Kafam çok karışık kızlar lütfen bu akıl verin bana

Aldatılan ve şiddet gören kadınların sırf çocuklarım için deyip böyle vahşilere katlanmalarına karşıyım.34 yaşımdayım ve 21 yaşımda evlendim.Evlenene kadar her gün babamın annemi nasıl hiç acımadan dövdüğünü defalarca ölecek duruma getirip bıraktığını gördüm.Annemi korumak için önüne atıldığımızda acımadan aynı şiddeti bize de uygulardı üstelik annemi aldatıyormuşta ve annem bunu bile bile bunca yıl çalıştım emeklerimi o kadına ve çocuklarına yedirmem benim çocuklarımın hakkı onlar deyip tam 45 sene o işkencelere dayandı.Sonunda babam öldü ve bize ne mi bıraktı?7 tane çocuğuna koskoca bir üçün birini bıraktı.Ölmeden önce neyi var neyi yoksa hepsini dostundan olan çocuklarının üstüne yapmış.Anneme kalanda yitip giden bir ömür ve yediği dayaklar yüzündrn yamulmuş bir bel.Allah rızası için dayak yiyen kadınlar çocuklarınıza bu zulmü reva görmeyin.Çünkü çocuklar 40 yaşına da gelseler geçmişteki acı olaylar hafızalarından silinmiyor ve hiç bir zaman sağlıklı bireyler olamıyorlar..

Arkadaşım bu adamla seks yapma yaa.Hastalık mı bulaştırır ne halt eder , offff yazarken iğrendim.Karaktersiz herif.

Eşimi tabiki seviyodum ilk başlarda düzelir diye dusunuodum ama öyle olmadı ilerleyen zamanlarda dediğim gibi huyu pis bı adam alkol alınca herşeyi yapıyor
Kurtul bu adamdan.İstemediğin halde birlikte oluyorsunuz gibi anladım.Bu tecavüz biliyorsun değil mi? Bu Nasıl iş , hiç mi korkmuyorsunuz ya?

Annenize çok üzüldüm.Anneniz şu anda nasıl?

varya insanin hani içi ciz eder ya tam oyle oldu cok üzüldüm nasil bie vicdansizlik bu anneniz ne durumda su anda

Evli. 2004te bi aldatilmis ayrilcak olmus bariştrilms vs. Simdiki olaydan haberi yok muhtemelen ev tutulmus. Altına araba cekilmis diger kadının. Üzucu ya.
Aldatilmayi affetmiyeceksin....bende bosanma surecindeyim bu nedenle cnm.affetsem yine yapacakti...aldatmak şaşirmak yoldan cikmakla ilgidi yok.tamamen kişilik meselesi.karekterleri bozuk insanlar yapar.
Arkadasiniz ne dusunuyor..ayrilacakmi?

Ca
Canım benım ekonomık ozgurlugun varmı .Aılen ne diyo be işe.Çocukların için dayancan onlarda buyuyup babalarından nefret ederse ne olucak.Yada sen bu dertlere daha dayanamayıp rahatsız olursan.Canım kımse sana boşan demez bu bir yuva anladınmı.Fakat ıyı dusun cocuk var dıye hayatını zehır etmek kendınıde hasta etmek zorunda degılsın .İşkence olur evlılık sana

insanın başına gelmeden yerine koyamiyor kendini. Büyük konuşmak istemem ama öyle bir adamdan 10 çocuğun olsada boşarım heralde.

Hayata bir şekilde devam edebilirsiniz. Aileniz atmaz evlat sonuçta. Eger sahip çıkmaz yada aileniz yoksa devletin bu tarz kadınlara desteği var.

Ne mezunusunuz okudunuz mu yada bilmiyorum. Mesleğiniz varsa çok kolay eğer yoksa mecburen askeri ücret ile işe girebilirsiniz.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama güvenlik kimlik kartı almak çok kolay deneyin bence. Sonra çalışirken açıktan okuyabilirsiniz. Imkan çok ve bir kadın isterse kesinlikle başarır.

Komşum 3 çocuklu ve askeri ücretle çalışıyor.

hangi şehirde yaşıyorsunuz buda onemli. Herşeyi ölçüp tartın 2 çocuk çok değil başarabilir ve iyi ki yapmışım dersiniz. Hayatınızı kurtarmaya bakın. Mahkemeden ufakta olsa nafakada alırsınız.

Ya bu bazı erkekler neden bu kadar nankör ve karaktersiz oluyorlar anlamıyorum
Ne güzel Allah sana yuva nasip etmiş eşin var 2 tane de çocuk vermiş daha derdin ne belanı mı istiyorsun be adam?
Otur ailenin başında adam gibi kocalığını,babalığını yap işte dengesiz herif
Ayy çok sinirlendim ya

Kocam beni aldatıyor, beni dövüyor ama seviyor .

Allah aşkına ne kullanıyosun? Bana da söyler misin? Sürekli aldatan bi adamdan 2 çocuk vay arkadaş.

İnsanların aileyi koruma mantığını çok yanlış anladığını düşünüyorum. Çevrem korkunc yetişen kabus gibi bir hayatı olan kadın ve çocuklar ile dolu. Hepsinin mantığı düzenim bozulmasın yuvam dağılmasın. Kırıkların üzerinde bir hayattı tercih ediyorsunuz .En büyük şiddeti de özgüveniniz görmüş ki şiddet gösteren ve aldatan birinin sevgisine inanabiliyor hatta özrünü kabul edip bir çocuk daha dünyaya getiriyorsunuz .Asla yadırgamıyorum, kırmak değil amacım fakat eminim ki siz çok güçlü bir insansınız ve bunları asla haketmiyorsunuz hele ki karnınızdaki minik ve diğer çocugunuz asla haketmiyor. Lütfen kurtulun.

Ayyyy bu aldatan erkeklerden bana fenalık geldı artık. Kaç senelik kocama şüpheyle bakıyorum. Bi güzel dövüp kapının önüne koymanı isterdim ama hamileymişsin bilemedim. Aılen yok mu sahıp cıkan eger varsa boyle adam cekılmez canim sal ipini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…