Kafam karıstı..

ladyisherry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
83
45
Herkese selam öncelikle bir önceki açtığım konulardan da anlasılır belki de yine de buradan anlatmaya devam edeyim... ve şöyle bir şey eklemek istiyorum bununla alakalı forumda biri şey yazmıştı “18 yasıma dönsem gider onu sarıp sarmalar bu kadar üzülme derdim.”Yazmıştı çok etkilendim bende 18 yasındayım ve sizlerden de beni yargılamadan şu an sizin için belkide küçük görünen sorunlar bu yaşlarda tecrübesiz olan kisiler için çok farklı bi boyutta görülebiliyor ☺ Yardımcı olmak isteyenler yazarsa mutlu olurum.

eski erkek arkadasımla kavgalı biten bir ayrılmamız oldu kendisine asla dönmeyi düşünmüyorum kendisi saygısız ve kıymet değer bilmeyen karaktersizin biri. Ayrıldık bitti zaten konusmuyorum da kendisiyle.Her neyse şöyle önceden de sürekli benimle iliski yasamak isterdi ama ben istemiyorum hazır değilim ve kendimden de emin değilim ondan da zaten ayrılacağımızı biliyordum birde bu çok farklı bi konu arkadaslar yani klasik zar konularından değil oda bana yıldırma politikası uygulayarak yapmaya calısıyordu ama istemedim ve yapmadım neyse sonra bir gün biraz ileriye gittik sürtünmeli vs ama aslında o an gelisen bir seydi ya simdi yargılayanlar linçleyenler olucak biliyorum ama kızlık zarına takılan biri değilim olay o psikolojik baskı aslında ben evlendiğim adama saklayayım kendimi her şeyi yaşayayım ama zarım kalsın kafasında biri hiç değilim bir seyler yasayıpta sonradan ben tertemizim hiçbşr şey yaşamadım demem zaten ilk defa ileriye gittik biraz ama ben onu seviyorum 4 yıllık bir iliskim birlikte büyüdüm yaşayacaksam da onunla yaşayayım dedim ve ileri gitmeye basladım neyse sonradan doğru kisi değil pisman olucağımı biliyorum huzursuzum tereddütlüyüm çekincemde var vs henüz erken diyip hayır istemiyorum dedim bundan dolayı neyse işte sürtünürken bu kişi bana dedi ki aa içine girdi diyip güldü ama ben hiçbşr şey hissetmedim doğru düzgün yapmıyordum bile bende hemen geri çekildim sonra lavaboya gitmiştim peçeteyle sildim ama aklıma hiç kan vs gelmedi ve ben içime girdiğini hissetmedim baskı falanda ama ıslandıgımız için belki kolay girdi diye düşündüm nedense ama bakmıstımda bi şey yoktu hatırladıgım kadarıyla. Bunlar fazla detaylar sadede gelirsek işte bu kişiyle ayrıldık biz istemiyorumda kendisini kaç gündür cevap dahi vermiyorum bugün yine üst üste ulaşmaya calıstı annesinden arıyo vs cevap verdim en sonunda ve bana dedi ki senin kızlık zarın bozuldu aslında sen üstte sürtünürken başı hafiften girdi ben hissettim sıcaklığı falan sonra sen lavaboya gittiğinde başı kan olmuştu peçeteyle de sildim kan geldi dedi ya ben o an bi baskı hissetmedim ve bildiğim kadarıyla oyle hemen içeri girmesiylede bozulmaz zar değil mi? Bunu bana söylemesindeki sebepte bana güya ona mecbur olduğumu zannederek onu affedeceğimi sanıcak oyle konusmalar yapıyo ki artık bana aitsin,benimsin. İlkin benim bilmem ne ona bağlanacağımı ayrılmayacağımı düşünüyo ya ben tam olarak içime girdiğini hissetmedim peçeteyle sildiğimde kan görmedim sonradan dus aldım gerçi ama iç çamaşırıma vs kan gelmedi ve onu yaptıgımzda aradan 10 gün bir süre geçtikten sonra şimdi söylemesi sizce mantıklı mı? Kendisi üzülmemem için söylemiyormus doğru zamanı bekliyormus fasa fiso hiç inandırıcı gelmedi bana ama yeminler ediyor ve ben böyle bi adamla kazara da olsa böyle bi şey yaşamak hiç istemezdim ama umrumda olmadığını zara bu kadar anlam yüklemediğimi ne hali varsa görsün dememe rağmen buna aslında birazda olsa kafama taktığımı biliyo neyse ya oldu bitti eğer öyle bi şey varsada benim hatam sağlık olsun üzülüyorum böyle karaktersiz birine zaman ayırdıgıma tabii ki ama ben inanmadım içime girse hissederdim değil mi? Böyle yaparak oyun oynadığını zannediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ki ne olursa olsun zaten affetmeyeceğim sadece ben onu tamamen silmeye odaklanmıştım hayatımdan çıkartmaya şimdi gelip böyle bir şey söylemesi tekrar onu aklıma sokup düşünmeme sebep oldu halbuki kaç gündür aklıma getirmemeye direkt onu unutmaya programlamıştım kendimi.Bunu bilerek söylediğini düşünüyorum nedense ben

İlla hisedderdin öyle kolay değil

Ya sabır diyorum öncelikle ve başlıyorum.
Veletin penis çapı 1 cm değilse girse anlardın. Yani kaç yıldır bu işi yapıyorum parmak girse anlarım.
Uzak dur o çocuktan. Ve bunu düşünmen de buna önem verdiğini gösteriyor üzgünüm.

Şöyle önem vermekten kasıt tamamen psikolojik yani ilk olunca herkes biraz tereddüt eder erken olduğunu en azından bana değer veren biriyle yasamak istediğim için. Yoksa hymen dediğimiz şeyin sadece enfeksiyonlardan koruyan bir sey olduğunu biliyorum ben sadece onun bana yalan mı söylediğini anlamaya calısıyorum

Bunun da senin için bi önemi olmalı ne söylerse söylesin konuşma.

Bu cümleden sonra Daha ne kurcalıyorsun zaten kızlık zarına önem vermeyen biriymişsin yani yazıyorsun ama ne dememizi bekliyorsun. Ayrıl bittti gitti
Ayrıyız zaten sırf barısalım diye böyle bir sey mi dedi ben mi tecrübesizim size soruyorum anlar mıydım kan vs geldi dedi ama nne bileyim yani barısmamda zatende bu yaptığı karaktersizlik böyle barısacağımı sanıyo

Sen tamamen ayrılmamışsınki, hala terettütdesin, öyle bişey olsa anlardın zaten kanaman olsaydı sende görürdün, ki olmayadabilir, kanama oluncamı birine ait olunuyormuş yani kanama olunca evleniceksin yada onunla beraber olucaksın diye bi dayatma olamaz, çok huzursuzsanda bi doktora görün. Kafanı bulandırmasına izin verme

Canım 7 senedir evliyim ne kadar ıslansa da hissederim. Öyle kolay değil o işler seni kendine mecbur hissetmen için demiş olabilir.

Yalan söylediği belli sen peçete ile sildim birşey yoktu demişsin tamam oluk oluk gelmiyor ama sildiğinde zaten kan olsaydı görürdün. Engelle ve bir daha da görüşme derim.

İlla kanama olmaz zaten biliyorum olmayanlar da var ama o aptal benimsin bana aitsn diyerek üstümde psikolojik baskı uygulayacağını kanacağımı zannediyor yani duygusal bağımız arttı vs diyor bunları kendi içimde her ne kadar fark etsemde danışacak biri bulamıyorum içimde bir süphe kalıyo yine de oyleyse bile zaten dönmeyeceğim sadece amacını anlamak böyle de hatırlamamak istiyorum tam kafamdan çıkartmışken ki 4 yıllık iliski bi anda silmeye calıstım aklıma bile getirmiyordum şimdi takmak istemiyorum yeniden öyle yani kendimi ne kadar anlatabildim

Değil mi ya öyle kolay değil bence de.Bende ıslandığı için hissetmedim diye azıcık tereddüt ettim teşekkür ederim içimi rahatlattınız engelli zaten her yerden annesinden aramıştı benide onuda engelledim çok sağ olun

18 yaşındasın ve açtığın konuya bak cidden çok üzülüyorum gençlik nereye gidiyor böyle ileride çok pişman olacaksın
yargılamaya geldiysen yazmasaydın keske yardımcı olmak isteyenler yazarsa mutlu olurum demiştim. İnsanların yaşlarıyla yaşadıkları şeylerin doğrulu yanlışlığı kişiden kişiye göre değişir doğru yanlıs değilde farklı yorumlar vardır ben 18 yasında yasıyorum baskası 30 yasında ne fark eder ki? tecrübeler değişir sadece. Yanlıs anlamayın ama 18-19 yasına gelmis çoğu kızın sevgilisi oluyor genelde bazen böyle seylerde yasanabiliyo lanetlenmiş bi şey yaşamışım ve ilk ben öncüsüymüsüm gibi yazmanız da garip pozitif ya da negatif herkesin yaklaşımına/ deneyimine saygı duyulur fakat başlık aracılığıyla birilerini yargılamak için fırsat kollayan insanları hiç anlamadım

Yargılamak değil benim ki bu tür şeylerin normalleştirilmesi beni ne kadar üzdüğünü belirttim sadece senin şuan okul VS gibi şeyleri düşünmen gereken yaşta yaşadığın şeyler bana göre hiç normal değil hayat senin hayatın istediğin gibi yaşa tabi ki sana akıl da verecek değilim üzüldüm çok da üzülüyorum

İğrenç bir adam bu. Bak biz şeettik bana mecbursun demeye getirmiş resmen. Midem bulandı.

Merak etmeyin üniversite okuyorum bir mühendis adayıyım okulum ve geleceğimde her zaman önceliğim. Bir soru sadece yaşadığım bi şeyle alakalı akıl danısmaktı. Bu kadar :)

Merak etmeyin üniversite okuyorum bir mühendis adayıyım okulum ve geleceğimde her zaman önceliğim. Bir soru sadece yaşadığım bi şeyle alakalı akıl danısmaktı. Bu kadar :)
Sana göre yaşadığın şey normal olabilir bana göre değil tercih meselesi inançlarımız yaşantımız farklı olabilir böyle bi soru sormanı bile hem yaşın itibariyle hemde Bi bayan olarak doğru bulmuyorum hoş bulmuyorum yine de hayat senin hayatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…