Kafam karıstı..

Bir kadın olarak bu yazdığınızı görünce çok rahatsız oldum. Dediğiniz gibi hepimizin inancı ve tercihleri farklıdır. Konu sahibinin bu sorunları yaşıyor olması kendisinin değil toplumun bir hatasıdır. Ülkemizde cinsellik tabu olmayı sürdürdükçe maalesef hep böyle devam edecek. Keşke okullarda cinsel eğitim verilse. Konu sahibi, umarım eski erkek arkadaşının oyunlarına gelmezsin. Sana tavsiyem her yerden engelle ve bir daha asla muhattap olma. Hiçbirimiz iki gram kandan ibaret değiliz. Önemli olan doğru zaman ve doğru insan❤
Teşekkür ederim 🙏🏻 🧡 ben de öyle yapmayı düşünüyorum ki her yerden engelli zaten. Oyununa kanmadım diyip göndericem kendisini

Canım benim bu herif baktı senin döneceğin yok. Seni zorla kendine mecbur bağlı hisettirerek döndürmeye çalışıyor bariz belli. Uzak dur o çocuktan .hayatına bak. . Gerçekten girse hissederdin ne kadar ıslanmış okursan ol anlardin. Ki bir damla da olsa sonradan gelen olurdum. Misal benim ilk ilişkide oldu biraz sonra yatagada biraz değmiş lavaboya gitttgimdede peceteye bulasti .hafifti ama yinede oldu yanım öyle kendini akilli zannden arkadasinjnn sadece penisinde kalmis olmasi imkansız :KK16::KK16::KK16::KK16:
Bana da herkesin çok akmıyor bi iki damla olur oda benim penisime bulasmıs o kadar dedi akıllı çocuk😂😂 sizlerinde içimdeki şüheleri yok etmenizle artık inanmıyorum kendisine sonradan da gelirdi demeniz de doğru ve hissederdim bencede

Valla eşimde nişanlıyken sürtünmede biraz içeri girdi çok az kanda oldu dedi ama canım acımamıştı fazla sadece zar gitmişti ama evelendiğim gecede ilk birliktelikte rahim tamamen açıldığından canım bayada acımıştı

Son düzenleme:
Valla eşimde nişanlıyorum sürtünmede biraz içeri girdi çok az kanda oldu dedi ama canım acımamıştı fazla sadece zar gitmişti ama evelendiğim gecede ilk birliktelikte rahim tamamen açıldığından canım bayada acımıştı
Siz sürtünürken içinize girdiğini hissetmis miydiniz? Ve oyle hemen zarı yırtıcak kadar olsa hissederdim ben diye düşünüyorum kanda olsa o kanın akısını vs hissetmez miydim hafifte olsa

Siz sürtünürken içinize girdiğini hissetmis miydiniz? Ve oyle hemen zarı yırtıcak kadar olsa hissederdim ben diye düşünüyorum kanda olsa o kanın akısını vs hissetmez miydim hafifte olsa
Hayır hissetmedim afedersiniz domalmış şekildeydim kanda benim üzerimde yoktu zaten eşimde vardı

Bir kadın olarak bu yazdığınızı görünce çok rahatsız oldum. Dediğiniz gibi hepimizin inancı ve tercihleri farklıdır. Konu sahibinin bu sorunları yaşıyor olması kendisinin değil toplumun bir hatasıdır. Ülkemizde cinsellik tabu olmayı sürdürdükçe maalesef hep böyle devam edecek. Keşke okullarda cinsel eğitim verilse. Konu sahibi, umarım eski erkek arkadaşının oyunlarına gelmezsin. Sana tavsiyem her yerden engelle ve bir daha asla muhattap olma. Hiçbirimiz iki gram kandan ibaret değiliz. Önemli olan doğru zaman ve doğru insan❤
Toplumun da etkisi vardır tabi ki ama bu kardeşimiz yazdıklarından anlaşıldığı üzere bilgili biri bizler nerede ve nasıl şartlar altında büyürsek büyüyelim kendimizi geliştirebilir doğru yollardan gidebiliriz inanın bende sizin bu yazdığınızı görünce rahatsız oldum çünkü erkekler genel olarak kadınları alçak ezik bir cinsel obje olarak görmekte benim şahsi fikrim evlikil olmadan bir birliktelik yaşanması hem kadın için hem de olursa çocuk için zor Bi durum dediğim gibi evlenip ortada kalan da Bi çok insan var o çok ayrı Bi konu ama Bi kadın olarak biraz ulaşılmaz olmamız gerektiğini düşünüyorum bu benim fikrim Herkez bu şekilde düşünmeyebilir

yaşının bu tarz şeyleri arzulaması çok normal ama ben kendini biraz bu konulardan çekmeni tavsiye ederim.
o kişi ile bitmesinede senin adına çok sevindim. seni benimsin,başkası ile olmaz gibi kafaya sokmaya çalışmış. Klasik bir erkek modeli....

18 yaşımda olsaydım. çok seyi değiştirirdim.
Kendimi daha çok tanımaya çalısır ve dinlerdim.
İlişkilere kafamı yormazdım.
Senin kişiliğin oturunca sen zaten doğru karakteri kendin seçeceksin
Şuan o kadar zor ki asıl karakterli biriyle olman.
Derler ya bir kaç ilişki yaşada da öyle tecrübeli olur son ilişkin doğru olan olur. hiç doğru değil. insan karakterine göre adam seçer.

aşk güzel ama kendini tanıyarak,kendine uygun kişiyle yaşaman daha güzel...

hayatında başarılar dilerim.. :KK200:
,

yaşının bu tarz şeyleri arzulaması çok normal ama ben kendini biraz bu konulardan çekmeni tavsiye ederim.
o kişi ile bitmesinede senin adına çok sevindim. seni benimsin,başkası ile olmaz gibi kafaya sokmaya çalışmış. Klasik bir erkek modeli....

18 yaşımda olsaydım. çok seyi değiştirirdim.
Kendimi daha çok tanımaya çalısır ve dinlerdim.
İlişkilere kafamı yormazdım.
Senin kişiliğin oturunca sen zaten doğru karakteri kendin seçeceksin
Şuan o kadar zor ki asıl karakterli biriyle olman.
Derler ya bir kaç ilişki yaşada da öyle tecrübeli olur son ilişkin doğru olan olur. hiç doğru değil. insan karakterine göre adam seçer.

aşk güzel ama kendini tanıyarak,kendine uygun kişiyle yaşaman daha güzel...

hayatında başarılar dilerim.. :KK200:
,
Teşekkür ederim 🙏🏻 🥰

X