• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık?

Zor zamanlarda bende icime kapanirim.
Yani hayir, sevdigiyle paylasmak vs her zaman olmasi gerekmez.
Olsa guzel olur, ama yapmazsada seni daha az seviyor demek degildir bu.
Senin caninida skmak istemiyor demekki.
Bende kendimi kötü hissediyorum o biyle yapınca. Zamanla duzelecegini düşünüyorum

Onun aslında sizin desteğinize sessizliğinizle ihtiyacı var.

Siz de bir süre onun istediği gibi beklentilerinizi sıfırlayıp, tamamen pozitif bir kaç cümle ile konuşsanız. İyiyim, sen nasılsın, o zaman görüşürüz öpüyorum, tadında. Yoğunum ya da yorgunum, dediğinde tamam canım sonra konuşuruz seni seviyorum, tavrıyla. Alınmadan, gücenmeden. Verdiğiyle yetinip ona sevgiyle yaklaşarak. Ona şu dönemde yapabileceğiniz en büyük destek bu olur ve inanın siz böyle anlayışlı sakin yaklaştıkça o özler, o bir şeyler anlatmak için sizi arar. Siz sizi özlemesine fırsat yaratmıyorsunuz belli ki.

Bu arada aklınız onda olmasın, işiniz gücünüz ya da okulunuz var mı bilmiyorum ama bir şekilde oyalayın kendinizi, hobi falan edinin, film izleyin, arkadaşlarınızla konuşun.

Ufak bir tüyo, eşinizin ilgi alanları ne bilmiyorum ama örneğin sinemadan hoşlanıyordur, birkaç film izleyip sonra ona anlatabilirsiniz. Ya da ilgilendiği başka bir konuda kendinizi geliştirip, ben bileyim üzerine bir şeyler okuyup onunla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Sen bahsediyordun ben de merak ettim diyerek bu konulardan bahsedebilirsiniz.

Bu hem kendinizi geliştirmenize yarar, belki oradan bambaşka bir şeyle ilgilenmeye başlarsınız. Hem bir yandan onla ilgili onun için bir şey yapar ama bir yandan dikkatinizi ondan uzaklaştırmış olursunuz. Hem de en önemlisi sohbet edecek konularınız artar.
Galiba sessizligimi korumak en iyisi olacak. Üniversiteye gidiyorum ve problemlerden dolayi derslerime odaklanma sorunu yaşıyorum. Takintili bir yapım var butun problem bundan kaynaklanıyor

Bu konunu da okudum. Rahat bırakmazsan onu kaybedeceksin. İlişkiniz yıpranacak. Üniversite okumak diploma almak değildir. Kuzen ablasından bile kıskanıyorsun . Çok kötü. Giden gider zorla tutamazsın. Bunu anla seninle de zorlanduracak değil ya. Bırak o seni merak etsin az sıkboğaz etme. Mutluluğunu baltalama.

Back