- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
ben de 28 yaşındayım ve öğretmenim. okuldaki bazı arkadaşlarda gördüğüm durum sizde de mi var acaba diye düşündüm yazdıklarınızı okuyunca :) işim var, yaşım geldi geçiyor, etrafımdaki herkes evleniyor ben de evlenmeliyim biri olmalı stresi.
yani bi yerde haklısınız diye düşünüyorum benim hayatımda kimse olmasa acaba ben de mi bu kadar stresli ve telaşlı olurdum diyorum bi yandan da bu işler kısmet işleri nerden ne çıkacağı belli olmaz istedikleri kadar kendilerini paralasınlar olacağı varsa olur yoksa olmaz diyorum.
bence kendinizi hiç bir şeye zorunlu hissetmeyin, ikisini de boşverin. yaşımız çok değil emin olun karşınıza neler çıkacak. öğretmensiniz genelde talipleriniz öğretmenler, doktorlar, subaylar arasından çıkar. etrafınızdaki herkes dolu bekar boşta adam kalmamış gibi geliyor olabilir size :) tabi ki böyle bir şey yok kendinizi durduk yere sıkıntılara sokup mutsuz olmayın. öğretmen olan çocuk neyi beklemiş bu kadar madem ikiniz de çalışıyorsunuz yok mezhep yok o bu. elle tutulur bi sebep yoksa sizinle evlenmeyi düşünmediği aşikar. diğeriyle de anlaşabileceğinizi sanmam. tabii ki eğitim sosyal statü vs farkı olan herkes boşanır hiç biri anlaşamaz diye bir şey yok yine de riskli tıpkı akraba evliliklerinde sakatlık riskinin fazla olması gibi. ben olsam ikisini de boşverir önümdeki maçlara bakardım hatta tayin hakkınız varsa yazın tayin isteyin yeni hayat ne yerler yeni insanlar bakarsınız orda daha mutlu olursunuz
yıllardır tek başıma mücadele veriyorum ve artık bir yuvam olsun istiyorum gerçekten :) yaşım 29 a girmek üzere tam da zamanı ama elbetteki illa birisi olacak diye bişey yok ikiside olmayabilir
Bak birinci öğretmen olan sewgılın koskoca 4 yılda bir söz yapmayı bile becerememıs ..Hayatı bellı kı hep birilerine ve birşeylere bağlı biri..Ben bunu istiyorum ve yapacagım yerıne sankı hep bahanelerle ertelemeyı secmıs ..Kaybettı senı bence..
İkincisi ise geçmişi war bır kere..Eski eşi,çocugu vs vs ..Ailen bunları kabullenır mi?Artı boşanan birisi olduguna göre belkı de ewlenılecek biri degıldır ve karısı terk etmiştir??Üstelık ilkokul mezunu olması da kayıp..Bence sabret 30a kadar yolun war daha önune kımler cıkar..Biz ewlendık de ne oldu ..ewlilik ne kadar geç yaşarsan o kadar memnun olacagın bir olay diyim ben sana..
ertelemekte fayda var diyosunuz :) evet birincisi hep erteledi aslında şu an düşünmem bile hata belkide. ikincisi eşini baya küçük yaşta kaçırmış annesinin yanında yaşamışlar maddi durumu pek iyi değilmiş. kadın ayrı eve çıkmak istemiş benimkisi bu imkanı sağlayamayınca bitmiş. tabi onun anlattığı. ailem bişey demiyor çünkü onu tanıyan ortak tanıdıklarımız iyi biri olduğu için hakkında olumlu şeyler söylüyorlar. ailemde önenmli olan iyi biri olması karar senin diyor
Ne karar werdın..
Aaa lamiaa ben de topiğe yüzük takıyoruz yazıcaksın diye bekliyorum kaç kere de çağırdım seni, meğer kendi konundaymışsın:) Noldu yaa bi okuyayım du...
Ay deme öle şans mans diye, özledim tabi özlemem mi arada yazıver kııız:)) Çapkınlığa mı başlamış, cin olmadan adam mı çarpıyormuş. Sözlenecek adam bunlarla mı uğraşırmış dövelim onu:) Diğeri de kapında yatıyor galiba, ondan umutluyum ben baştan beri zati
iyi hoş da işte uyuz etmeye başladı bile beni. Hofff.
yalnızlıktan sıkılmışsın bence.etrafındakiler evlenince kendini kötüm hissetmişsindir.banada öyle oluyor.4senelik sevgilini bilmem ama yeni tanıştığın kişinin ilgisine güvenemedim.kimseyi aşalamam ama ilkokul mezunu birisiyle olmayın.hele birde çocuğu var.yetiştirebilir kendini.benim dayımda ilkokul mezunu ama çoğu üniversite mezununu kültür konusunda susturur.ama davul bile dengi dengine demişler.biraz sabırlı olmalısın bence.zaman sana ne yapmak istediğini gösterecektir.en rahatsız edici nokta 2.sinin eşini küçük yaşta kaçırıp ailesiyle oturması.sonra eve çıkamamışlar ve böylelikle bitmiş.üstelik faceden bir başka kızı eklemiş.senin gibi 28-29 yaşında,onu herşeyiyle kabul etmeye hazır,işi gücü olan,iyi niyhetli birini kaçırmaz.
kendimde şunu fark ettim.en azından öyle sanırım diyorum.eskidekinin ruhumda açtığı yaraları yenisi dolduracak gibi geliyor.ama yağmurdan kaçarken doluya tutlmakta va işin içinde.bu yüzden kendine zaman tanı.4 yıl ayrıl barışta olsa bir ilişki yaşanmış.bir kendine gel.zaten ne yapmam gerektiğin ve ne istediğin kendini direkt gösterecek.
belki karaszılığın ikisininde olmayacağını düşündüğündendir.belki olmayacakların olur görmeye çalışıyorsun.bunada karasız kaldım deyip kendini avutuyorsun olamaz mı
bu arada karışık yazıyorsam kusuruma bakmayın.ilaç alıyorum ve şu sıralar çok uyuyorum.pek kafamı topluyamıyorum.
karasızlıkta bir sonuca varma.kara dediğin kafan netken alınır.ayrıca tek sorun olmayacağını ailelere açıklamak olsun.ne yani gelmeyin demediğinden evlenecek değilsin.azda olsa hala kafan karışıksa yaptığın seçim yanlış olacakdır.kasım 2011de eski sevgilinle barıştın di mi.1 ay sonra ayrıldınız.yenisiylede o zaman 1-1,5 aydır berabersin.1 ayda kimle aranda anlaşmazlık çıkabilir ki zaten.bu sürede rol yapmak kolay olur.zaten onun içinde rahatsız olacak bir durumda olmadığından rol yapmasınada gerek kalmamıştır.damarına basacak bir harekettin oldu mu yenisine.yıllarca yasını tutmadan nasıl yenisine bakıyorsun diyemem ama bence aklında kalbinde hala eskisinde.yalnız zorluklara direnme gücün azalmış.bu yüzden bir çözüm arıyorsun.birazda denize düşen yılana sarılır durumu olmuş.aksi olsa ister sevgilin karda ister güneşte beklesin umrunda olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?