Kafam karıstı..

Hissedersin tabiki, birlesme olmamistir. Olsa bile sirf bu yüzden sevmedigin bir adama dönülmez. Bir de madem yaştan dem vurdun, lütfen secici ol. Yeni nesil her seyi kolay yasayip tüketiyor. Daha cok gencsin, ilerde pisman olabilirsin

Sana kendi tecrübemi söyleyeyim, eşimle çıktığımız dönemde benzer bir şey yaşadım ve gayet de ıslaktım ona rağmen hissetmekle kalmadım gayet de canım yandı. Kan falan gelmedi ve ben evlendiğimizde hala bakireydim. Öyle başı girmekle falan zaten bozulmaz da, hissetmemen imkansız, yalan söylüyor.

Cok merak ediyorsan buraya soracagına kadım dogum doktoruna görün anlat derdini o kesin cevap verir zaten O ERGEN sevgilinle kendine daha fazla yazık etme onun kı sevgi degil Amacı belli

Teşekkür ederim

Kesinlikle anlardınız, anlamamanız mümkün değil. Onun penisinde kan var idiyse ve o kan sizden gelmiş olsaydı siz peçete ile sildiğinizde de kan olurdu ve bir şey girse kesinlikle hissedersiniz inanın.
Her şey bu hayatta tecrübe ama siz böyle bir kişi için artık daha fazla üzmeyin kendinizi, önünüze bakın.

Kızlık önemli değil ama işte yinede merak benimkisi vs. Aslında kendinize de Cook kafası veriyorsunuz ben takilmam byle şeylere bu çağda bu zar da neymiş ama yinede olmusmudur olduysada pişman değilim ben yaptmm lallalallala. ..... Kızlık zarı önemli değil madem ne diye surtundunuz yasaydın biseyler oraya kadar gelmiş de senin için önemsiz olan zarı mi geçmemiş

Canım evli biri olarak söylüyorum kızlık öyle hemen bozulabilen veya bozulduğunda hissetmeyecegin bi şey değil illa ki hissedersin ve bi kaç damla kan geliyo bu da çamaşırına illa ki değerdi öyle başına kan değmişti peceteyle sildim fln filan yalan bunlar

Senş elde etmek İcin yalan söylüyor girdi DİE sen coktan aglardın girdiğinde sızlardı orası duramazdın nefesin kesilirdi

tabikide o kadar kolay değil. ever olsaydı bile sen lavaboya gidince kesinlikle kan falan görürdün. kendini mecbur hissetmen icin kandırıyor seni gençliğini böyle biri uğruna heba etmeye değmez. bunu yaşadığım için söylüyorum. geleceğine bak. ayaklarının üzerinde dur bence:)

olsa hıssederdın bakıreysen o ıc dudakların açılmasını saglayan ırılıgı hıssetmeme ıhtımalın yok :)

Biz eşimle biraz denemiştik nikah olmuştu ertesi gün düğündü 2 3 kan geldi oda hafif basi girdiği halde ki tuvalette geldi aşırı acidi. Neyse ertesi gün ilişkiye giridgimizde durduramadım kanamayı o derece coktu hali yatak heryer kandi

Burada ‘çaktırmadan’ yargılayan tipler görüyorum, onları dikkate alma. Yaşın çok küçük ve kafanın karışması doğal özellikle bizimki gibi namus bekçisi toplumlarda. Danışmak istemişsin sormuşsun, bu da çok doğal. (Sadece noktalama işaretleri kullanabilirsen yazdıkların daha anlaşılır olacak)

bir kere asla böyle birine geri dönmemelisin. Hoplayınca bile zatı yırtılan insnalar var ve bu sebepten namus cinayeti işleyen angutlar hala oksijen israf etmeye devam ediyor ülkemde ve bu bahsettiğin çocuk gitmiş bi de zarı şantaj malzemesi olarak kullanıyor! Muhtemelen onun da yaşı küçük, ergen psikolojisinde ve reddedilmenin acısını çıkarıyordur.
Senin yapman gereken şey bu konuya takmamak, ileride birisiyle evleneceksen bu kişinin bu konulara kesinlike takmayan, bağnaz olmayan biri olması.
Henüz çok gençsin ve o yaşlarda hormonlar gelişiyor olduğu için daha istekli olmak (buraya yazan herkes o yaşlarda öyleydi merak etme) anlaşılabilir bişey ama bence cinsellik için biraz bekle. Sonuçta bu senşn kararın olacak ilerisi için ama genç yaşta birçok hata yapılabiliyor. Ve eğer biriyle tanışır birbirinizi çok sever ve bunu yaşamak isterseniz de mutlaka prezervatif kullanın. Senin gibi gencecik kızların, büyüyememiş-hor görmeye alıştırılmış eril toplum tarafından rahatsız edilmesinden nefret ediyorum. Mesleğini eline al, güçlü ve kendine güvenen bir kadın ol. Koca bir hayat seni bekliyor.

Çok teşekkür ederim. Sizin gibi düşünen insanlar çoğunlukta olsa keşke,yaşadığımız yer o zaman daha farklı olabilirdi.
Verdiğiniz tavsiyelere uyacağım ve son cümleleriniz gerçekten çok güzel

Merak etme hiç az değiliz ve böyle böyle artacağız:) iyi geldiyse ne mutlu bana. Canını sıkma ve geleceğine, eğitimine odaklan. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…