Kafam karışık, nolur yardım edin kızlar..

Vinidipuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
20
9
1
Öncelikle herkese merhaba kızlar. Direk olaya geçiyorum zaten biraz uzun şimdiden özür dilerim çok uzun olursa. Bu Ağustos ayında sevgilimle 2.yılımız olcak. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz gelip gider hiçbir sorun olmaz. Aramız iyidir ara ara tartışırız herkes gibi ve sevgisinden de eminim ayrı illerde yaşasak bile ona güveniyorum o da bana. Olay burdan başlıyor. Akşamları arkadaşlarıyla kahveye gider takilir. Gitsin birşey demiyorum ama fazla saat durması beni deli etmeye yetiyor. Örneğin 5 te evden çıksa 12-1 gibi eve geliyor. Dün gece de aynısı oldu. Sürekli böyle yapma demekten yoruldum en sonunda patladım. Arkadaşının derdini dinliyormus ve benimde dün acayip moralim bozuk ailevi konulardan benimde ona ihtiyacım vardı. Bunu dile getirdim WhatsApp'dan yaz bana dedi. Bende sinirlenip anlatmadım. Saat 2 ye geliyordu eve geçti tabi ben arayıp bağırıyorum nerdesin saat kaç oldu gibisinden. ( Bunları sık yaptığı için tepki gösterdim artık ) Normal telefondan konuşuyoruz ge cevap veriyor baktım whatsapp çevrimiçi dedim kimle konuşuyorsun arkadaşla dedi derdi olanla. Dedim bitmedi mi derdi hala konuşuyorsunuz ? Yok anlatıyor dedi. Ne derdi varmış bana anlat dedim ki arkadaşlarının hiçbirini tanımam ayrı illerde olduğumuz için. Yemin ettim anlatamam dedi. İyice sinirlendim. Sonra zorla anlattirdim. Arkadaşı eskiden bı kızı seviyormuş kız da onu ama olmayacaklarını biliyolarmis dertleri olunca ilk birbirlerine kosuyolarmis filan sonra bunlar ayrı sevgili yapmışlar yani ikisininde sevgilisi varmış ve biliyolarmis ama çocuğun içinde ukte kalmış kizinda.. kim bu arkadaşın isim ver diyorum olmaz diyor. Bu kız da benim erkek arkadaşımın bayadır tanıdığı kızmış 5-6 yıllık aynı köyden samimilermis zamanında kendisi öyle söyledi. Kaçlı bu kızla arkadaşın dedim 94 lu ikiside dedi. Benim sevgilimde 94 lu . İster istemez içim kötü oldu.. Olay bu dedi. Yani saatlerdir konuştukları konu buymuş. Moralim bozuldu görüntülü de konuşurken işte suratım düştü. Bana şey demeye başladı. Ben seni çok seviyorum. Kim ne derse desin sadece bana inan. Birşey duyarsan da ilk bana sor demeye başladı. Ya bunları diyince iyice kötü oldum uzağım elimden birşey gelmiyor. (Kendi Instagram hesabını da böyle kapatmıştı birinden bişey duyarsan ilk bana sor bana güven diye) dedim bunları niye diyosun moralin bozuk diye söyliyim dedim diyor. Kızlar olay bundan ibaret Allah peygamber aşkına bana yardım edin bir iki cümle olsa bile fikrinizi yazın. Ben uzaktan ne yapabilirim ?

Muhtemelen gizlediği senin çok tepki verecegin birşey var korkusu bu. Araştırıp öğrenmeye bak derim haa ne olursa olsun ayrılmam diyorsan sevgilinin söylediklerine inan sorgulama hicbirseyi. Boşu boşuna kafanı agritma.

Sanki 10 çocukla ortada kalmışsınız gibi davranmaktan vazgeçin yaa.
Allah'a şükür 10 çocukla ortada kalmadım. Benzetmeniz çok değişik olmuş. Ha diyince de ayrılamıyosunuz çünkü seviyorum zaten sevmesem 1 dk durmam yanında boş yere. Ben sizden sadece fikir sunmanizi istedim daha farklı. Bir insana ayrıl,boşan demesi kolay. Yine de teşekkür ederim..

Muhtemelen gizlediği senin çok tepki verecegin birşey var korkusu bu. Araştırıp öğrenmeye bak derim haa ne olursa olsun ayrılmam diyorsan sevgilinin söylediklerine inan sorgulama hicbirseyi. Boşu boşuna kafanı agritma.
Yorumun için çok teşekkür ederim

Birşey duyarsan da ilk bana sor demeye başladı. Ya bunları diyince iyice kötü oldum uzağım elimden birşey gelmiyor. (Kendi Instagram hesabını da böyle kapatmıştı birinden bişey duyarsan ilk bana sor bana güven diye)

Düşün öyle bir şey duyacaksın ki ona sormaya gerek bile duymadan sinirleneceksin !

Benim merak ettiğim bir şey var . Seninle sosyal medyada görülüyor mu ?

Düşün öyle bir şey duyacaksın ki ona sormaya gerek bile duymadan sinirleneceksin !

Benim merak ettiğim bir şey var . Seninle sosyal medyada görülüyor mu ?
Sosyal medya hesaplarımız ikimizin de yok kullanmıyoruz. WhatsApp da da sürekli ikimizin fotosu var kendi fotoğrafını bu zamana kadar hiç koymadı

Bir erkeğin ortaya çıkmasın diye korktuğu şeyler yapmıştir ve gizlidir demek varki yaptığı edepsizlik korkusu da ondandır madem başkasından duyarsan inanma diye saçmalıyor ozaman bi zahmet neyse o elden duyacağım her ne ise onunda sırrını ya ifşa etsin yada sussun nedir bu akan dereyi bulandirmak ?

Ben cidden anlamıyorum sizleri. Sevgilisiniz daha nedir bu telefonda bağırıp çağırmalar ? Ben erkek olsam asla evlenmem. Bana böyle davranan erkekle de evlenmem. Her bireyin kendi yaşamı var biraz bunu öğrenin artık.

Ben cidden anlamıyorum sizleri. Sevgilisiniz daha nedir bu telefonda bağırıp çağırmalar ? Ben erkek olsam asla evlenmem. Bana böyle davranan erkekle de evlenmem. Her bireyin kendi yaşamı var biraz bunu öğrenin artık.
Ben tepki göstermicem de ne yapıcam acaba ? Çok sık olmaya başladı diyorum bende artık patladım bunda ne var anlamadım?

Çocuk bana iyi nıyetlı geldı. Israrınıza rağmen terslemeyıp anlatması bana qüven demesı..Şüphe öyle bır şeydırkı ıçınıze düşmesıne ızın vermeyın. Bende uzak mesafeden bır kaç ılışkı yaşadım ama ınanın aynı mahallede olsanızda adamın ıçınde varsa yapacak bırşeyınz yok kendınızı çaresız hıssetmeyın.Sadece ona ıtıyacınız olduğunda bunu net şekılde söyleyın erkeklere bıraz yönlendırme yapmak qerekıyor maalesef ıyılıkle kalın...

Bir sürü süpheli davranış... Hiç inanmadım. Elinizde somut bir kanıt yok ama ben birşeyler karıştırdığını düşünüyorum. Güzel bahane uyduramamış, kötü bir şeyler varsa da çok saklayamaz, acemi bir tip.

bence o kızın sevdiği çocuk sevgiliniz...
yani düşündüğüm şeyi nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum.
derdini dinliyorum dediği arkadaşı aslında yok..
kendi olayını anlatmış size.
bence.

Back