• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık kızlar lütfen bu akıl verin bana

Olurlar digmi umarım olur.. biraz arastirdim biraz daha devam edeyim ona göre kararımı vericem

Tabi ki olurlar ilk iş bakanlığa durumu anlatmak eğer yardım ederlerse o zaman boşanirsn. Bak ben hamileyken araştırmıştım sigortası olmayan maddi geliri düşük olan bayanlara yardım veriyorlardı. sonra zaten çocuk parası alırsın bi de kadın sığınma evine girersen süper olur. Ama dediğim gibi önce bi onlarla konus kesin yardım edeceklerse boşan

Ha ben maddi anlamda çok daha kötü şeyler yaşadım eşim ıssızdı kw evinde kalıyorduk o yüzden parasızlık nedir bilirim. Şimdi çok şükür subay oldu evimizi ayırdık maddi durumda iyi oldu

Ha ben maddi anlamda çok daha kötü şeyler yaşadım eşim ıssızdı kw evinde kalıyorduk o yüzden parasızlık nedir bilirim. Şimdi çok şükür subay oldu evimizi ayırdık maddi durumda iyi oldu
Allah bozmasınnn eşimin de maddi yönden sıkıntısı yok ama ben eziyet bı hayat yaşıyorum manevi olarak

Allah bozmasınnn eşimin de maddi yönden sıkıntısı yok ama ben eziyet bı hayat yaşıyorum manevi olarak

Seni çok iyi anlıyorum kuzum diyorum ya annem de aynı sorunu 35 yıl yaşadı. şimdi o adam hala aynı ama biz anneme destek veriyoruz elimizden geldikçe her ihtiyacını almaya çalışıyoruz

İşte çevrenizdeki kadınlar dayanıp dayanıp kocanız gibi evlatlar yetiştirdiği için, böyle saçma sapan evlilik adı altına kadın eziyetleri sürüyor.
Hiç bu açıdan baktınız mı?
Evladınız kız ise aldatılmasını ve şiddet görmesini ister miydiniz, erkek ise eşiniz gibi olmasını?
Cevaplarınız hayır ise, ardınıza bakmadan boşanın ki hayatındaki rol modelleri böyle bir baba ve tahammül gösteren anne olmasın.

Anlamıyorum gerçekten ya. Madem sevmiyorsun ayrıl git ne halt istiyorsan ye. Bu kadınların gururuyla neden oynuyorlar.
Evde işleri yapacak biri dursun, ama gönlüm de hoş olsun. Çocuk doğuracak temiz bir eş olsun ama dışarıdakilerle de gönlümü hoş edeyim. Mantık bu

Elime öyle bir para vermez herşeyi kendi getirir yad Beni goturur. Kenara para koyup giderim diyedir belki öyle ufak tefek harçlık verir oda o güne bana yeter
O zaman adamı seni aldatırken suçustu yakala . Kadınla fotolarını mesajlarını bı sekılde ele geçir. Seni bunlarla mahkemeye verır donuna kadar alırım sürünürsün de .

Öncelikle herkese merhaba.. benim sorunum evlilikle ilgili 3 yıllık evliyim severek evlendik esimle. Ama evlendikten sonra herşey çok değişti 2 yaşında kızım var ve 7 aylık bir kiz bebeğim daha olcak Allah'ın izniyle..
Eşim sürekli başka kadınlarla görüşüyor ve bu benim piakolojim çok bozdu ne yapacağımı bilmiyorum öğrendiğimde kavga ediyoruz tabiki şiddet gösteriyor bana sanki ben yapıyormuşum gibi.. sonra.pisman olup çok sevdiğini söylüyor ama istemiyorum ben artık.. bı yandayandan hamileyim şuan ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok çok kötü durumdayım bı akill verin banaaa nolur... Kafam da bitirdim herşeyi ama çocuklarım var onlar kafamı çok kurcalıyr çevremdekilerde çocukların için dayan biz dayandik diyor bosansam onlari mağdur edermiyum bilmiyorum kafam çok karışık..
Şöyle bir sey var bosansan ailen destek mi ?
Cocuklar evet babasız kalıcak ama senin pskolojin iyi olmadan cocuklarınki nasıl olsun o adam babalık yapmazki zaten
Ayrıca o zihniyete sahipse seni devamlı aldatır ruhuna islemis cnku herifin sen ömür boyu sana o dayan diyenler gbi mutsuz bi insanmı olucaksın canına omrune yazık deil mi ? Nice insanlar var iknci bahar yasıyor cocuklarıyla sende yapablrsin paran varsa ailen destekse daha az korkarsn zaten ama degilse blemiyprum allah yardımcın olsun bu devirde cok cok zor bu işler

o çocukların her şeyden önce psikolojisi sağlam bir anneye ihtiyacı var. evliliğiniz devam ettikçe psikolojiniz sağlam kalmayacak maalesef.

Back