- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.514
- 548
- 26
- Konu Sahibi Elifmira551
-
Savaşma seviş mantığıyla tabikiAldatılıp, dayak yediğiniz halde koynuna nasıl giriyorsunuz?
Tecavüzdür belki.Savaşma seviş mantığıyla tabiki
Sanmıyorum açıkçası.Tecavüzdür belki.
Acaba aynı kişimi bursada mı oldu bu olayEvli. 2004te bi aldatilmis ayrilcak olmus bariştrilms vs. Simdiki olaydan haberi yok muhtemelen ev tutulmus. Altına araba cekilmis diger kadının. Üzucu ya.
Yok degil. Güneydeyiz biz. Ben duydum ama söylemeyi planlamiyorumAcaba aynı kişimi bursada mı oldu bu olay
Bencede boş ver barışırlar sonra siz kötü olursunuz bi kere affeden gene affederYok degil. Güneydeyiz biz. Ben duydum ama söylemeyi planlamiyorum
Kurtul bu adamdan.İstemediğin halde birlikte oluyorsunuz gibi anladım.Bu tecavüz biliyorsun değil mi? Bu Nasıl iş , hiç mi korkmuyorsunuz ya?Eşimi tabiki seviyodum ilk başlarda düzelir diye dusunuodum ama öyle olmadı ilerleyen zamanlarda dediğim gibi huyu pis bı adam alkol alınca herşeyi yapıyor
Annenize çok üzüldüm.Anneniz şu anda nasıl?Aldatılan ve şiddet gören kadınların sırf çocuklarım için deyip böyle vahşilere katlanmalarına karşıyım.34 yaşımdayım ve 21 yaşımda evlendim.Evlenene kadar her gün babamın annemi nasıl hiç acımadan dövdüğünü defalarca ölecek duruma getirip bıraktığını gördüm.Annemi korumak için önüne atıldığımızda acımadan aynı şiddeti bize de uygulardı üstelik annemi aldatıyormuşta ve annem bunu bile bile bunca yıl çalıştım emeklerimi o kadına ve çocuklarına yedirmem benim çocuklarımın hakkı onlar deyip tam 45 sene o işkencelere dayandı.Sonunda babam öldü ve bize ne mi bıraktı?7 tane çocuğuna koskoca bir üçün birini bıraktı.Ölmeden önce neyi var neyi yoksa hepsini dostundan olan çocuklarının üstüne yapmış.Anneme kalanda yitip giden bir ömür ve yediği dayaklar yüzündrn yamulmuş bir bel.Allah rızası için dayak yiyen kadınlar çocuklarınıza bu zulmü reva görmeyin.Çünkü çocuklar 40 yaşına da gelseler geçmişteki acı olaylar hafızalarından silinmiyor ve hiç bir zaman sağlıklı bireyler olamıyorlar..
varya insanin hani içi ciz eder ya tam oyle oldu cok üzüldüm nasil bie vicdansizlik bu anneniz ne durumda su andaAldatılan ve şiddet gören kadınların sırf çocuklarım için deyip böyle vahşilere katlanmalarına karşıyım.34 yaşımdayım ve 21 yaşımda evlendim.Evlenene kadar her gün babamın annemi nasıl hiç acımadan dövdüğünü defalarca ölecek duruma getirip bıraktığını gördüm.Annemi korumak için önüne atıldığımızda acımadan aynı şiddeti bize de uygulardı üstelik annemi aldatıyormuşta ve annem bunu bile bile bunca yıl çalıştım emeklerimi o kadına ve çocuklarına yedirmem benim çocuklarımın hakkı onlar deyip tam 45 sene o işkencelere dayandı.Sonunda babam öldü ve bize ne mi bıraktı?7 tane çocuğuna koskoca bir üçün birini bıraktı.Ölmeden önce neyi var neyi yoksa hepsini dostundan olan çocuklarının üstüne yapmış.Anneme kalanda yitip giden bir ömür ve yediği dayaklar yüzündrn yamulmuş bir bel.Allah rızası için dayak yiyen kadınlar çocuklarınıza bu zulmü reva görmeyin.Çünkü çocuklar 40 yaşına da gelseler geçmişteki acı olaylar hafızalarından silinmiyor ve hiç bir zaman sağlıklı bireyler olamıyorlar..
Aldatilmayi affetmiyeceksin....bende bosanma surecindeyim bu nedenle cnm.affetsem yine yapacakti...aldatmak şaşirmak yoldan cikmakla ilgidi yok.tamamen kişilik meselesi.karekterleri bozuk insanlar yapar.Evli. 2004te bi aldatilmis ayrilcak olmus bariştrilms vs. Simdiki olaydan haberi yok muhtemelen ev tutulmus. Altına araba cekilmis diger kadının. Üzucu ya.
Bu adamin pisman olmasini mi istiyorsunuz...yoksa umuyorusunuz...ikisinide istemem...yol vericeksin...Bşraz ailenizin yanına gitseniz pişman olmaz mı ki
Canım benım ekonomık ozgurlugun varmı .Aılen ne diyo be işe.Çocukların için dayancan onlarda buyuyup babalarından nefret ederse ne olucak.Yada sen bu dertlere daha dayanamayıp rahatsız olursan.Canım kımse sana boşan demez bu bir yuva anladınmı.Fakat ıyı dusun cocuk var dıye hayatını zehır etmek kendınıde hasta etmek zorunda degılsın .İşkence olur evlılık sanaÖncelikle herkese merhaba.. benim sorunum evlilikle ilgili 3 yıllık evliyim severek evlendik esimle. Ama evlendikten sonra herşey çok değişti 2 yaşında kızım var ve 7 aylık bir kiz bebeğim daha olcak Allah'ın izniyle..
Eşim sürekli başka kadınlarla görüşüyor ve bu benim piakolojim çok bozdu ne yapacağımı bilmiyorum öğrendiğimde kavga ediyoruz tabiki şiddet gösteriyor bana sanki ben yapıyormuşum gibi.. sonra.pisman olup çok sevdiğini söylüyor ama istemiyorum ben artık.. bı yandayandan hamileyim şuan ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok çok kötü durumdayım bı akill verin banaaa nolur... Kafam da bitirdim herşeyi ama çocuklarım var onlar kafamı çok kurcalıyr çevremdekilerde çocukların için dayan biz dayandik diyor bosansam onlari mağdur edermiyum bilmiyorum kafam çok karışık..
Ya bu bazı erkekler neden bu kadar nankör ve karaktersiz oluyorlar anlamıyorumÖncelikle herkese merhaba.. benim sorunum evlilikle ilgili 3 yıllık evliyim severek evlendik esimle. Ama evlendikten sonra herşey çok değişti 2 yaşında kızım var ve 7 aylık bir kiz bebeğim daha olcak Allah'ın izniyle..
Eşim sürekli başka kadınlarla görüşüyor ve bu benim piakolojim çok bozdu ne yapacağımı bilmiyorum öğrendiğimde kavga ediyoruz tabiki şiddet gösteriyor bana sanki ben yapıyormuşum gibi.. sonra.pisman olup çok sevdiğini söylüyor ama istemiyorum ben artık.. bı yandayandan hamileyim şuan ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok çok kötü durumdayım bı akill verin banaaa nolur... Kafam da bitirdim herşeyi ama çocuklarım var onlar kafamı çok kurcalıyr çevremdekilerde çocukların için dayan biz dayandik diyor bosansam onlari mağdur edermiyum bilmiyorum kafam çok karışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?