- 22 Ekim 2018
- 239
- 99
- 53
- Konu Sahibi Dolunayisra
-
Ilişkiler ciddiye bindikten sonra böyle oluyor o mırç mırç dönemleri bitiyor. Ben sorun göremedim burada ama siz alışkın olduğunuz için boşluğa düşmüşsünüz tabiki.Hanımlar merhaba.
2 yıldır bir iliskim var ve 2 ay once nisanlandik. Nisanlim askeri personel birkac ay önce komutanlari degisti ve cok sıkıntı yasamaya başladı. Baskı stres düğün icin para biriktirmek derken hepsi ust uste geldi ve su an isinden dolayi sıkıntılari var. Benim cok fazla onu sıktığımı ve ufak şeyleri problem yaptığımı söylüyor.( seni seviyorum niye demiyorsun niye hep ben ariyorum gibi seyler yapiyordum). Gercekten sıkıntıları var isinden dolayı biliyorum ve sadece benim nisanlim bu durumdan dolayi böyle degil. Nisanlimin arkadaşlarının eşleri ile görüşüyorum onlarda ayni seyleri esleri icin diyorlar. Eşleri de iyi degilmis stresli ve cok yorgun oluyorlarmis. Gecen hafta tartistik ve 3 5 gundur genellikle ben ariyorum. Aradigim zaman konusacak bir seyimiz yok ki iyi oldugunu bilsem bana yeter diyor. Bu durum beni üzüyor. Onceden cok konusurduk. Bugun, artik her sey rutine bindi cok sukur bi sıkıntımız yok sıkıntı arama dert yapma her iliskide olan seyler su aralar konusacak bir seyimiz yok iyi oldugunu bilsem gunde 2 kere arasam bana yetiyor evlenince de boyle olacak eve gelmedigim günler olacak bunlara alisman gerekiyor bizim kadar cok konusan yok diyor. Ben sohbet etmeyi filan cok ozledim onceki gibi hic degiliz onu sıkmak istemiyorum ama kv bile 2 gunde 3 5 dakika ariyor. Iyi oldugunuzu bilsem yeter diyor. Aramizda mesafeler var 4 ayda 3 4 gun anca görüşüyoruz. Ben universite okuyorum düğün tarihimiz filan belli. Beni eskisi kadar sevmediğini düşünüyorum ama o hislerinin aynı olduğunu söylüyor işinden dolayi psikolojisinin iyi olmadigini soyluyor insan sevdigine daha cok ihtiyaç duyar boyle zamanlarda ama o konusmuyor ne yapmaliyim ?
Evlendigimiz zaman gözümün önünde olur evine gider gelir. Simdi ne yiyor ne iciyor cok zoruma gidiyor. Onu cok seviyorum elimden geldiginde destek olmaya çalışıyorum. Dogru diyorsunuzErkekler kadınlar gibi duygularını net ifade edemez
Sıkıntıları varsa sıkıntıları vardır gercekten
Yaptıgı iş pskolojik olarak kolay bi iş değil
Bunu bilerek bunlara razı gelerek evlenmelisin
Alıştım konuşmaya. Bende ailemden uzakta okuyorum yalnız hissediyorum kendimi onun derdi benim derdim. Insaallah duzelir her seyerkekler boyle canim takılma.bi sürekli aranmak değer gormek isteriz ama onlar soğuklar.geneli boyle uzulme
Ilişkiler ciddiye bindikten sonra böyle oluyor o mırç mırç dönemleri bitiyor. Ben sorun göremedim burada ama siz alışkın olduğunuz için boşluğa düşmüşsünüz tabiki.
Insaallah duzelir yakında cunku pek alisabilecegimi düşünmüyorum bu durumaIlişkiler ciddiye bindikten sonra böyle oluyor o mırç mırç dönemleri bitiyor. Ben sorun göremedim burada ama siz alışkın olduğunuz için boşluğa düşmüşsünüz tabiki.
Ben 21 yaşındayım nisanlim 25 yaşında. 4 yas var Evet o ilk zamanlardaki gibi cocuksu halleri yok zamanla daha olgun birine döndü fark ettim.. galiba kabullenemiyorum bu durumu. Sorumluluklarimiz arttiYaş farkınız var mı? Çünkü olgun erkekler çok mesajlaşmaz aramaz.İyi olduğunu bilsem yeter modunda hepsi.
Bir derdi var ve ben onu yalnız birakmak istemiyorum o kendi kabuguna cekilmek istiyor. Bu durum beni uzuyor. Iliskimizde bir problem var gibi anlıyorumİyi olduğunu bilin yeter o zaman..?
7173883 defa yazmışsınız demek ki bakın anlayın zor zamandan geçiyor biraz adama nefes aldırın.
İlla hergün full enerji sizinle ilgilenemez adam.
Hımm anladım.Biraz zaman tanı ona.Maalesef zaman ilerledikçe ilişkinin en başındaki heyecan ve duygular olmuyor.Sana huzur mutluluğu veriyorsa seni üzmüyorsa böyle şeylere takılma bence.Ben 21 yaşındayım nisanlim 25 yaşında. 4 yas var Evet o ilk zamanlardaki gibi cocuksu halleri yok zamanla daha olgun birine döndü fark ettim.. galiba kabullenemiyorum bu durumu. Sorumluluklarimiz artti
Bir derdi var ve ben onu yalnız birakmak istemiyorum o kendi kabuguna cekilmek istiyor. Bu durum beni uzuyor. Iliskimizde bir problem var gibi anlıyorum
Dogru söylüyor olabilirsiniz.. dediklerinizi dikkate alicam teşekkür ederimDerdi olan insana “seni seviyorum demiyosun, hep ben arıyorum” diyerek destek olamazsınız.
Destek olmak bazen sessizliği korumaktır.
Böyle yapa yapa adam uzaklaşmış belli ki.
Aynen iliskinin ilk zamanlarındaki gibi olmuyor cogu sey haklisiniz.. cok sukur huzurluyum mutluyum. Zamanla insaallah duzelirHımm anladım.Biraz zaman tanı ona.Maalesef zaman ilerledikçe ilişkinin en başındaki heyecan ve duygular olmuyor.Sana huzur mutluluğu veriyorsa seni üzmüyorsa böyle şeylere takılma bence.
Ayrıca benim birlikte olduğum insanda çok stresli ve yoğun bazen günde beni sadece 1 defa arayabiliyor ama ben kafama takmıyorum.Boşver yanında olduğunu bilmen güvenmen yeterli.Aynen iliskinin ilk zamanlarındaki gibi olmuyor cogu sey haklisiniz.. cok sukur huzurluyum mutluyum. Zamanla insaallah duzelir
Galiba alistigim icin boyle problem yasiyorum zamanla insaallah duzelir diye umut ediyorumAyrıca benim birlikte olduğum insanda çok stresli ve yoğun bazen günde beni sadece 1 defa arayabiliyor ama ben kafama takmıyorum.Boşver yanında olduğunu bilmen güvenmen yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?