- 10 Temmuz 2016
- 9
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi yelizeylul
Kızlar merhaba. Bende nişanlılar kervanına katılmak üzereyim ama aklıma takılan bir çok şey var. 1 yıl önce burada asker bekleyenlerdeydim nick şifremi unuttuğum için tekrar üye olmak zorunda kaldım. Neyse erkek arkadaşımı 1 sene bekledim (3.5 senedir birlikteyiz) gitmeden evvel evlilik konusunda bir çok şey söylemişti geldiğinde eşyaları alıcak ve hemen nişan takılacaktı ama git gide daha kötüye gidiyor. Nişan için ağustos demiştik eylül oldu şimdi de ekim. Erkek arkadaşımın abisi var 1 yıllık ilişkisi var ail esi önce abisinin nişanlanmasını istedi ve öyle de oldu erkek arkadaşım bütün aldığı parayı hep abisine veriyor evlenince de kaldıkları ev de abisi oturacak eşyaları ile birlikte. Bizim için birşey yaptığı yok bunlar bir yana ailesi de köy den geliyor diğer gelini görmeye nişan takmaya vs gittiler ama bize bi telefon bile açmadılar gelin görmeye falan da gelmediler artık ne düşüneceğimi cidden bilmiyorum askerdeyken sadece ben ona destek oldum hem maddi hem manevi ailesi benim kadar yapmadı. Bu nişan konusunu ve abisinin konusunu açınca hep kavga ediyoruz ne yapacağımı bilmiyorum desteğe ihtiyacım var sanırım :/