• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana boşanmayı düşündüren bu konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var

1,5 saat uzak değil aslında. Benim eşimin ilk işi 1 saat uzaklıktaydı, gidip geliyordu. Çözülebilir şeyler bunlar aslında, eş durumundan dolayı atamada bir şeyler yapılamıyor mu?
Eski sevgili muhabbeti çirkin ama. Ne demek o olsa olurdu? Eşiniz kaç yaşında Allah aşkına ergen muhabbetine benzedi bu söyledikleri, k bakmayın da...
Ve benden güzel söz beklemeyecek, sürpriz beklemeyecek demesi... Ben olsam böyle biriyle bir ömür paylaşmazdım. Ama sizin öncelikleiniz önemli tabi. Romantizm de bunların başında değilse bunu böyle kabullenir ve istediği şekilde davranırsınız.

Uzun değil ama malesef eşim onu yapacak fedakarlıkta insan değil.... eş durumunu beklıyorum açıkcası ağustosta..eşim 32 yaşında ergen muhabbeti değil mi bende de hata var aama biraz olgun davranabilirdi. romantizm süpriz önemli değil, ama insan değer görmek istiyor bu sadece süprizle olmuyor değilmi benn o değeri görmek istiyorum..

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gram saygı yok eşinde :52::52::52::52::52::52:

:((( ne yazıkki.. ve ben ona o kadar saygı duyuyorum ki....

sen neden onun istediği gibi olcakmışsın o kendini düzeltsin ne olursa olsun eşin sana eski sevgilisini sevdiğini söylememeliydi sen yanındasın o değil ve eşisin ya

benim de üzüldüğüm konu o zaten ben sorsam bile bana onu sölemiycekti ki benim duygusal ve hassas oldugumu bildiği halde bir insan bunu yapıyorsa ben ona nasıl güvenım...

yarayı kaşıdıkca kanar demiş büyüklerimiz o sebepten eşinizin aklına eski sevgililerini düşürerek çok büyük hata yapmışsınız derim:19:
Ama eşinizin sizi arabaya bindirirken söyledikleri çok hoş ve sizi sevdiğini gösterir.Bence aranızda mesafeler varken gönüllerinize de mesafe koymayın derim:34: Ben asla ve asla eşimin eski sevgilileri olsaydı eğer onlardan bahsetmezdim ve kendiside bahsetse bile umursamaz görünürdüm herhalde :1:

hatamı kabullendm tabiki..otobüse binerken bana söledikleri sırf anı kurtarmak içindi bence. beni artık o hale getirdiki iyi bakamıyorum...

Offf şu eskiler.
Keşke hafızayı filmlerdeki gibi sıfırlatabilme şansımız olsa.

Konu sahibi arkadaşım, bence bundan sonra kendini eşinin ne eski sevgilisyle kıyaslat, ne de onunla ilgili bi konu aç.
Ve böylesi bi sebep yüzünden de ben snn yerinde olsam boşanmayı düşünmezdim. Çünkü, adamın aklına eskiyi getiren ne yazıkki sensin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben sırf bu yüzden boşanmayı düşünmuyorum da eşim günden güne kendinden soğutuyor bu şekilde davranrak:)

afedersınde eşin senın susmanı o ne derse onu yapmanı el pençe hazır ol vazıyette durmanı bekliyor heralde..
ınsan bu genç yasında yasayacaklarını yasamıycaksa baslarım oyle evlılıge...
sızın aranızı açanda bıraz yollar olmuş ama olgun ve seven bırı olsa esınız bunlar vız gelır..
ha sızde hıcmı suc yok var eskı sevgılı meselesı..
anlatıgın kadarıyla yorumluyorum esının aklında o yoksa bıle sen dusurmusun aklına e halıyle adam da dusunur sana karsı soğur yani...

Bence,

Bazi erkekler ilgi gormek istiyor
Bazi erkeklerde ilgilenmek istiyor.

Erkekler nedense esleri bisey soyleyince yapacagi varsada yapmiyor. Esimde zaten acikca soyler:-)

Bazisi sevmekten cok seilmekten hoslaniyor bebek gibi olmak istiyor.
Bazisida sen oylecede dur seviyeli ol ben sana ilgi gosterme firsatim olsun diyor. Bi arkadasimin esi hep sole diyordu
Tartisiyorsak benimle barisma kus dur, grurlu ol.
Romantizm bekleme bana birak,
Bana ilgi gosterme bogma beni uzak durki seni sevme seninle ilgilenme firaati ver.
Arkadasim 15 yillik evliligi sonucunda bosaniyuor.

Kadin olarak ne yapsak su erkekler sacmaliyor. Sanirim evlilikten hoslanmiyolar.:-)

Benim 8 yillik evliligimde anca beklentilerimi azaltinca rahatladim.
Yani istedigimde bekledigimde adam karakteertinden cokti.
Ama ne zamanki ilgi istemekten yorldum ve yas ilerledi anne oldum, adam simdi daha ilgili daha romantik ama ben yo-rul-mu-sum:-)
Romantizm o bekliyor ben yapamiyorum. Yaslilik iste:-)

afedersınde eşin senın susmanı o ne derse onu yapmanı el pençe hazır ol vazıyette durmanı bekliyor heralde..
ınsan bu genç yasında yasayacaklarını yasamıycaksa baslarım oyle evlılıge...
sızın aranızı açanda bıraz yollar olmuş ama olgun ve seven bırı olsa esınız bunlar vız gelır..
ha sızde hıcmı suc yok var eskı sevgılı meselesı..
anlatıgın kadarıyla yorumluyorum esının aklında o yoksa bıle sen dusurmusun aklına e halıyle adam da dusunur sana karsı soğur yani...
İlk dediklerinize %100 katılıyorum..isteği tam o diğer 2 cümle de benim hisssediğim..Evet eski sevgili benim hatam:(

Bence,

Bazi erkekler ilgi gormek istiyor
Bazi erkeklerde ilgilenmek istiyor.

Erkekler nedense esleri bisey soyleyince yapacagi varsada yapmiyor. Esimde zaten acikca soyler:-)

Bazisi sevmekten cok seilmekten hoslaniyor bebek gibi olmak istiyor.
Bazisida sen oylecede dur seviyeli ol ben sana ilgi gosterme firsatim olsun diyor. Bi arkadasimin esi hep sole diyordu
Tartisiyorsak benimle barisma kus dur, grurlu ol.
Romantizm bekleme bana birak,
Bana ilgi gosterme bogma beni uzak durki seni sevme seninle ilgilenme firaati ver.
Arkadasim 15 yillik evliligi sonucunda bosaniyuor.

Kadin olarak ne yapsak su erkekler sacmaliyor. Sanirim evlilikten hoslanmiyolar.:-)

Benim 8 yillik evliligimde anca beklentilerimi azaltinca rahatladim.
Yani istedigimde bekledigimde adam karakteertinden cokti.
Ama ne zamanki ilgi istemekten yorldum ve yas ilerledi anne oldum, adam simdi daha ilgili daha romantik ama ben yo-rul-mu-sum:-)
Romantizm o bekliyor ben yapamiyorum. Yaslilik iste:-)

Beklentim romantizm değil artık şu saatten sonra yapsa da mutlu etmez beni..benim üzüldüğüm eşimin bana cok kolay boşanalım diyip sonraa bişi yokmuş gibi canımlı cicimli devam etmesi, istediğini almak için olsa gerek..ben ilgisinden memnunum hiç ilgi göstermıyor diyemem hatta cok ilgili allah razı olsun..ama zorlukta beni bir başıma bırakıyor ben o zaman ihtiyac duyuyorm asıl ona:(

eşinize bir süre ilgi sevgi alaka ne varsa göstermeyin yoksun bırakın onu biraz seni sevdiğimi bil yeter deyin sıkmayın onu belki birşeyler değişir onun size yaptıklarını siz ona yapınca.

eşinize bir süre ilgi sevgi alaka ne varsa göstermeyin yoksun bırakın onu biraz seni sevdiğimi bil yeter deyin sıkmayın onu belki birşeyler değişir onun size yaptıklarını siz ona yapınca.

Öyle yapmayı deniyorum, bu hafta gitmeyi düşünmuyorum mesela evime.. ama bir yandan da araya soğukluk koyuyorum diye de kzıyorum

Back