- 19 Kasım 2024
- 41
- -6
- 25
- Konu Sahibi ecesoguksu
4 5 ay önce nişan atmış birisi ile konuşuyorum. Bu kişi bana geldiğinde gayet iyiyim toparladım diye geldi. Sonra aramızda birkaö sıkıntı oldu 2 hafta konuşmadık tekrar başladık. Aramızdaki iletişim vs gerçekten iyi mizah anlayışı vs. Dün ben kafasının karışık olduğunu anladım. Ne olsun istiyorsun dedim. Hayırlısı dedi bende sinirlendim. Zaten hayırlısı istesen de istemesen de olucak bu kafadan atma oyalama gibi dedim. Sonra ilişki istemiyorum dedi ben biraz daha sinirlendim. O zaman istemiyorsan neden ilgi gösteriyorsun gezip tozuyorsun başta bana iyiyim diye geldin dedim. Ben hiçbir kişinin dağıttığı enkazı üstlenmem dedim. Biliyorum vs dedi. Başta cidden iyiydim dedi. Hani ilgili birisi zaten kötü de asla davranmıyordu. Şu an da öyle aslında. 3 4 gündür sanki tımarhanelik olucak gibiyim dedi. Sana belli etmek istemedim ama anladın zaten dedi. Kız, kendi yakın erkek arkadaşıyla birlikte olmuş hatta aldatmış çocukta bundan şüpheleniyor. Ben büyü vs yaptıklarını düşünüyorum dedi. Hoca arıyoruz kaç gündür dedi. Bende baya sert konuştum sinirlendim. En sonda dedim sana aşık olduğum sevgili olmak için yanıp tutuştuğum yok. Ben sana net olmanı istedim olmadığın için böyle yaptım dedim. Beni de boşver sen git kendini kurtar dedim kapattım. Ne önerirsiniz amaç ne?