- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.064
- 448
- Konu Sahibi Elifmira551
Nssl yaaaa...hastalik gibi yayildi..evlimi arkadaşın.?Ya daha simdi arkadasimin aldatildigini ögrendim. Üzgunüm ve soktayım. Bilmiyorum ya. Cok cok zor konular.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nssl yaaaa...hastalik gibi yayildi..evlimi arkadaşın.?Ya daha simdi arkadasimin aldatildigini ögrendim. Üzgunüm ve soktayım. Bilmiyorum ya. Cok cok zor konular.
Evet bunları düşünüyorum bende işte onlari mağdur edermiyum derken bundan bahsediyorum ...Bir cocukla her yere sigardin.calisir hayatina yon verirdin.simdi 2.ve daha dogacak...of of ALLAH YARDMCIN OLSUN...
Doğru diyorsun. Bı insanın değişmesini bekleyemeyiz dimi. Hele de bunun hiç bekleyemeyiz hem suçlu hem guclu..Yazık günah, böyle bir pislikle çürütme ömrünü
İyi bir baba olsa zaten bunları yapmaz, hiç boşuna çocuklarım için falan deme, çocuklar adamın umrunda değil
Onu okumamıştım yazdığımda.Biraz daha dikkat li okusaniz korunduğumu yazdım isteyerek olmadi ama aldiramadim
Eşim alkolde alıyor ve ikinci bı kisilige giriyor .. çok zor zamanlar geçirdimm bu yüzden de ..Ben hiç anlamıyorum ya beni sürekli aldattığını bildiğim ve beni döven bir koca ile cinsel hayat nasıl devam eder? Evlilik içi tecavüz olur ancak.. öyle mi oldu
Hapla korunuyordum diğer. Arkadaşları bilemicembu forumda kocası kötü olan insanlar ne hikmetse ard arda hamile kalıyor ama hepside "korunurken hamile kalıyor." hangi yöntemle korunuyordunuz?
Korunmaktan kastı ben de çok merak ediyorumbu forumda kocası kötü olan insanlar ne hikmetse ard arda hamile kalıyor ama hepside "korunurken hamile kalıyor." hangi yöntemle korunuyordunuz?
yani yapacak bir şey yok ihanet söz konusuysa boşanma taraftarıyım ama çalışmıyorsunuz belli ki boşansanızda 3 cocuga nafaka yetmez. arda arda dogurmussunuz cekeceksiniz mecburen. daha 7 aylık bebeginiz varken yine hamile kalmak garip.Hapla korunuyordum diğer. Arkadaşları bilemicem
Normal bildiğimiz hap içiyordumKorunmaktan kastı ben de çok merak ediyorum
çoğunluğu korunmuyor doğru düzgün geri çekme yöntemini kullanıyorlar korundum sanıyorlarKorunmaktan kastı ben de çok merak ediyorum
Yok 2 .ye hamileyim 3 değilyani yapacak bir şey yok ihanet söz konusuysa boşanma taraftarıyım ama çalışmıyorsunuz belli ki boşansanızda 3 cocuga nafaka yetmez. arda arda dogurmussunuz cekeceksiniz mecburen. daha 7 aylık bebeginiz varken yine hamile kalmak garip.
Eşim alkolde alıyor ve ikinci bı kisilige giriyor .. çok zor zamanlar geçirdimm bu yüzden de ..
Yok ona güvenip öyle bir risk alamazdim ama benimkide faydalı olmamisçoğunluğu korunmuyor doğru düzgün geri çekme yöntemini kullanıyorlar korundum sanıyorlar
çalışıyor musunuz peki veya boşansanız aileniz destek çıkar mıYok 2 .ye hamileyim 3 değil
Yok bitek kumarı yokSizin kocada da voltran gibi ne kadar pislik varsa birleşmiş. Kumarı da var mı kardeş?
Tam çocuk yapılası, nasıl da layık bir adam ooh.