Kafam çok karışık kızlar

22 yaşındaymışsınız. 6 yıldır sevgiliyiz 3 yıldır da nişanlıyız diyorsunuz.
Yani 16 yaşında hoşlandığım kişiyi bir kenara bırak 16 yaşında arkadaşım olan insanlardan bile çok ayrı bir noktadayım.
Yani 16 yaşında ne yaşayıp birbirinize ne yemini ettiniz Allah aşkına hayatı bu kadar arabesk yaşamayın gencecik kızsınız. 19 yaşında nişanlılık oluyor bir de dehşet içinde okudum. Evlenmenize engel olan bir aile büyüğü falan varsa gidin elini ayağını öpün sonra da bitirin bu işi.

2 kedimizin çipi onun üstünde. Bugün onunla konuşacağım. Kaç kere açıldı bu konu aramızda ama bugün bitireceğim kesin

Evlenmeme engel olan aile büyüklerim yoktu ama babam her konuda arkamda olduğunu söyledi

22. yaşındasınız ilişki 6 senelik
16 yaşında tanıştınız

ve 2. seneden
yani 17 yaşından beri birlikte yaşıyorsunuz?

17 yaşından beri bir adamla birlikte yaşıyorsunuz ve ailenizin haberi yok? 3 yıldır da nişanlısınız?

çocuk esirgeme kurumunda kalıyor olsanız 18 yaşından önce bırakmazlar nasıl bir aile mefhumunuz var sizin?
Zaten 22 yaşında 6 yıllık sevgililermiş. Eski sevgilisi oğlanın 14-15 yaşında çıktığı kız filan herhalde ciddi bişey okuyorum sanmıştım. Oğlan da aptal bir ergen
adam bundan büyüktür

kaç 17 yaşında oğlan sevgilisyle birlikte bir evde yaşayabilir?

tabi bu kız birlikte yaşyorduk derken kaynanasının evine gidip orada birlikte yaşamayı kast etmiyorsa?

18 yaşımda birlikte yaşamaya başladık ailemle eskiden beri aramızda bağ yoktu fazla, babannemde kalıyordum git gel yapıyordum sonra birlikte ailesiyle yaşamaya karar verdik yani 19'uma girerken o benden 1-2 yaş büyük. Nişan olduktan sonra ayrı eve çıktık

Evlenmeme engel olan aile büyüklerim yoktu ama babam her konuda arkamda olduğunu söyledi
Allahın sevgili kuluymuşsunuz o zaman yüzünüze bakmış diyeceğim ama siz 18 yaşında da adamın ailesinin evinde beraber yaşamaya başlamışsınız.
Bence evlenin bir de çocuk yaparsınız belki düzelir

Şaka yapıyorsunuz bence.

Hep iyi insanlarla karşılaştım arkadaş konusunda. Evlenin çocuk yapın diyenler bir süre sonra ayrılıyorlar olay çocuk değil bence. Burda çok fazla açıklayamıyorum onunla ilgili. Bu olaylardan sonra arada aklıma geliyor artık bitirme aşamasına geldim

Yani kısacası şöyle hiç beklemediğim yapmaz dediğimi yaptı. Hala içime taş gibi oturur ve o kızla derin geçmişi var anlarsınız artık diye düşünüyorum

Konu sahibi yaşını yazmışsın sen bu adamla 6 senedir birliktesin ve 3 senedir nişanlısın. Sen bu adamla 15 yaşında mı birlikte oldun? 18 yaşındayken nasıl nişanlandın? Adamın yaşı seninle aynı değilse adam net pedofili, senin de ailen ortada yok galiba. Kızlarının 17-18 yaşından beri birlikte olduğu adamla aynı evde yaşadığından habersiz uber geniş ve ilgisiz bir aile

Sen şu anda evlenecek olgunluğa sahip değilsin. Çocuk gibi konuşuyor ve yazıyorsun farkında mısın? Beyin daha gelişmemiş ki
Iım şey bu olanlar çocukca mı o zaman beni aldatması normal yani öyle mi dostum ayrıl diyenlere de beyinleri daha gelişmemiş o zaman sen çok geniş insansın demek ki beyin daha gelişmemiş ki yazıyorsun kadın düşmanı mısın sen??

Hayatın çok dahaaaaaa başındasın. Şimdiden böyle yapan bir adam evlenince neler yapar sen düşün. Gençsin ayrıl gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…