• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık kızlar lütfen bu akıl verin bana

Allah yardımcınız olsun.Şimdi cesaret edip boşanma kararı alamazsanız bile en azından psikolojik destek almalısınız.Sürekli aynı devam ettiğine göre eşinizin sizi ve ailesini kaybetme korkusu yok.Sizin ona mecbur olduğunuzu düşünüyor ve şiddet göstererekte sizi manipüle etmeyi başarıyor.Sonuç olarak,bütün iş sizin karar vermenizde bitiyor.Ayrılık kararı verirseniz bunun zamanlamasınıda ayarlayabilirsiniz.Bu süreçte kavga ortamı oluşturup size şiddet uygulamasına müsade etmeyin.Siz şiddeti sineye çektikçe devamı gelecektir.
Aslında ben onu terk ettiğim için şiddet gösteriyor yani korkmaami ve gitmememi istiyor çok kez başka şehirlere dde götürdüğü oldu ayrılmak istediğim için

gerçekten boşanmak istiyorsan gidip davanı açarsın avukata da tehdit ediyor deyip uzaklaştırma çıkartırsın.
adam niye kendi soğusun her türlü hizmetini gören üstüne aldatılıp dayak yemesine rağmen evi terk etmeyen kadından niye soğusun?
Doğru diyorsun ama bu hamilelik önümü kesiyor suan

Mesleğiniz var mı? Boşansanız çocuklara tek başına bakabilecekmisiniz? Eğitiminiz ne durumda?

Ne desem bilemedim.
Aileniz arkanızda durur mu?
Size destek çıkarlar mı?
Eşinizin durumu nasıl,boşansanız var mı elde avuçta alabileceğin bişeyler?
Mesleğin var mı?

Çok zor bir durum yani bişey de diyemiyorum
Hamilesin üzülmeni kırılmanı da istemem..
Allah yardımcın olsun of ne bileyim ya.
Bunlar birde sokakta ‘Adamım’ diye geziyorlar..

sen kendine bunu mu layık görüyorsun? karaktersiz aldatıp duran şiddet eğilimli kocaya sen evde her şeyi sineye çekip oturup kuluçka makinası gibi çocuk doğurup susup ev işleri yapıcaksın.neden? elalem ne der diye.ne sen mutlu olacaksın ne o evlilik düzelecek ne o çocuklar huzurlu olacak.

Boşanma ve sorunlu evlilik konularında ritüel...

1-) Derdini paylaşmak isteyen, akıl almak isteyen kişi konu açar
2-) Yaaa hürra neden erken evlendin, neden çocuk yaptın, neden huyunu araştırmadın, neden bırakmıyorsun gururun yok mu ? saldırılarına maruz kalır.
3-) Derdini bırakır bir saatte insanlara kendini anlatmaya çalışır
4-) Zaten bozuk olan psikoloji nano parçacıklara ayrılır.
5-) Hıncını alan diğer yorumcular çözüm arayışına başlar.
6-) Konu sahibi fatal error ... The End !!!

Ya ne çok seviyoruz kadınlar olarak birbirimizde kusur aramayı. Adam kadını aldatmış bizim sorunumuz niye çcuk yaptın. Belli ki insan demiş güvenmiş bu da suç ya pes !!!

Adam hiç ağzını açma, görme, duyma diye yaptıkça çocuk yapmış, hanım gebelik lohusalık, bebekle uğraşırken gününü gün etmiş, oh mis.

Ha bi de en bombası; önce dövüp sonra seviyorum diyomuş, bu ne sevgi ahh bu ne ızdırap.

Sanırım istemediğin halde ( bir yorumundan öyle anladım) adam seninle zorla cinsellik yaşıyor,bir nevi tecavüze uğruyorsun.lütfen kızların için o pis adamdan ayrıl

Öncelikle herkese merhaba.. benim sorunum evlilikle ilgili 3 yıllık evliyim severek evlendik esimle. Ama evlendikten sonra herşey çok değişti 2 yaşında kızım var ve 7 aylık bir kiz bebeğim daha olcak Allah'ın izniyle..
Eşim sürekli başka kadınlarla görüşüyor ve bu benim piakolojim çok bozdu ne yapacağımı bilmiyorum öğrendiğimde kavga ediyoruz tabiki şiddet gösteriyor bana sanki ben yapıyormuşum gibi.. sonra.pisman olup çok sevdiğini söylüyor ama istemiyorum ben artık.. bı yandayandan hamileyim şuan ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok çok kötü durumdayım bı akill verin banaaa nolur... Kafam da bitirdim herşeyi ama çocuklarım var onlar kafamı çok kurcalıyr çevremdekilerde çocukların için dayan biz dayandik diyor bosansam onlari mağdur edermiyum bilmiyorum kafam çok karışık..
Sanırım 21 yaşındasın ve 18 yaş civarı evlendin, o çocuk bedenine 2 çocuk siğdirdin , ki o yaşlarda senin üniversite okuman gerekirken,ne diyebiliriz ki, sana mi kizayim seni o yaşta evlendiren Ailene mi,eşin olacak şahsa mı,okuyun kızlar eğitim alın, bu yasadiklarin diğer kızlara ders olsun, senin hayatın böyle devam maalesef, yazık gençliğine

Öncelikle herkese merhaba.. benim sorunum evlilikle ilgili 3 yıllık evliyim severek evlendik esimle. Ama evlendikten sonra herşey çok değişti 2 yaşında kızım var ve 7 aylık bir kiz bebeğim daha olcak Allah'ın izniyle..
Eşim sürekli başka kadınlarla görüşüyor ve bu benim piakolojim çok bozdu ne yapacağımı bilmiyorum öğrendiğimde kavga ediyoruz tabiki şiddet gösteriyor bana sanki ben yapıyormuşum gibi.. sonra.pisman olup çok sevdiğini söylüyor ama istemiyorum ben artık.. bı yandayandan hamileyim şuan ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok çok kötü durumdayım bı akill verin banaaa nolur... Kafam da bitirdim herşeyi ama çocuklarım var onlar kafamı çok kurcalıyr çevremdekilerde çocukların için dayan biz dayandik diyor bosansam onlari mağdur edermiyum bilmiyorum kafam çok karışık..
Bşraz ailenizin yanına gitseniz pişman olmaz mı ki

3 yıllık bı tanışmamız da vardı hiç karşılaşmamistim sevgiliyken böyle değildi. Öpmeye kiyamazdi.. evlenince değişiyor demekkii..
3 yıl boyunca sizi öpmeye kıyamadığı için başkalarını öpmüş sanırım... 3 yıllık da evlisiniz, çok yeni. Daha size doyamamış olması lazım ama o başkalarına gidiyor. Nasıl oluyor, bunları anaları babaları nasıl yetiştiriyor bilmiyorum ama bazı erkekler evlenilecek/eğlenilecek kadın ayırıp, evlendikleri kadınla cinselliği bile ayıp gördüklerinden cinsel ihtiyaçlarını başkalarında görüyorlar sanırım. İçki insana yapmayacağı şeyi yaptırmaz, yapmak isteyip ayıkken kendini tuttuğu şeyleri yaptırır. Sebebi ne olursa olsun, yaşadığınız şey normal değil. Çevrenizdekilerin sözüyle bu yaşadıklarınızı normalleştirmeyin. Çocuklarınız için... Yoksa kızınız da sizin gibi şiddeti, sadakatsizliği kabul etmeyi öğrenecek. Oğlunuz olursa önündeki baba modeli bu mu olsun? Çocuklar bir şekilde yer içer, okur. Peki ya onların ruh sağlığı, ahlakları, hayata karşı duruşları? Bunlar da sizin onlara kazandırmak zorunda olduğunuz şeyler değil mi?
Kendinizde boşanacak gücü görmüyor olsanız bile, eşinizin burnunu iyi bir sürttürün. Bu yaşadıklarınızı kabul etmek, bu ahlaksızlığa göz yummak zorunda değilsiniz.

Seni hem dövüyor hemde aldatıyor ömür boyu mutsuz olup çocuklarınada o sıkıntılı ortamda mı büyütceksin burda tek mağduriyet senin sen mutlu huzurlu olursan çocuklarında mutlu huzurlu olur

En başta hatayı 2 yıl 9 ay dönce ilk bebeğinize hamile kalarak yapmışsınız.
İnsan bir durup düşünür yahu,bir aynı evse yaşayalım,huyunu suyunu öğreneyim ondan sonra çocuk yapayım der.
Hemen dan dun çocuk olayına ne girişiyorsunuz?
Ortada kalıp rezil olacak insan sayısını 0'dan 3'e çıkarmışsınız.
Hergün aynı saatte hap içmek ya da iğne yaptırmak zor olmamalı.

Back