Bana dershanedenin çok yararı olmamıştı derslerde ama gitmesem daha kötü olurdu biliyorum.ben tekrar yazılıcam çünkü çalışma disiplim yok dershane olunca düzenli oluyor.Merhaba arkadaşlar, kpss b grubu için 2016 da sınav olacak inşallah. Bu sınav bildiğiniz gibi çok kişinin başvurduğu ve belli bölümler için yüksek puan gerektiren bir sınav. Bizim bölümlerde 85- 90 gerektiriyor.. 2014 te ilk kez hazırlanmış, dershaneye gitmiştim. Ama onun dışında doğru düzgün çalışmadım.. Matematik çok önemli. Yılardır mat görmediğimizden unutuluyor.. Kurstaki mat. hocası da çok hızlı hızlı geçiyordu.. Anlamadığın, tam anlamadan geçtiğinde de bende geçen sene başta azimli başlamama rağmen moral bozukluğu oldu.. Bu sene için kursa gitmeden evde ders video cd si alıp hazırlanayım, dershaneye gideceğinde hazırlan git dön derken de yoruluyorsun, zaman geçiyor bir de dershaneye gidiyorum diye sanki o yeterliymiş zannedip evde çalışma az oluyor. Bende öyle oldu. Bu sene de bi kursa gidersem orada da mat. yetişsin diye hızlı geçilir yine moral bozukluğu olur diye evde hazırlanayım diyorum.. Ama bir yandan da oraya da git, evden de cd takip et diyorum.. Evde çalışıp yüksek puan alan ya da dershaneye gittim gitmeseydim kazanamazdım diyeniniz var mı? Bir de Konya'dayım. Çok fazla iyi dershane yok. Var da çok iyi diye tavsiye eden yok.. İlla şusu busu diye eleştiriyorlar. Mesela ben de önceki sene gittiğim kursta mat. ve Türkçe den bir fayda görmedim.
Ben evde hazırlandim sifir cografya vatandaslk cok az tarih sadece matematik iyiydi. Bir dersaneninde denemelrine abone oldum. Bence dersane zamaan kaybi gereksiz nette bi sürü ders videolari var olmadi uzaktan egitim satın al cok daha iyi tekrar tekrar izleme sansın olur. 87 aldim siralamam iyi fakat alimi az yaptılar sehirde sectigim icin yine evdeyim ins onumuzdeki atamalarda atanirim.
Dershanelerin denemelerine katılıcam inşallah.. Evde kendim de deneme çözüyorum.. Dershaneye gitmeden önce matematiği daha iyi yapıyorken, sınavda o kadar bile yapamadım.. O kadar kafa karıştırdı o hoca yani.. Yine öyle olacak diye evde anlamadıysam tekrar bakarım geçip gitmez diyorum..
Dersanenin adi neydi
Matematik iyiyse çok sorun olmuyor.. Gerçi her sorunun eşit değeri var da diyorlar.. 87 puan aldığınızda günde kaç saat çalışmıştınız mesela
Bende konyadayim.matematik diyorsan siddetle murat egitimde deniz hoca var....hic dusunmeden ona git..bana ve benim gibi bircok matematik magduruna matematigi ogreten ve sevdiren adam...ve ogretmenligi tartisilmaz..Merhaba arkadaşlar, kpss b grubu için 2016 da sınav olacak inşallah. Bu sınav bildiğiniz gibi çok kişinin başvurduğu ve belli bölümler için yüksek puan gerektiren bir sınav. Bizim bölümlerde 85- 90 gerektiriyor.. 2014 te ilk kez hazırlanmış, dershaneye gitmiştim. Ama onun dışında doğru düzgün çalışmadım.. Matematik çok önemli. Yılardır mat görmediğimizden unutuluyor.. Kurstaki mat. hocası da çok hızlı hızlı geçiyordu.. Anlamadığın, tam anlamadan geçtiğinde de bende geçen sene başta azimli başlamama rağmen moral bozukluğu oldu.. Bu sene için kursa gitmeden evde ders video cd si alıp hazırlanayım, dershaneye gideceğinde hazırlan git dön derken de yoruluyorsun, zaman geçiyor bir de dershaneye gidiyorum diye sanki o yeterliymiş zannedip evde çalışma az oluyor. Bende öyle oldu. Bu sene de bi kursa gidersem orada da mat. yetişsin diye hızlı geçilir yine moral bozukluğu olur diye evde hazırlanayım diyorum.. Ama bir yandan da oraya da git, evden de cd takip et diyorum.. Evde çalışıp yüksek puan alan ya da dershaneye gittim gitmeseydim kazanamazdım diyeniniz var mı? Bir de Konya'dayım. Çok fazla iyi dershane yok. Var da çok iyi diye tavsiye eden yok.. İlla şusu busu diye eleştiriyorlar. Mesela ben de önceki sene gittiğim kursta mat. ve Türkçe den bir fayda görmedim.
Bende konyadayim.matematik diyorsan siddetle murat egitimde deniz hoca var....hic dusunmeden ona git..bana ve benim gibi bircok matematik magduruna matematigi ogreten ve sevdiren adam...ve ogretmenligi tartisilmaz..
Pisman olmazssin
Tamamen senin kişiliğinle alakalı. Düzenli çalışırım disiplinli olurum diyorsan evde çalış fakat şöyle bir durum var. Sözel dersler olsa okuyup yaparsın ama normalde de matematiğe çok yatkın değilsen kendi başına anlaman zor. Etrafında yardım edecek biri varsa seni matematik çalıştırmasını isteyebilirsin.Merhaba arkadaşlar, kpss b grubu için 2016 da sınav olacak inşallah. Bu sınav bildiğiniz gibi çok kişinin başvurduğu ve belli bölümler için yüksek puan gerektiren bir sınav. Bizim bölümlerde 85- 90 gerektiriyor.. 2014 te ilk kez hazırlanmış, dershaneye gitmiştim. Ama onun dışında doğru düzgün çalışmadım.. Matematik çok önemli. Yılardır mat görmediğimizden unutuluyor.. Kurstaki mat. hocası da çok hızlı hızlı geçiyordu.. Anlamadığın, tam anlamadan geçtiğinde de bende geçen sene başta azimli başlamama rağmen moral bozukluğu oldu.. Bu sene için kursa gitmeden evde ders video cd si alıp hazırlanayım, dershaneye gideceğinde hazırlan git dön derken de yoruluyorsun, zaman geçiyor bir de dershaneye gidiyorum diye sanki o yeterliymiş zannedip evde çalışma az oluyor. Bende öyle oldu. Bu sene de bi kursa gidersem orada da mat. yetişsin diye hızlı geçilir yine moral bozukluğu olur diye evde hazırlanayım diyorum.. Ama bir yandan da oraya da git, evden de cd takip et diyorum.. Evde çalışıp yüksek puan alan ya da dershaneye gittim gitmeseydim kazanamazdım diyeniniz var mı? Bir de Konya'dayım. Çok fazla iyi dershane yok. Var da çok iyi diye tavsiye eden yok.. İlla şusu busu diye eleştiriyorlar. Mesela ben de önceki sene gittiğim kursta mat. ve Türkçe den bir fayda görmedim.