Kafam çok karışık, pişman olmaktan korkuyorum.

kararsizbirisi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
274
269
18
Bir çok kez yazdım kusuruma bakmayın rahatsız olacaklar sayfadan çıkabilir.
Üçüncü bir göz olarak anlatmaya çalışacağım sizden beklentim ne bilmiyorum ama galiba biraz desteğe ihtiyacım var o yüzden yazıyorum.
Diyelim ki;
başlarda çok güzel giden, sorunlar olsa da önemsemediğiniz fakat sonra uyumlu kişiler olmadığınızı anladığınız 1 senelik ilişki içerisindesiniz üstelik yaş 22.
Bu ara da ailenizin de hiç tanımadan asla kabul etmeyiz dedikleri bir ilişki.
Yani aslında sizin hiç probleminiz olmasa bile aileniz nedeniyle ayrılmanız gerekecekti.
Neyse ki zaten uyumsuz olduğunuzu, ayrılmanız gerektiğini düşünüyorsunuz fakat yapısal olarak da herşeye çok çabuk ve yoğun bağlandığınız için bir türlü ayrılığa cesaret edemiyorsunuz.
Ayrılık psikolojisine hazır değilsiniz. Yalnız kalmaktan, pişman olmaktan korkuyorsunuz.
Psikolojik olarak da sorunlar yaşayan birisiniz yani geçmişte bir kaç yıl depresyon tedavisi görmüş, ilaçlar kullanmışsınız. Korkularınız var.
ikiniz de birbirinizin hayatından çıkmaya hazır değilsiniz. Ama bi sonu da yok.
Karşı tarafa konuyu açtığınızda “zaman ne getirir bilinmez, şuan istemeyerek, kendimizi üzerek ayrılmayalım. Zamanla belki her şey yoluna girecek. Veya daha kötü gidecek o zaman ayrılmak isteyeceğiz, bekleyelim ilişkiye devam edelim” diyor.
Benim korkumsa devam edip daha çok anı biriktirip ileride çok daha zorlanmak.

Seviyor musunuz meslekler nedir o kaç yaşında nereli benim için önemli olanlar

Şimdi devam edelim de ileride ayrılırız diye bir zihniyet mi olabilir, bunu da ilk defa görüyorum.
Zaten kafanızda ayrılık varsa demek ki gerçekten de size uygun değil ve okadar da sevmiyorsunuz.
'Bazen ipin sıktığı parmağı kurtarmak için ipin gitmesine izin vermeniz gerekir.'

Seviyor musunuz meslekler nedir o kaç yaşında nereli benim için önemli olanlar
Bunları daha önceden de çok kez sorduğum için insanları sıkmak istemedim.
Şuan doğru olanın şimdi ya da ileride bitmesi olduğunu düşünüyorum.
Burdaki herkes de öyle şeyler yazmıştı zaten
Tabi seviyorum aramızda beş yaş var özel sektörde çalışıyor.
Güneydoğu anadolu bölgesinde bir şehir memleketi.
Bizde orta karadeniz.

Yanlış ifade ettim sanırım.
Doğru olanın ayrılık olduğuna inanıyorum ama şuan hazır değiliz demek istedim

Zamanla hicbir şey düzelmez, sadece alışırsınız içinde bulunduğunuz duruma.

Allah aşkına sanırsınız leyla ile mecnun ayrılacak. Olmuyorsa nedendir bu zorlama?
Seviyorsunuz hüznü kederi

İyi olması gereken şeyler,güzel yasanmisliklar yük olmasın bence size
Sürekli çok güldük,artık aglamamiz gerekir şeklinde düşünmeyin.
Sonunun kötü biteceğini düşünerek nasıl güzel duygularin tadını alabilirsiniz ki..

Aile faktörü degilde senin ne istedigin sevip sevmedigin anlasip anlasamadigim önemli canim.
Gercekten sonunuzun olmayacagini zaten hisseder bilirsin az cok..
Bu gibi durumlarda ileriyi tarihe atmak sadece yorar ve yıpratır. Seviyorsan alışkanlıkları katmadan yola devam.Ama sevgi yoksa ne onun ne kendi zamanindan calma cok gencsin

Ulaşılmaz görürsen daha çok bağlanırsın öncelikle imkansız olarak görme sevgilini öyle görürsen daha cazip gelir. Yüksek yüksek yerlere koyma yani cepteymiş gibi düşün o evlilik işini. Olacaksa olur olmayacaksa da olmaz sen şimdiye kadar istediğin bir şey olmadı diye öldün mü ? Bence ölmemişsin rahat ol,kasma, yaşın küçük vaktin bol bu olmazsa başkası olur. Önemli olan sensin sen kendine odaklan bu ilişki hayatının en güzel dönemlerinde vakit kaybı olmasın sadece güzel zaman geçirmeye odaklan gerek sevgilinle gerek etrafındakilerle. Oturup kara kara düşünme.

Ayrılacagınız seyi sürdürecek kadar hormonlarını dikkate alacağınıza ileride pişman olmamak için benliğimizi dikkate alın derim

Üff neden aynı konuları beşyüz kere açıyorsunuz yahu. Aynı konu işte, açın ve eski cevapları okuyun.

Ben anlamadım

Tek sorun onun Güney doğulu sizin orta Karadenizli olması mı

Sonuçta aşılamaz sorun bu mu
Esir hayatı yaşıyor, o kadar dil döktük ama nafile.

Adam evli mi ? Ne yani uyumsuzluk böyle.

Eğer işin icinde aldatma şiddet vb. Durumlar yoksa niye bu kadar kaosa sürüklüyorsunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…