Kafam çok karışık?

Erkekler kadınlar gibi duygularını net ifade edemez
Sıkıntıları varsa sıkıntıları vardır gercekten
Yaptıgı iş pskolojik olarak kolay bi iş değil
Bunu bilerek bunlara razı gelerek evlenmelisin

erkekler boyle canim takılma.bi sürekli aranmak değer gormek isteriz ama onlar soğuklar.geneli boyle uzulme

Ilişkiler ciddiye bindikten sonra böyle oluyor o mırç mırç dönemleri bitiyor. Ben sorun göremedim burada ama siz alışkın olduğunuz için boşluğa düşmüşsünüz tabiki.

Erkekler kadınlar gibi duygularını net ifade edemez
Sıkıntıları varsa sıkıntıları vardır gercekten
Yaptıgı iş pskolojik olarak kolay bi iş değil
Bunu bilerek bunlara razı gelerek evlenmelisin
Evlendigimiz zaman gözümün önünde olur evine gider gelir. Simdi ne yiyor ne iciyor cok zoruma gidiyor. Onu cok seviyorum elimden geldiginde destek olmaya çalışıyorum. Dogru diyorsunuz

Yaş farkınız var mı? Çünkü olgun erkekler çok mesajlaşmaz aramaz.İyi olduğunu bilsem yeter modunda hepsi.

Ilişkiler ciddiye bindikten sonra böyle oluyor o mırç mırç dönemleri bitiyor. Ben sorun göremedim burada ama siz alışkın olduğunuz için boşluğa düşmüşsünüz tabiki.
Insaallah duzelir yakında cunku pek alisabilecegimi düşünmüyorum bu duruma

Yaş farkınız var mı? Çünkü olgun erkekler çok mesajlaşmaz aramaz.İyi olduğunu bilsem yeter modunda hepsi.
Ben 21 yaşındayım nisanlim 25 yaşında. 4 yas var Evet o ilk zamanlardaki gibi cocuksu halleri yok zamanla daha olgun birine döndü fark ettim.. galiba kabullenemiyorum bu durumu. Sorumluluklarimiz artti

İyi olduğunu bilin yeter o zaman..?
7173883 defa yazmışsınız demek ki bakın anlayın zor zamandan geçiyor biraz adama nefes aldırın.
İlla hergün full enerji sizinle ilgilenemez adam.

İyi olduğunu bilin yeter o zaman..?
7173883 defa yazmışsınız demek ki bakın anlayın zor zamandan geçiyor biraz adama nefes aldırın.
İlla hergün full enerji sizinle ilgilenemez adam.
Bir derdi var ve ben onu yalnız birakmak istemiyorum o kendi kabuguna cekilmek istiyor. Bu durum beni uzuyor. Iliskimizde bir problem var gibi anlıyorum

Ben 21 yaşındayım nisanlim 25 yaşında. 4 yas var Evet o ilk zamanlardaki gibi cocuksu halleri yok zamanla daha olgun birine döndü fark ettim.. galiba kabullenemiyorum bu durumu. Sorumluluklarimiz artti
Hımm anladım.Biraz zaman tanı ona.Maalesef zaman ilerledikçe ilişkinin en başındaki heyecan ve duygular olmuyor.Sana huzur mutluluğu veriyorsa seni üzmüyorsa böyle şeylere takılma bence.

Bir derdi var ve ben onu yalnız birakmak istemiyorum o kendi kabuguna cekilmek istiyor. Bu durum beni uzuyor. Iliskimizde bir problem var gibi anlıyorum

Derdi olan insana “seni seviyorum demiyosun, hep ben arıyorum” diyerek destek olamazsınız.
Destek olmak bazen sessizliği korumaktır.
Böyle yapa yapa adam uzaklaşmış belli ki.

Hımm anladım.Biraz zaman tanı ona.Maalesef zaman ilerledikçe ilişkinin en başındaki heyecan ve duygular olmuyor.Sana huzur mutluluğu veriyorsa seni üzmüyorsa böyle şeylere takılma bence.
Aynen iliskinin ilk zamanlarındaki gibi olmuyor cogu sey haklisiniz.. cok sukur huzurluyum mutluyum. Zamanla insaallah duzelir

Aynen iliskinin ilk zamanlarındaki gibi olmuyor cogu sey haklisiniz.. cok sukur huzurluyum mutluyum. Zamanla insaallah duzelir
Ayrıca benim birlikte olduğum insanda çok stresli ve yoğun bazen günde beni sadece 1 defa arayabiliyor ama ben kafama takmıyorum.Boşver yanında olduğunu bilmen güvenmen yeterli.

Onun aslında sizin desteğinize sessizliğinizle ihtiyacı var.

Siz de bir süre onun istediği gibi beklentilerinizi sıfırlayıp, tamamen pozitif bir kaç cümle ile konuşsanız. İyiyim, sen nasılsın, o zaman görüşürüz öpüyorum, tadında. Yoğunum ya da yorgunum, dediğinde tamam canım sonra konuşuruz seni seviyorum, tavrıyla. Alınmadan, gücenmeden. Verdiğiyle yetinip ona sevgiyle yaklaşarak. Ona şu dönemde yapabileceğiniz en büyük destek bu olur ve inanın siz böyle anlayışlı sakin yaklaştıkça o özler, o bir şeyler anlatmak için sizi arar. Siz sizi özlemesine fırsat yaratmıyorsunuz belli ki.

Bu arada aklınız onda olmasın, işiniz gücünüz ya da okulunuz var mı bilmiyorum ama bir şekilde oyalayın kendinizi, hobi falan edinin, film izleyin, arkadaşlarınızla konuşun.

Ufak bir tüyo, eşinizin ilgi alanları ne bilmiyorum ama örneğin sinemadan hoşlanıyordur, birkaç film izleyip sonra ona anlatabilirsiniz. Ya da ilgilendiği başka bir konuda kendinizi geliştirip, ben bileyim üzerine bir şeyler okuyup onunla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Sen bahsediyordun ben de merak ettim diyerek bu konulardan bahsedebilirsiniz.

Bu hem kendinizi geliştirmenize yarar, belki oradan bambaşka bir şeyle ilgilenmeye başlarsınız. Hem bir yandan onla ilgili onun için bir şey yapar ama bir yandan dikkatinizi ondan uzaklaştırmış olursunuz. Hem de en önemlisi sohbet edecek konularınız artar.

Off ben daraldım okurken...
Sevdiğini söylemiyorsun ne demek Allah aşkına, çocuk musunuz siz?
Gerçi yaşınız küçük, ondan olabilir.

Zor zamanlarda bende icime kapanirim.
Yani hayir, sevdigiyle paylasmak vs her zaman olmasi gerekmez.
Olsa guzel olur, ama yapmazsada seni daha az seviyor demek degildir bu.
Senin caninida skmak istemiyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…