• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık

17 yaşındasın okulunu açığa aldırma istiyorsun sonrada gelsin evlilik değilmi.
Evladım sen bunu çocuk oyuncağı filan mı zannediyorsun öyle.
Tıkacak seni o eve anasına babasına hizmet ettirecek bilmem farkındamısın.
Hemen evlen kaçırma sakın doğurursun 2-3 bebe tadından yenmez sonra.
Sonrada gelsin mutsuzluklar.
Açıktan aldırıp evleneceğımı nerden çıkardın sadece açıktan devam etmek istiyorm şuan çok erken zaten evlılık pat dıye olucak bışey değıl bunun farkındayım

Koş koş koca kaçıyor
İsin gucun olmadan nasıl bu yasta bu riske giriyorsun
30kusur yasimizda evlendik isguc var hala sorunlar yaşıyoruz
Seni oyle bir ezerler ki pestile çevirirler

Açıktan aldırıp evleneceğımı nerden çıkardın sadece açıktan devam etmek istiyorm şuan çok erken zaten evlılık pat dıye olucak bışey değıl bunun farkındayım
Sağlık sorunun nedir okulu açıktan okuyacak kadar?

Rica ederim ama lütfen evlenme. Bak köyde yaşayan eski kafalı bir aile diyorsun çocuklarına baskı kuruyorlar evlen diye. Çocuk da onların lafına bakıp sana baskı yapıyor. Bin kere düşün. Evlenince de onların ağzına bakacak bakmayacağının garantisi var mi? Seni çalıştırmayacakmış falan filan. Sonra sen her gün pazar parası beklersin. Bir ayakkabının hesabını verirsin. En azından mesleğin olur da çalışmamayı tercih edersen o da sen de bilirsin ki senin bir para kaynağın olabilir. Lütfen aklını kullan çok küçüksün
Teşekkür ederım aslında her şeylerını kendılerı yapıyolar bahçelerı hayvanları falan var ben soyledım zaten ailen yuzunden evlenceksen hiç evlenme diye oda bende istıyorum diyo geldığınde yuz yuze konuşcaz artk

Teşekkür ederım aslında her şeylerını kendılerı yapıyolar bahçelerı hayvanları falan var ben soyledım zaten ailen yuzunden evlenceksen hiç evlenme diye oda bende istıyorum diyo geldığınde yuz yuze konuşcaz artk

Her şeyi kendileri yapsa ne olur ki? Emin ol onlardan farkın kalmayacak. Boşa konuşmuyor burda insanlar neyi konuşacaksın ki daha? Kesin bir dille hayır demekten başka çaren yok bunu bilesin.

Dikkat dağınıklığım var derste anladığımı sınavda yapamıyorum psikoloktan tedavı falan gördum biraz ıyıyım ama ıyıce soğudum dedığım gıbı
Diyelim ki okulu açığa aldın. Halk eğitim kuslarına katıldın. Sonra? İlerisi için planların neler mesela?

Okulu tamamlamak istemiyorsun. Üni okumayı düşünmüyorsun. Çalışmak planların arasında bile yok. Gelecekten beklentin ne? Okulunu bıraktıracak kadar ne sağlık sorunun var??
Üni okusam bile çalışmayı duşunmuyorum zaten şuan meslek lısesı okuyorum bıtırıp iş yeri açmayı duşunuyorum

Üni okusam bile çalışmayı duşunmuyorum zaten şuan meslek lısesı okuyorum bıtırıp iş yeri açmayı duşunuyorum
Çalışmayı düşünmeyip iş yeri açmayı anlayamadım? Ne üzerine iş yeri?

Diyelim ki okulu açığa aldın. Halk eğitim kuslarına katıldın. Sonra? İlerisi için planların neler mesela?
Liseyi bitirmeyi çok istıyorum halk eğtım kurslarından usta oğretıcı belgesı alıp ış yerı açmayı duşunuyorum

Back