10 yıllık eski bebek kıyafetlerini kullanmak sakıncalı mı kafam karışık

zeynebsi45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
47
15
88
Arkadaşlar merhaba benim ablamın kızından kalan on yıldır saklanan bebek kıyafetleri var. Dün gidip aldım ayıklayarak eve getirdim içine lekeli olanlar da var lekeleri çıkar mı bilmiyorum. Fakat sonra içime sinmedi ne yapsam kararsızım. Ablam zamanında o kıyafetleri bebeğini giydirirken güzel şeyler yaşamamıştı hem kendisi hem bebeği hastalıklar çekmişti. Acaba diyorum o kıyafetlerden kötü bir enerji geçer mi benim bebeğime. Psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum bu durumda olan varsa öneride bulunursa çok sevinirim kafam çok karışık

Ben başkasının verdiği kıyafetleri giydiriyorum.İcime sinenleri tabi.Ama içinize sinmiyorsa , böyle düşünceleriniz varsa giydirmeyin.Cok çok almanıza gerek yok.Az ve öz alın.Yeterli

Ben başkasının verdiği kıyafetleri giydiriyorum.İcime sinenleri tabi.Ama içinize sinmiyorsa , böyle düşünceleriniz varsa giydirmeyin.Cok çok almanıza gerek yok.Az ve öz alın.Yeterli
İşte bebekler çok kusuyor kirletiyor çok kıyafete ihtiyaç var diyorlar benim maddi durumum da kötü değil ama orta halle aslında alsam kendi imkanlarımla alabilirim ama çok kıyafet ihtiyacı varsa da o kadar fazla alamayabilirim bu sefer bebeğim çünkü başka ihtiyaçları da var bilmiyorum ne yapsam aşırı derecede kararsızım

Arkadaşlar merhaba benim ablamın kızından kalan on yıldır saklanan bebek kıyafetleri var. Dün gidip aldım ayıklayarak eve getirdim içine lekeli olanlar da var lekeleri çıkar mı bilmiyorum. Fakat sonra içime sinmedi ne yapsam kararsızım. Ablam zamanında o kıyafetleri bebeğini giydirirken güzel şeyler yaşamamıştı hem kendisi hem bebeği hastalıklar çekmişti. Acaba diyorum o kıyafetlerden kötü bir enerji geçer mi benim bebeğime. Psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum bu durumda olan varsa öneride bulunursa çok sevinirim kafam çok karışık
Ölenlerin elbiseleri hediye ediliyor ya ben korkardım çocukken oda ölürmü ki elbiseyi alan die .

daha yaşıyorlar benım çocuklarım oldu .

Enerji geçmesi falan öyle şeylere inanmam ama içinize sinmiyorsa kullanmayın. Ben ikinci el kıyafet geldiğinde içime sinenleri ayıklıyorum kalanlarını da giysi kutusuna atıyorum. O şekilde yapabilirsiniz belki. Ben de oğlum kusar eder kirlenir diye çok bol zıbın almıştım ama hiç kusan bi bebek olmadı mesela çok üst değiştirmeye ihtiyacımız olmadı. Çoğu kıyafetini giyemeden küçüldü. Duruma göre bakarsınız doğumdan sonra.

Aslında normalde ben de böyle şeylere inanmam fakat bununla ilgili kötü bir rüya görünce acaba dedim bana bir mesaj mı bu diye kendimce duygusal bir dalgalanma yaşıyorum şu anda psikolojik olarak o yüzden danışmak istedim hani bu durumda olan biri var mı diyerekten

Enerji geçmesi falan öyle şeylere inanmam ama içinize sinmiyorsa kullanmayın. Ben ikinci el kıyafet geldiğinde içime sinenleri ayıklıyorum kalanlarını da giysi kutusuna atıyorum. O şekilde yapabilirsiniz belki. Ben de oğlum kusar eder kirlenir diye çok bol zıbın almıştım ama hiç kusan bi bebek olmadı mesela çok üst değiştirmeye ihtiyacımız olmadı. Çoğu kıyafetini giyemeden küçüldü. Duruma göre bakarsınız doğumdan sonra.

Aslında normalde ben de böyle şeylere inanmam fakat bununla ilgili kötü bir rüya görünce acaba dedim bana bir mesaj mı bu diye kendimce duygusal bir dalgalanma yaşıyorum şu anda psikolojik olarak o yüzden danışmak istedim hani bu durumda olan biri var mı diyerekten
Kabuslar çok normal, hamileyken ben de çok görürdüm. Zor bir süreçten geçiyorsunuz, içinize sinmeyen şeyleri yapmayın. Bir de kıyafetler dursun isterseniz doğumdan sonra belki düşünceniz hisleriniz değişir.

Bizler hep öyle büyüdük. Kıyafetler kaç el değiştirdi hem de. Ben kendi çocuğuma da öyle giydirdim. Kendi beğendiğim kıyafetleri aldım bebeğime gerisi hep verilenlerdi.

Oğlum 3 yaşında şimdi yenidoğan bebeğime giydireceğim eskilerini. İlk oğlumun kuzeninden kalan kiyafetleri de var içinde. Temiz ve yeni duruyorlarsa bir sakıncası yok bana göre. 60 derecede yıkayıp ütüledim dolaba dizdim hepsini. Mesela ablam da yeğenimin kıyafetleri saklanmıştı ama bazanın altında dururken çürümüş hepsini attı. Ben kendim ikinci el giymem ama bunlar bebek sonuçta bir iki kere giydikleri giysiler. Ama tabii içinize sinmesi de gerekir aynı zamanda.

Bu dediğinizi daha önce duymuştum kıyafeti giyen çocuğun huyu geçer diye ama çok uzun zaman olmuş üzerine enerji vs kalmışmıdır bilmiyorum vede biraz yüksek ısıda güzekce yıkayıp lekesiz olan içinize sinenleri bence giydirebilirsiniz bende eltimin oğlunun kıyafetlerini giydiriyorum ve çok memnunum bebek kıyafeti dediğiniz 2 ayda bir beden atlıyor çok işime yaradı benim.

İşte bebekler çok kusuyor kirletiyor çok kıyafete ihtiyaç var diyorlar benim maddi durumum da kötü değil ama orta halle aslında alsam kendi imkanlarımla alabilirim ama çok kıyafet ihtiyacı varsa da o kadar fazla alamayabilirim bu sefer bebeğim çünkü başka ihtiyaçları da var bilmiyorum ne yapsam aşırı derecede kararsızım
O zaman temiz gördüklerinizi yıkayın , utuleyin.Merak etmeyin hicbirsey bulaşmaz bebeğinize.Birkac tane de beğendiğiniz şeyler alırsınız.İnanin doğunca kıyafet son dert bile olmuyor.Bosa para dökmeyin o kadar

Merhaba içinizde sinmiyorsa yapmayın.

Back
X