- 7 Aralık 2018
- 47
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi Elifmira551
-
Aslında ben onu terk ettiğim için şiddet gösteriyor yani korkmaami ve gitmememi istiyor çok kez başka şehirlere dde götürdüğü oldu ayrılmak istediğim içinAllah yardımcınız olsun.Şimdi cesaret edip boşanma kararı alamazsanız bile en azından psikolojik destek almalısınız.Sürekli aynı devam ettiğine göre eşinizin sizi ve ailesini kaybetme korkusu yok.Sizin ona mecbur olduğunuzu düşünüyor ve şiddet göstererekte sizi manipüle etmeyi başarıyor.Sonuç olarak,bütün iş sizin karar vermenizde bitiyor.Ayrılık kararı verirseniz bunun zamanlamasınıda ayarlayabilirsiniz.Bu süreçte kavga ortamı oluşturup size şiddet uygulamasına müsade etmeyin.Siz şiddeti sineye çektikçe devamı gelecektir.
Doğru diyorsun ama bu hamilelik önümü kesiyor suangerçekten boşanmak istiyorsan gidip davanı açarsın avukata da tehdit ediyor deyip uzaklaştırma çıkartırsın.
adam niye kendi soğusun her türlü hizmetini gören üstüne aldatılıp dayak yemesine rağmen evi terk etmeyen kadından niye soğusun?
Aynı kişiyle değil farklıMerak ettim hep ayni kadinla mi aldatiyor. Yoksa kisiler değişiyor mu
Sanırım 21 yaşındasın ve 18 yaş civarı evlendin, o çocuk bedenine 2 çocuk siğdirdin , ki o yaşlarda senin üniversite okuman gerekirken,ne diyebiliriz ki, sana mi kizayim seni o yaşta evlendiren Ailene mi,eşin olacak şahsa mı,okuyun kızlar eğitim alın, bu yasadiklarin diğer kızlara ders olsun, senin hayatın böyle devam maalesef, yazık gençliğineÖncelikle herkese merhaba.. benim sorunum evlilikle ilgili 3 yıllık evliyim severek evlendik esimle. Ama evlendikten sonra herşey çok değişti 2 yaşında kızım var ve 7 aylık bir kiz bebeğim daha olcak Allah'ın izniyle..
Eşim sürekli başka kadınlarla görüşüyor ve bu benim piakolojim çok bozdu ne yapacağımı bilmiyorum öğrendiğimde kavga ediyoruz tabiki şiddet gösteriyor bana sanki ben yapıyormuşum gibi.. sonra.pisman olup çok sevdiğini söylüyor ama istemiyorum ben artık.. bı yandayandan hamileyim şuan ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok çok kötü durumdayım bı akill verin banaaa nolur... Kafam da bitirdim herşeyi ama çocuklarım var onlar kafamı çok kurcalıyr çevremdekilerde çocukların için dayan biz dayandik diyor bosansam onlari mağdur edermiyum bilmiyorum kafam çok karışık..
Aksattınız sanırım, olan olmuş bence bu çocuklar bu adamlar büyümemeliNormal bildiğimiz hap içiyordum
Bşraz ailenizin yanına gitseniz pişman olmaz mı kiÖncelikle herkese merhaba.. benim sorunum evlilikle ilgili 3 yıllık evliyim severek evlendik esimle. Ama evlendikten sonra herşey çok değişti 2 yaşında kızım var ve 7 aylık bir kiz bebeğim daha olcak Allah'ın izniyle..
Eşim sürekli başka kadınlarla görüşüyor ve bu benim piakolojim çok bozdu ne yapacağımı bilmiyorum öğrendiğimde kavga ediyoruz tabiki şiddet gösteriyor bana sanki ben yapıyormuşum gibi.. sonra.pisman olup çok sevdiğini söylüyor ama istemiyorum ben artık.. bı yandayandan hamileyim şuan ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok çok kötü durumdayım bı akill verin banaaa nolur... Kafam da bitirdim herşeyi ama çocuklarım var onlar kafamı çok kurcalıyr çevremdekilerde çocukların için dayan biz dayandik diyor bosansam onlari mağdur edermiyum bilmiyorum kafam çok karışık..
3 yıl boyunca sizi öpmeye kıyamadığı için başkalarını öpmüş sanırım... 3 yıllık da evlisiniz, çok yeni. Daha size doyamamış olması lazım ama o başkalarına gidiyor. Nasıl oluyor, bunları anaları babaları nasıl yetiştiriyor bilmiyorum ama bazı erkekler evlenilecek/eğlenilecek kadın ayırıp, evlendikleri kadınla cinselliği bile ayıp gördüklerinden cinsel ihtiyaçlarını başkalarında görüyorlar sanırım. İçki insana yapmayacağı şeyi yaptırmaz, yapmak isteyip ayıkken kendini tuttuğu şeyleri yaptırır. Sebebi ne olursa olsun, yaşadığınız şey normal değil. Çevrenizdekilerin sözüyle bu yaşadıklarınızı normalleştirmeyin. Çocuklarınız için... Yoksa kızınız da sizin gibi şiddeti, sadakatsizliği kabul etmeyi öğrenecek. Oğlunuz olursa önündeki baba modeli bu mu olsun? Çocuklar bir şekilde yer içer, okur. Peki ya onların ruh sağlığı, ahlakları, hayata karşı duruşları? Bunlar da sizin onlara kazandırmak zorunda olduğunuz şeyler değil mi?3 yıllık bı tanışmamız da vardı hiç karşılaşmamistim sevgiliyken böyle değildi. Öpmeye kiyamazdi.. evlenince değişiyor demekkii..
Belki aramız düzelir yöntemiylebu forumda kocası kötü olan insanlar ne hikmetse ard arda hamile kalıyor ama hepside "korunurken hamile kalıyor." hangi yöntemle korunuyordunuz?
Aldatılıp, dayak yediğiniz halde koynuna nasıl giriyorsunuz?Korunduğum halde hamile kaldım ve aldırmak istedim ama yapamadım
Tecavüz mü ediyor?Eşimi tabiki seviyodum ilk başlarda düzelir diye dusunuodum ama öyle olmadı ilerleyen zamanlarda dediğim gibi huyu pis bı adam alkol alınca herşeyi yapıyor
Evli. 2004te bi aldatilmis ayrilcak olmus bariştrilms vs. Simdiki olaydan haberi yok muhtemelen ev tutulmus. Altına araba cekilmis diger kadının. Üzucu ya.Nssl yaaaa...hastalik gibi yayildi..evlimi arkadaşın.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?