aldı. her erkek o nazik eşinin etrafında pervane olan canım cicim diyenlerden olmuyor, bize de daha odunsu kısmı nasip olmuş. işşş kabullenebilmekte. o seni olduğun gibi kabul eder, sen de onu olduğu gibi kabul ederseniz sorunlarınız azalacaktır. evlilik danışmanına gitme konusunda hemfikirseniz bu iyi bir adım olacaktır.
eskı defterlerı acmanız cok saçma olmuş. hem sorup hem neden boşanmayı duşundunuz kı....hem boşanmayı duusundurecek bır cevapta görmedım okadar.bence saçmalamayın.eşınızın yanınıza gelmemesı,ilgsizliği vs vs onemlı sorun tabıkı ama her sorunda eskı defterlerın gundeme gelmesı cok yanlış.hepımız dusunuruz belkı acaba esım onla evlenseydı vs vs benle evlendı vs vs dıyede bunu sormayız.nıye aklına getırıyorsunuz kı....çok yanlış..hıç gerek yok
Merhabalar,
2 yıllık evli sayılırım. Eşimden öğretmen oldugum için şu anda ayrıyım, atamam 1.5 saatlik uzağa cıktı. Geçen haftalarda sen gel ben gel muhabbeti olunca aramızda (konuyu uzatmamak amacıyla çok açmıyorum, önceki konularımda var) tartışma başladı ve büyüdü. eşim ben böyle kahır görmedimm senin duygusallıgın beni mahvediyor boşanalım dedi. Ben de hiçbir karşılık vermeyerek olur anlamına getirdim, fakat daha sonra fırtına duruldu ve aramız düzeldi, eşim 23 nisanda yanıma geldi. Bu arada konu üzerine muhabbet açılmadı fakat eşim bana oldukça iyi davrandı. Bu haftasonu da ben gittim evime. Bugün aramızda bir konuşma geçti, o tartışma mevzusu açıldı ve bana yine dedi kahır etme bana, yok bana çiçek al, özel günümü hatırla, ilgi göster deme dedi, ne diyosam yap işte, tamam de, yetin dedi. Ben yetinmeyen bir insan değilim eşimden birşey istediğimde imkanımız varken yapmadıgında üzülyorum ve bunu da yansıtıyorum, yanıma gelmemesi gibi altında araba varken, kalıcak yer varken, maddi durumumuz ve sağlıgımız iyiken. Onun isteği ise isteği olmayan, birşeye hayır dediğinde anlayış gösteren, kendi istediğinde karşı çıkmayacak, karşısında mazlum duracak bir kişi. Ben de sen boşnmadan bahsetmeyip her evlilikte olur bu tür şeyler diyip kolay atlatmamıza yardımcı olsan belki konu o kdr büyümeyecek dedim. Sonra eski sevgilin boşandıgı içinmi bu kdr kolay söylüyorsun nasıl olsa anternatifim var diye filan. alakası yok boşandıgını da bilmıyordum dedi. Her neyse aradan zaman geçti peki dedim ben olmasam kim olsa senin istediğin gibi biri olur dedim . senle tartıştıgımız zamanlarda o kız olsa daaha iyi olurdu dediğim oldu dedi. gerçekten kız dışardan bakıldıgında eşimin istediği gibi makyaj yapmaz, kendine bakmaz, başı öne eğik gezen, açık giyinmeyen, gülmeyen bir kız. Her neyse eşim konuştu etti ben dedi onu bekle desem 1 saat beni beklerdi sesini bile cıkarmazdı dedi ben de nie ayrıldın o zaman ayrılmasaydın dedim, o da birşeyler olmayınca olmuyor dedi. üzldüm üzüldüğümü anlayınca tabiki ben karımı cok sevıyorum ama inanıyorum bana kahır yapmayacak dedi ve sarıldı.. sonra ben akşam üstü otobüse binicektim sana bişi sorcam dedim..şİMDİ olsa mesela o kızı istermisin yanibbb öyle bir şansın var gidermisin dedim dediki benm eşim var ve benim hayatım var herkesin kendi hayatı var dedi, ben yaptıklarımdan pişman değilim dedi. Ben onu sevdiğim için onu istemıyorum ya da o benim aklımda değil dedi. Karım benim onu sevdiğimi bilecek benden güzel söz, süpriz filan beklemeyecek dedi.
Ama kafam cok karıştı , eşimden bu olaylar yüzünden soğudugumu hissettm ve kendimce bir çıkış yolu bulamıyorum. SZİin yorumlarınızı alabilr miyim?
Evet onun geçmişte kaldıgını ben de bilyorum, belki de dedikleriniz cok mantıklı geldi. benim eşim de öyle sen seç ben alayım ama onu bile hemen almaz dur bakalım tamam deriz beklerimki keyfi gelsin alsın..benimde öğrenmem gerek yetinmeyi, ama onun da beni kabullenmesi gerek en azından duygusal olmamı kabullenmek istemıyor..
Boşanmayı düşünmem sadece o cevaplardan değil gecen hafta olan tartışmamızda kendisi söledi ve ben ondan ayrı kaldıgım 1 hafta boyunca evet boşanmak bizim için en doğrsu dedim cunku hala öyle düşünyrm aynı karakterde insanlarız anlaşmamız zor inatcı ve gururluyuz ikimizde dediğim dedik pire için yorgan yakanlardanız. değişemıyoruz, ben istesem bile değişmeyi o da yetmeyecek daha fazla bekleyecek benden.
evet gündeme getirmemem gerekti ama napim cıktı ağzımdan bir kere..
Evet onun geçmişte kaldıgını ben de bilyorum, belki de dedikleriniz cok mantıklı geldi. benim eşim de öyle sen seç ben alayım ama onu bile hemen almaz dur bakalım tamam deriz beklerimki keyfi gelsin alsın..benimde öğrenmem gerek yetinmeyi, ama onun da beni kabullenmesi gerek en azından duygusal olmamı kabullenmek istemıyor..
allah aşkına eşiniz sorsa size bunu eski sevgilinizle ilgili olarak buna ne cevap verirdinizmerhabalar,
2 yıllık evli sayılırım. Eşimden öğretmen oldugum için şu anda ayrıyım, atamam 1.5 saatlik uzağa cıktı. Geçen haftalarda sen gel ben gel muhabbeti olunca aramızda (konuyu uzatmamak amacıyla çok açmıyorum, önceki konularımda var) tartışma başladı ve büyüdü. Eşim ben böyle kahır görmedimm senin duygusallıgın beni mahvediyor boşanalım dedi. Ben de hiçbir karşılık vermeyerek olur anlamına getirdim, fakat daha sonra fırtına duruldu ve aramız düzeldi, eşim 23 nisanda yanıma geldi. Bu arada konu üzerine muhabbet açılmadı fakat eşim bana oldukça iyi davrandı. Bu haftasonu da ben gittim evime. Bugün aramızda bir konuşma geçti, o tartışma mevzusu açıldı ve bana yine dedi kahır etme bana, yok bana çiçek al, özel günümü hatırla, ilgi göster deme dedi, ne diyosam yap işte, tamam de, yetin dedi. Ben yetinmeyen bir insan değilim eşimden birşey istediğimde imkanımız varken yapmadıgında üzülyorum ve bunu da yansıtıyorum, yanıma gelmemesi gibi altında araba varken, kalıcak yer varken, maddi durumumuz ve sağlıgımız iyiken. Onun isteği ise isteği olmayan, birşeye hayır dediğinde anlayış gösteren, kendi istediğinde karşı çıkmayacak, karşısında mazlum duracak bir kişi. Ben de sen boşnmadan bahsetmeyip her evlilikte olur bu tür şeyler diyip kolay atlatmamıza yardımcı olsan belki konu o kdr büyümeyecek dedim. Sonra eski sevgilin boşandıgı içinmi bu kdr kolay söylüyorsun nasıl olsa anternatifim var diye filan. Alakası yok boşandıgını da bilmıyordum dedi. Her neyse aradan zaman geçti peki dedim ben olmasam kim olsa senin istediğin gibi biri olur dedim . Senle tartıştıgımız zamanlarda o kız olsa daaha iyi olurdu dediğim oldu dedi. Gerçekten kız dışardan bakıldıgında eşimin istediği gibi makyaj yapmaz, kendine bakmaz, başı öne eğik gezen, açık giyinmeyen, gülmeyen bir kız. Her neyse eşim konuştu etti ben dedi onu bekle desem 1 saat beni beklerdi sesini bile cıkarmazdı dedi ben de nie ayrıldın o zaman ayrılmasaydın dedim, o da birşeyler olmayınca olmuyor dedi. üzldüm üzüldüğümü anlayınca tabiki ben karımı cok sevıyorum ama inanıyorum bana kahır yapmayacak dedi ve sarıldı.. Sonra ben akşam üstü otobüse binicektim sana bişi sorcam dedim..şimdi olsa mesela o kızı istermisin yanibbb öyle bir şansın var gidermisin dedim dediki benm eşim var ve benim hayatım var herkesin kendi hayatı var dedi, ben yaptıklarımdan pişman değilim dedi. Ben onu sevdiğim için onu istemıyorum ya da o benim aklımda değil dedi. Karım benim onu sevdiğimi bilecek benden güzel söz, süpriz filan beklemeyecek dedi.
Ama kafam cok karıştı , eşimden bu olaylar yüzünden soğudugumu hissettm ve kendimce bir çıkış yolu bulamıyorum. Sziin yorumlarınızı alabilr miyim?
Merhabalar,
2 yıllık evli sayılırım. Eşimden öğretmen oldugum için şu anda ayrıyım, atamam 1.5 saatlik uzağa cıktı. Geçen haftalarda sen gel ben gel muhabbeti olunca aramızda (konuyu uzatmamak amacıyla çok açmıyorum, önceki konularımda var) tartışma başladı ve büyüdü. eşim ben böyle kahır görmedimm senin duygusallıgın beni mahvediyor boşanalım dedi. Ben de hiçbir karşılık vermeyerek olur anlamına getirdim, fakat daha sonra fırtına duruldu ve aramız düzeldi, eşim 23 nisanda yanıma geldi. Bu arada konu üzerine muhabbet açılmadı fakat eşim bana oldukça iyi davrandı. Bu haftasonu da ben gittim evime. Bugün aramızda bir konuşma geçti, o tartışma mevzusu açıldı ve bana yine dedi kahır etme bana, yok bana çiçek al, özel günümü hatırla, ilgi göster deme dedi, ne diyosam yap işte, tamam de, yetin dedi. Ben yetinmeyen bir insan değilim eşimden birşey istediğimde imkanımız varken yapmadıgında üzülyorum ve bunu da yansıtıyorum, yanıma gelmemesi gibi altında araba varken, kalıcak yer varken, maddi durumumuz ve sağlıgımız iyiken. Onun isteği ise isteği olmayan, birşeye hayır dediğinde anlayış gösteren, kendi istediğinde karşı çıkmayacak, karşısında mazlum duracak bir kişi. Ben de sen boşnmadan bahsetmeyip her evlilikte olur bu tür şeyler diyip kolay atlatmamıza yardımcı olsan belki konu o kdr büyümeyecek dedim. Sonra eski sevgilin boşandıgı içinmi bu kdr kolay söylüyorsun nasıl olsa anternatifim var diye filan. alakası yok boşandıgını da bilmıyordum dedi. Her neyse aradan zaman geçti peki dedim ben olmasam kim olsa senin istediğin gibi biri olur dedim . senle tartıştıgımız zamanlarda o kız olsa daaha iyi olurdu dediğim oldu dedi. gerçekten kız dışardan bakıldıgında eşimin istediği gibi makyaj yapmaz, kendine bakmaz, başı öne eğik gezen, açık giyinmeyen, gülmeyen bir kız. Her neyse eşim konuştu etti ben dedi onu bekle desem 1 saat beni beklerdi sesini bile cıkarmazdı dedi ben de nie ayrıldın o zaman ayrılmasaydın dedim, o da birşeyler olmayınca olmuyor dedi. üzldüm üzüldüğümü anlayınca tabiki ben karımı cok sevıyorum ama inanıyorum bana kahır yapmayacak dedi ve sarıldı.. sonra ben akşam üstü otobüse binicektim sana bişi sorcam dedim..şİMDİ olsa mesela o kızı istermisin yanibbb öyle bir şansın var gidermisin dedim dediki benm eşim var ve benim hayatım var herkesin kendi hayatı var dedi, ben yaptıklarımdan pişman değilim dedi. Ben onu sevdiğim için onu istemıyorum ya da o benim aklımda değil dedi. Karım benim onu sevdiğimi bilecek benden güzel söz, süpriz filan beklemeyecek dedi.
Ama kafam cok karıştı , eşimden bu olaylar yüzünden soğudugumu hissettm ve kendimce bir çıkış yolu bulamıyorum. SZİin yorumlarınızı alabilr miyim?