kafam karıştı.gitsem mi gitmesem mi ?

kızlarrrrrr ben evime döndümmm hersey yolunda bni merak etmeyn cokkkkkkkk mutluyummmmm uzun bi süre giremicem cok öptümmmmmmm

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
müsait olduğunda ayrıntıları yazarsın.merak ettik

kızlarrrrrr ben evime döndümmm hersey yolunda bni merak etmeyn cokkkkkkkk mutluyummmmm uzun bi süre giremicem cok öptümmmmmmm

didemim çok sevindim canımmmmmm
tahmin etmiştim zaten...
hakkında hayırlısı olsun.. lütfen müsait olunca ayrıntı alalım

didemcimmmm yaa
ne güzel afferim size
bu kadar sey dedik sen hep ben kocamı tanırım oyle bırı degıldır dedın hakkettende oyleymıs
ne guzel barısmıssınız anlamıstım zaten gunlerdır ses seda cıkmadıgı ıcın
Allah mutlulugunu daım etsın gene fırsat olursa yaz bıze nasıl oldu ne oldu hakımmı barıstırdı

senin adına sevindim canım inşallah bundan sonra böyle bir tatsızlık yaşamazsınız
nasıl barıştığınızı da yaz canım hepimiz merak ediyoruz

Didemmmm cok sevindim :)

Umarim esinin akli basina gelmistir.

Umarim bu olay hayatinizin donum noktasi olur ...

Hep mutlu kalin insallah :)

Didem çok ama çok sevindim.
Umarım mutlu ve huzurla büyütürsünüz yavrunuzu

Mutlu sonla biten bir hikaye ben sana demiştim az kaldı diyeee yupppiiii :))) İnşallah bebeğinizle çok mutlu olursunuz canımmm...Öptümmm...Girince detayları yaz özelden bekliyorum ...

aradan baya zaman geçmiş yeni üyeyim, didemin hikayesini daha yeni okudum vede çok etkilendim. Bende şu anda hemen hemen aynı durumdayım acaba mutlu son nasıl oldu çok merak ediyorum nasıl ve nerde barışmışlarki bilen varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…