Öncelikle herkese merhaba kızlar. Direk olaya geçiyorum zaten biraz uzun şimdiden özür dilerim çok uzun olursa. Bu Ağustos ayında sevgilimle 2.yılımız olcak. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz gelip gider hiçbir sorun olmaz. Aramız iyidir ara ara tartışırız herkes gibi ve sevgisinden de eminim ayrı illerde yaşasak bile ona güveniyorum o da bana. Olay burdan başlıyor. Akşamları arkadaşlarıyla kahveye gider takilir. Gitsin birşey demiyorum ama fazla saat durması beni deli etmeye yetiyor. Örneğin 5 te evden çıksa 12-1 gibi eve geliyor. Dün gece de aynısı oldu. Sürekli böyle yapma demekten yoruldum en sonunda patladım. Arkadaşının derdini dinliyormus ve benimde dün acayip moralim bozuk ailevi konulardan benimde ona ihtiyacım vardı. Bunu dile getirdim WhatsApp'dan yaz bana dedi. Bende sinirlenip anlatmadım. Saat 2 ye geliyordu eve geçti tabi ben arayıp bağırıyorum nerdesin saat kaç oldu gibisinden. ( Bunları sık yaptığı için tepki gösterdim artık ) Normal telefondan konuşuyoruz ge cevap veriyor baktım whatsapp çevrimiçi dedim kimle konuşuyorsun arkadaşla dedi derdi olanla. Dedim bitmedi mi derdi hala konuşuyorsunuz ? Yok anlatıyor dedi. Ne derdi varmış bana anlat dedim ki arkadaşlarının hiçbirini tanımam ayrı illerde olduğumuz için. Yemin ettim anlatamam dedi. İyice sinirlendim. Sonra zorla anlattirdim. Arkadaşı eskiden bı kızı seviyormuş kız da onu ama olmayacaklarını biliyolarmis dertleri olunca ilk birbirlerine kosuyolarmis filan sonra bunlar ayrı sevgili yapmışlar yani ikisininde sevgilisi varmış ve biliyolarmis ama çocuğun içinde ukte kalmış kizinda.. kim bu arkadaşın isim ver diyorum olmaz diyor. Bu kız da benim erkek arkadaşımın bayadır tanıdığı kızmış 5-6 yıllık aynı köyden samimilermis zamanında kendisi öyle söyledi. Kaçlı bu kızla arkadaşın dedim 94 lu ikiside dedi. Benim sevgilimde 94 lu . İster istemez içim kötü oldu.. Olay bu dedi. Yani saatlerdir konuştukları konu buymuş. Moralim bozuldu görüntülü de konuşurken işte suratım düştü. Bana şey demeye başladı. Ben seni çok seviyorum. Kim ne derse desin sadece bana inan. Birşey duyarsan da ilk bana sor demeye başladı. Ya bunları diyince iyice kötü oldum uzağım elimden birşey gelmiyor. (Kendi Instagram hesabını da böyle kapatmıştı birinden bişey duyarsan ilk bana sor bana güven diye) dedim bunları niye diyosun moralin bozuk diye söyliyim dedim diyor. Kızlar olay bundan ibaret Allah peygamber aşkına bana yardım edin bir iki cümle olsa bile fikrinizi yazın. Ben uzaktan ne yapabilirim ?