Kafam karışık.. yardıma ihtiyacım var :(

yelizeylul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
9
1
1
30
Kızlar merhaba. Bende nişanlılar kervanına katılmak üzereyim ama aklıma takılan bir çok şey var. 1 yıl önce burada asker bekleyenlerdeydim nick şifremi unuttuğum için tekrar üye olmak zorunda kaldım. Neyse erkek arkadaşımı 1 sene bekledim (3.5 senedir birlikteyiz) gitmeden evvel evlilik konusunda bir çok şey söylemişti geldiğinde eşyaları alıcak ve hemen nişan takılacaktı ama git gide daha kötüye gidiyor. Nişan için ağustos demiştik eylül oldu şimdi de ekim. Erkek arkadaşımın abisi var 1 yıllık ilişkisi var ail esi önce abisinin nişanlanmasını istedi ve öyle de oldu erkek arkadaşım bütün aldığı parayı hep abisine veriyor evlenince de kaldıkları ev de abisi oturacak eşyaları ile birlikte. Bizim için birşey yaptığı yok bunlar bir yana ailesi de köy den geliyor diğer gelini görmeye nişan takmaya vs gittiler ama bize bi telefon bile açmadılar gelin görmeye falan da gelmediler artık ne düşüneceğimi cidden bilmiyorum askerdeyken sadece ben ona destek oldum hem maddi hem manevi ailesi benim kadar yapmadı. Bu nişan konusunu ve abisinin konusunu açınca hep kavga ediyoruz ne yapacağımı bilmiyorum desteğe ihtiyacım var sanırım :/

Ben de asker beklemiştim, gelince hemen söz yaparız diye o da diyordu ama durumumuz elvermedi ne yazık ki.. Karar verdiğimiz tarihten yaklaşık 6 7 ay sonra yaptık. Böyle şeyler olabilir. Sanıyorum ki sevgilinin ailesi önce abisini aradan çıkarmak istiyor büyük diye genelde büyükler bu şekilde düşünürler. Ne derece doğru o sorgulanır tabi ama siz sevgilinizle konuştunuz mu o ne diyor bu duruma ? Aileler tanıştı mı yoksa hiç ciddi adım atılmadı mı ?

Canım aileler daha önceden tanışmıştı. Ailesi burada yaşamıyor ordu da yaşıyor. 1 haftadır geldiler ama benim ailemin haberi yok ya da bizim evimize falan gelmediler yanlış mı tepki veriyorum bilmiyorum ama durum böyle işte. Erkek arkadaşım abisinin aradan çıkmasını bekliyor net birşey dediği yok yani

Eğer aileler tanışmadı deseydin boşver diyebilirdim sanırım ama ailenin düşüncesi nasıl o da önemli ? Yani abi olayını ve daha söz nişan olmayacağını biliyorlar mı ?

Annem çok tepki veriyor ne abisinin nişanına çağırdılar ne de bizi görmeye ya da telefon açtılar vs gibisinden çok kızıyor. Annem de çok önemli bi etken kafam karışıyor çünkü bu çocuk birşey yapamayacak devamlı abisi için uğraşıyor diyor

Sizde de söz nişan olsaydı evet çağırmaları gerekirdi ama sadece tanışıp çağırmadılarsa çok sorun yapmayın derim ben. Önemli olan şuan sevgilinin ne dediği sana kesin bir şey diyor mu ? Abisine yardım ediyor ama kendine de para biriktiriyor mu ? Yada önce abisine nişan yapıp sonra size olurken abisi yardım edecek mi?

Bana herşey istediğin gibi olucak diyor ama birikim yapmıyor e yapmayınca haliyle ekim'de nasıl nişan yapılacak kafama takılıyor. Abisi yardım ediceğini söylüyor ama bilmiyorum kuruntu mu yapıyorum nedendir abisi hiç de yardım edecek birine benzemiyor işi gücü yerinde erkek arkadaşımın yardımına da ihtiyacı yok aslında

Sana bunlar söylendiyse şimdilik beklemede kal bence. Sürekli bu konuyu açıp ailesini, abisini kötüleme.. Şu zaman olacak dediğinde tamam ben sana inanıyorum diyip gerisini ona bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…