Gelecek planları yapıyoruz, ailesi tanışmaya gelicek. Kendisi de istiyor. Ben bu şekilde nasıl ayrılabilirim? Seviyorum onu of başka yolu yok mu ?Ona bi iyilik yap ve ayrıl.
Sanki 10 çocukla ortada kalmışsınız gibi davranmaktan vazgeçin yaa.Gelecek planları yapıyoruz, ailesi tanışmaya gelicek. Kendisi de istiyor. Ben bu şekilde nasıl ayrılabilirim? Seviyorum onu of başka yolu yok mu ?
Allah'a şükür 10 çocukla ortada kalmadım. Benzetmeniz çok değişik olmuş. Ha diyince de ayrılamıyosunuz çünkü seviyorum zaten sevmesem 1 dk durmam yanında boş yere. Ben sizden sadece fikir sunmanizi istedim daha farklı. Bir insana ayrıl,boşan demesi kolay. Yine de teşekkür ederim..Sanki 10 çocukla ortada kalmışsınız gibi davranmaktan vazgeçin yaa.
Yorumun için çok teşekkür ederimMuhtemelen gizlediği senin çok tepki verecegin birşey var korkusu bu. Araştırıp öğrenmeye bak derim haa ne olursa olsun ayrılmam diyorsan sevgilinin söylediklerine inan sorgulama hicbirseyi. Boşu boşuna kafanı agritma.
Birşey duyarsan da ilk bana sor demeye başladı. Ya bunları diyince iyice kötü oldum uzağım elimden birşey gelmiyor. (Kendi Instagram hesabını da böyle kapatmıştı birinden bişey duyarsan ilk bana sor bana güven diye)
Sosyal medya hesaplarımız ikimizin de yok kullanmıyoruz. WhatsApp da da sürekli ikimizin fotosu var kendi fotoğrafını bu zamana kadar hiç koymadıDüşün öyle bir şey duyacaksın ki ona sormaya gerek bile duymadan sinirleneceksin !
Benim merak ettiğim bir şey var . Seninle sosyal medyada görülüyor mu ?
Ben tepki göstermicem de ne yapıcam acaba ? Çok sık olmaya başladı diyorum bende artık patladım bunda ne var anlamadım?Ben cidden anlamıyorum sizleri. Sevgilisiniz daha nedir bu telefonda bağırıp çağırmalar ? Ben erkek olsam asla evlenmem. Bana böyle davranan erkekle de evlenmem. Her bireyin kendi yaşamı var biraz bunu öğrenin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?