- 7 Mart 2021
- 140
- 185
- 53
- 35
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Eşim ve ben öğretmeniz.4 yıllık evliyiz. Başta gözüm kör oldu yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum şu an ve 20 aylık bir kızımız var. Eşim annesine çok düşkün bu kadar olduğunu evlendikten sonra anladım 7 kardeşler ama en düşkünü benim eşim. 3 yıldır batıya tayin için sürekli oyalıyor beni. Hep söz konusu oluyordu ama hep çocuk büyüsün birikim yapalım sıkışmayalım öyle gidelim diye diye oyaladığını daha geçenlerde farkettim. Çünkü artık birikimde yapmıştık ve gitmek için bir engel yoktu. Eşimin puanı benden çok daha fazla ve onun tayin istemesi ile gidecektik benim puanımla köy kasaba gibi yerlere gidilebilir çünkü anca.meğerse annesini bırakmak istemiyormuş onun için bu senede ve Allah gecinden versin uzun ömrü olsun ama annesi hayatımızda olmayana kadar gitmeyecekte. Gitsem kendi puanımla boşanıp gitsem tek başıma nasıl yaparım bilmiyorum.eşim de gitmeyeceğimi bildiği için hep oyalıyor ve artık gitmek istiyorum ama kızımı düşünüyorum burada da yaşamak istemiyorum. Bizi aile olarak görmeyip annesini bırakamayan birini de artık hayatımda istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı. Biz gitsek bile burada bir sürü kızı oğlu var yalnız kalmayacak ama yine de bırakamıyor. Ben bir kadın olarak annemi babamı tek başlarına memleketimde bıraktım atandım gittim uzaklara hayatımı kurdum . Ama erkek olarak bunu nasıl yapamıyor aklım almıyor.siz olsanız ne yapardınız?