- Konu Sahibi derinnefes
1,5 saat uzak değil aslında. Benim eşimin ilk işi 1 saat uzaklıktaydı, gidip geliyordu. Çözülebilir şeyler bunlar aslında, eş durumundan dolayı atamada bir şeyler yapılamıyor mu?
Eski sevgili muhabbeti çirkin ama. Ne demek o olsa olurdu? Eşiniz kaç yaşında Allah aşkına ergen muhabbetine benzedi bu söyledikleri, k bakmayın da...
Ve benden güzel söz beklemeyecek, sürpriz beklemeyecek demesi... Ben olsam böyle biriyle bir ömür paylaşmazdım. Ama sizin öncelikleiniz önemli tabi. Romantizm de bunların başında değilse bunu böyle kabullenir ve istediği şekilde davranırsınız.
Uzun değil ama malesef eşim onu yapacak fedakarlıkta insan değil.... eş durumunu beklıyorum açıkcası ağustosta..eşim 32 yaşında ergen muhabbeti değil mi bende de hata var aama biraz olgun davranabilirdi. romantizm süpriz önemli değil, ama insan değer görmek istiyor bu sadece süprizle olmuyor değilmi benn o değeri görmek istiyorum..
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gram saygı yok eşinde
(( ne yazıkki.. ve ben ona o kadar saygı duyuyorum ki....
sen neden onun istediği gibi olcakmışsın o kendini düzeltsin ne olursa olsun eşin sana eski sevgilisini sevdiğini söylememeliydi sen yanındasın o değil ve eşisin ya
benim de üzüldüğüm konu o zaten ben sorsam bile bana onu sölemiycekti ki benim duygusal ve hassas oldugumu bildiği halde bir insan bunu yapıyorsa ben ona nasıl güvenım...
yarayı kaşıdıkca kanar demiş büyüklerimiz o sebepten eşinizin aklına eski sevgililerini düşürerek çok büyük hata yapmışsınız derim
Ama eşinizin sizi arabaya bindirirken söyledikleri çok hoş ve sizi sevdiğini gösterir.Bence aranızda mesafeler varken gönüllerinize de mesafe koymayın derim Ben asla ve asla eşimin eski sevgilileri olsaydı eğer onlardan bahsetmezdim ve kendiside bahsetse bile umursamaz görünürdüm herhalde
hatamı kabullendm tabiki..otobüse binerken bana söledikleri sırf anı kurtarmak içindi bence. beni artık o hale getirdiki iyi bakamıyorum...
Offf şu eskiler.
Keşke hafızayı filmlerdeki gibi sıfırlatabilme şansımız olsa.
Konu sahibi arkadaşım, bence bundan sonra kendini eşinin ne eski sevgilisyle kıyaslat, ne de onunla ilgili bi konu aç.
Ve böylesi bi sebep yüzünden de ben snn yerinde olsam boşanmayı düşünmezdim. Çünkü, adamın aklına eskiyi getiren ne yazıkki sensin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben sırf bu yüzden boşanmayı düşünmuyorum da eşim günden güne kendinden soğutuyor bu şekilde davranrak:)